waw bvba

Contactgegevens waw bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data waw bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

waw bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): otletstraat 48, brussels, b1070, België

Telefoon (phone): 02 522 52 33 (+32-02 522 52 33) 02 522 52 33 (+32-02 522 52 33)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) waw bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "waw bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "waw bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van waw bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen waw bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of waw bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees waw bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti waw bvba
Products information waw bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06447296142
Ondernemingsnummer: 6220703125
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in waw bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor waw bvba
(Get full report from official database of BE for waw bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor waw bvba
Addition kinds of activities for waw bvba

0253. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
6799. Beleggers, nv | Investors, nec
203500. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
301103. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
10210102. Open pit koperertsmijnbouw | Open pit copper ore mining
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
38260606. Neutronactivering | Neutron activation

Werken bij waw bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in waw bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor waw bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for waw bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Verpleegkundige (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: SENOIRS CARE-ION

    Type: Vaste Job

    Als directeur ben ik fier op ons WZC. Momenteel zijn we op zoek naar verpleegkundigen (bachelor of gegradueerd) die het hart op de juiste plaats hebben en die met een gelijkaardige visie hun werk willen uitvoeren. Ons WZC is een heel modern gebouw (2017) dat zich aan de rand van de dorpskern heeft gevestigd en zich van andere WZC onderscheidt omwille van zijn uitstraling in gezelligheid en rust. Dit voelt u al bij het binnenkomen: zeer open, veel raampartijen en met zicht op onze mooie rustige groene binnentuin en terras. Omwille van de kleinschaligheid (80 bewoners) is onze visie dan ook heel duidelijk: de familiariteit en huiselijkheid bewaren! Iedereen kent iedereen waardoor elk personeelslid dan ook heel snel kan acteren en dadelijk actie kan ondernemen. De uitstraling die het gebouw mee heeft aan de buitenkant moet tevens voelbaar zijn vanbinnen en daar gaan we voor! Onze bewoners worden meegenomen in dit hele proces en nemen actief deel aan deze ontwikkeling. Voelt u zich aangesproken? Wil je deze meerwaarde in zorg ondersteunen? Ben je gemotiveerd om mee te groeien in de verder ontwikkeling hiervan? Wil u het verschil maken? Kom dan solliciteren en geef jezelf een kans!

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

    Regio: Regio Doel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

  • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

    Type: Flexijob

    Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

Zoek naar antwoorden van waw bvba in sociale netwerken
Look for responds of waw bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor waw bvba. Laat een reactie achter voor waw bvba. waw bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for waw bvba. Leave a respond for waw bvba. waw bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie waw bvba op de google maps. Adres en contacten waw bvba
Location of waw bvba on the google maps. Address and contacts of waw bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come waw bvba waw bvba: INSTITUT EVE | Pro-Gen NV | Elaflex NV | BEN'S GUITAR REPAIR SHOP | Gouden Leeuw (De)

Other related companies as waw bvba: INSTITUT EVE | Pro-Gen NV | Elaflex NV | BEN'S GUITAR REPAIR SHOP | Gouden Leeuw (De)

waw bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is waw bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06447296142. Het bedrijf waw bvba bevindt zich op het adres: otletstraat 48, brussels, b1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 551,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in waw bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van waw bvba is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van waw bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van waw bvba, openstaande posities, locatie van waw bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

waw bvba is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is waw bvba, company assigned to the tax number BE06447296142. The company waw bvba is located at the address: otletstraat 48, brussels, b1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 551,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in waw bvba were not found.
The main activity of waw bvba is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of waw bvba is not available. You also can look at reviews of waw bvba, open positions, location of waw bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over waw bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf waw bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about waw bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company waw bvba, employees, financial statistics.