FLDVC ZEVENBERGEN VZW

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • FLDVC ZEVENBERGEN VZW
Private companiesPaper and Allied Products • FLDVC ZEVENBERGEN VZW

Contactgegevens FLDVC ZEVENBERGEN VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDVC ZEVENBERGEN VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDVC ZEVENBERGEN VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boerenkrijgln. 25 2520 Ranst - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-50-28-11 32-33-50-28-11

Fax (fax): 32-33-50-28-92 32-33-50-28-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDVC ZEVENBERGEN VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDVC ZEVENBERGEN VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDVC ZEVENBERGEN VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDVC ZEVENBERGEN VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDVC ZEVENBERGEN VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDVC ZEVENBERGEN VZW
Products information FLDVC ZEVENBERGEN VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02444152832
Ondernemingsnummer: 8801666259
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 796,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in FLDVC ZEVENBERGEN VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDVC ZEVENBERGEN VZW
(Get full report from official database of BE for FLDVC ZEVENBERGEN VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDVC ZEVENBERGEN VZW
Addition kinds of activities for FLDVC ZEVENBERGEN VZW

239400. Canvas en aanverwante producten | Canvas and related products
516909. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
15429906. Bewaar voorbouw | Store front construction
20839901. Gerstemout | Barley malt
35239904. Tractoren, boerderij | Tractors, farm
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
59619913. Algemene koopwaar, postorder | General merchandise, mail order
70320100. Recreatieve kampen | Recreational camps

Werken bij FLDVC ZEVENBERGEN VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDVC ZEVENBERGEN VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • Ervaren metser/bekister (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lummen zijn we op zoek naar een heel ervaren metser/bekister  Werven over heel Vlaanderen 

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • Student bakkerij (regio Oostende) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    GEZOCHT! Enthousiaste, werklustige student (m/v) om tijdens het weekend te werken in een bakkerij regio Oostende en/of De Haan ! Je staat in voor de bediening van klanten in de bakkerij Je staat in voor de orde en netheid in de winkel Je staat in voor het aanvullen van de toonbank en de rekken Je staat in voor het afhandelen van de verkoop aan de kassa

  • Jobstudent (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: G4S

    Type: Vaste Job

    Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Flexijob zaalmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van FLDVC ZEVENBERGEN VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLDVC ZEVENBERGEN VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Laat een reactie achter voor FLDVC ZEVENBERGEN VZW. FLDVC ZEVENBERGEN VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDVC ZEVENBERGEN VZW. Leave a respond for FLDVC ZEVENBERGEN VZW. FLDVC ZEVENBERGEN VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDVC ZEVENBERGEN VZW op de google maps. Adres en contacten FLDVC ZEVENBERGEN VZW
Location of FLDVC ZEVENBERGEN VZW on the google maps. Address and contacts of FLDVC ZEVENBERGEN VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDVC ZEVENBERGEN VZW FLDVC ZEVENBERGEN VZW: Bouchez | HUIS DEN HOLLANDER | Microsoft B.V.B.A. | MISSIEKRING | PATISSERIE JOHAN

Other related companies as FLDVC ZEVENBERGEN VZW: Bouchez | HUIS DEN HOLLANDER | Microsoft B.V.B.A. | MISSIEKRING | PATISSERIE JOHAN

FLDVC ZEVENBERGEN VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDVC ZEVENBERGEN VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02444152832. Het bedrijf FLDVC ZEVENBERGEN VZW bevindt zich op het adres: Boerenkrijgln. 25 2520 Ranst - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 796,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social services. Producten gemaakt in FLDVC ZEVENBERGEN VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDVC ZEVENBERGEN VZW is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDVC ZEVENBERGEN VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDVC ZEVENBERGEN VZW, openstaande posities, locatie van FLDVC ZEVENBERGEN VZW op de kaart.

FLDVC ZEVENBERGEN VZW is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDVC ZEVENBERGEN VZW, company assigned to the tax number BE02444152832. The company FLDVC ZEVENBERGEN VZW is located at the address: Boerenkrijgln. 25 2520 Ranst - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 796,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social services. Products created in FLDVC ZEVENBERGEN VZW were not found.
The main activity of FLDVC ZEVENBERGEN VZW is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDVC ZEVENBERGEN VZW is not available. You also can look at reviews of FLDVC ZEVENBERGEN VZW, open positions, location of FLDVC ZEVENBERGEN VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDVC ZEVENBERGEN VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDVC ZEVENBERGEN VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDVC ZEVENBERGEN VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDVC ZEVENBERGEN VZW, employees, financial statistics.