Mallidis O

Contactgegevens Mallidis O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mallidis O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mallidis O

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Moines 1; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 537 70 57 (+32-02 537 70 57) 02 537 70 57 (+32-02 537 70 57)

Fax (fax): 02 537 85 21 (+32-02 537 85 21) 02 537 85 21 (+32-02 537 85 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mallidis O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mallidis O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mallidis O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mallidis O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mallidis O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mallidis O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mallidis O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mallidis O
Products information Mallidis O

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Mallidis O zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mallidis O
(Get full report from official database of BE for Mallidis O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mallidis O
Addition kinds of activities for Mallidis O

382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
01150000. Maïs | Corn
01810203. Bloemen: onder dekking gegroeid (bijvoorbeeld broeikasproductie) | Flowers: grown under cover (e.g., greenhouse production)
33120100. Chemische stoffen en andere afkomstige producten | Chemicals and other products derived from coking
63610000. Titel verzekering | Title insurance
72180204. Stralingsbescherming kledingstuk | Radiation protective garment supply
87110000. Engineering diensten | Engineering services
93110200. Openbare financiën en monetair beleid | Public finance and monetary policy

Werken bij Mallidis O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mallidis O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mallidis O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mallidis O. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige SP Neuro (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    We zijn momenteel op zoek naar een verpleegkundige voor de dienst SP Neuro.

  • Elektricien kastenbouw (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Brugge zijn we op zoek naar een elektricien kastenbouw (m/v). Het bedrijf specialiseert zich in het ontwerpen van verpakkingsmachines en volledige lijnen van de voedingsindustrie. Taken: - voorbereidend werk aan elektrische kasten - bekabelen van elektrische componenten

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

  • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Accountant A-Y (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende functie? Onze klant met een internationale scope is één van de grootste bedrijven in België in hun niche. Met meer dan 500 werknemers scheren ze hoge toppen in hun sector. Om hun financiële departement verder te versterken zijn ze opzoek naar een Accountant met de nodige ervaring. Functieomschrijving: Volledige boekhouding van A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen, banken... Je wordt betrokken in consolidatie Je verzorgt de afsluitingen en rapportages aan CFO Je werkt nauw samen met auditors(intern en extern)

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Mallidis O in sociale netwerken
Look for responds of Mallidis O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mallidis O. Laat een reactie achter voor Mallidis O. Mallidis O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mallidis O. Leave a respond for Mallidis O. Mallidis O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mallidis O op de google maps. Adres en contacten Mallidis O
Location of Mallidis O on the google maps. Address and contacts of Mallidis O

Andere gerelateerde bedrijven als come Mallidis O Mallidis O: HILDE BOGAERTS | BEAUIFUL TOP NAILS | INKARTAD/CRG | CARPENTIER | Marote P

Other related companies as Mallidis O: HILDE BOGAERTS | BEAUIFUL TOP NAILS | INKARTAD/CRG | CARPENTIER | Marote P

Mallidis O is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mallidis O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf Mallidis O bevindt zich op het adres: Rue des Moines 1; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Mallidis O zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mallidis O is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mallidis O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mallidis O, openstaande posities, locatie van Mallidis O op de kaart.

Mallidis O is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mallidis O, company assigned to the tax number BE08546234130. The company Mallidis O is located at the address: Rue des Moines 1; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bookkeepers. Products created in Mallidis O were not found.
The main activity of Mallidis O is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mallidis O is not available. You also can look at reviews of Mallidis O, open positions, location of Mallidis O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mallidis O, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mallidis O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mallidis O, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mallidis O, employees, financial statistics.