Vlaamse Liga tegen Kanker vzw

Contactgegevens Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vlaamse Liga tegen Kanker vzw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningsstraat 217 Brussel, n/a B 1210, België

Telefoon (phone): 3222276969 3222276969

Fax (fax): 3222232200 3222232200

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vlaamse Liga tegen Kanker vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vlaamse Liga tegen Kanker vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vlaamse Liga tegen Kanker vzw
Products information Vlaamse Liga tegen Kanker vzw

BTW identificatienummer (tax): BE03802337646
Ondernemingsnummer: 8376770019
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Vlaamse Liga tegen Kanker vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vlaamse Liga tegen Kanker vzw
(Get full report from official database of BE for Vlaamse Liga tegen Kanker vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vlaamse Liga tegen Kanker vzw
Addition kinds of activities for Vlaamse Liga tegen Kanker vzw

599901. Alarm- en veiligheidsapparatuur winkels | Alarm and safety equipment stores
701101. motels | Motels
13829903. Geofysische exploratie, olie en gasveld | Geophysical exploration, oil and gas field
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
35450311. Collets (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Collets (machine tool accessories)
39990813. Poppen en marionetten | Puppets and marionettes
75390401. Auto remvoering, installatie | Auto brake lining, installation
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association

Werken bij Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Residentiële Elektriciens voor West-en/of Oost-Vlaanderen (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnieken, zijn wij wegens een uitbreiding op zoek naar gemotiveerde elektriciens (m/v)! Het bedrijf is zowel actief binnen de residentiële als industriële sector. We gaan op zoek naar zowel industriële als residentiële elektriciens. Zowel ervaren als iets minder ervaren mensen komen bij ons in aanmerking. Je wordt in ploegen van twee (één ervaren en één minder ervaren) de weg opgestuurd. Je vertrekt van thuis uit naar de werf met een bedrijfswagen of wordt opgepikt door je collega. Het is dus niet nodig om dagelijks naar kantoor te komen.

  • VPC Supervisor Repair (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een logistieke firma in Kallo, zijn wij op zoek naar een Vehicle Processing Center (VPC) Supervisor (m/v). Vehicle Processing is een extra service dat dit bedrijf aanbiedt aan de klant. Hier worden allerlei handelingen uitgevoerd op nieuwe wagens alvorens ze geleverd of verscheept worden. Voor dit center zijn wij op zoek naar een supervisor verantwoordelijk voor de coördinatie en controle van de operaties. Je bent verantwoordelijk voor: - Toepassen en opvolgen van de veiligheidsvoorschriften + rapporteren en corrigeren van potentiële gevaren - Het behalen van afdelingscijfers (rendementen, leadtimes, kosten,…) binnen de verwachtingen van het management - Efficiënt plannen en voorzien van de nodige gekwalificeerde personen teneinde alle werkzaamheden volgens de klantverwachtingen af te werken - Voorzien van de nodige opleidingen teneinde professioneel en kwalitatief werk af te leveren - Volledigheid en correctheid van de administratie en rapportering met betrekking tot de afdelingsactiviteiten - Zorg dragen voor een goede werksfeer waar mensen graag komen werken en gemotiveerd zijn om steeds te verbeteren en respect hebben voor hun collega's, leidinggevenden en huisregels

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • huishoudhulp Sinaai (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Huishoudhulp (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een flexibele job met aandacht voor jouw persoonlijke situatie? Bied je nu aan als huishoudhulp bij t-interim. En profiteer van een degelijke opleiding en begeleiding.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • kinesist(e) voor kinderen (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    zelfstandige kinesist(e) binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (3 kinesisten, 1 logopediste en samenwerking met psychologen)

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

Zoek naar antwoorden van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw in sociale netwerken
Look for responds of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Laat een reactie achter voor Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Vlaamse Liga tegen Kanker vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Leave a respond for Vlaamse Liga tegen Kanker vzw. Vlaamse Liga tegen Kanker vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vlaamse Liga tegen Kanker vzw op de google maps. Adres en contacten Vlaamse Liga tegen Kanker vzw
Location of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw on the google maps. Address and contacts of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Vlaamse Liga tegen Kanker vzw Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: GUY LAGNEAU | De Bock Dina | Verjus | JO VANSANT | Huize Christiaens

Other related companies as Vlaamse Liga tegen Kanker vzw: GUY LAGNEAU | De Bock Dina | Verjus | JO VANSANT | Huize Christiaens

Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03802337646. Het bedrijf Vlaamse Liga tegen Kanker vzw bevindt zich op het adres: Koningsstraat 217 Brussel, n/a B 1210. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Vlaamse Liga tegen Kanker vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, openstaande posities, locatie van Vlaamse Liga tegen Kanker vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, company assigned to the tax number BE03802337646. The company Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is located at the address: Koningsstraat 217 Brussel, n/a B 1210. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Vlaamse Liga tegen Kanker vzw were not found.
The main activity of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw is not available. You also can look at reviews of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, open positions, location of Vlaamse Liga tegen Kanker vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vlaamse Liga tegen Kanker vzw, employees, financial statistics.