Verviers Pneus

Contactgegevens Verviers Pneus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verviers Pneus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verviers Pneus

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Limbourg 26, Verviers, Lg 4800, België

Telefoon (phone): 32-87-354535 32-87-354535

Fax (fax): 32-87-355770 32-87-355770

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verviers Pneus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verviers Pneus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verviers Pneus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verviers Pneus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verviers Pneus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verviers Pneus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verviers Pneus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verviers Pneus
Products information Verviers Pneus

BTW identificatienummer (tax): BE02725677490
Ondernemingsnummer: 8759094238
Hoofdstad (capital): 156,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Verviers Pneus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verviers Pneus
(Get full report from official database of BE for Verviers Pneus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verviers Pneus
Addition kinds of activities for Verviers Pneus

2087. Smaakstoffen extracten en siroopjes, nec | Flavoring extracts and syrups, nec
14790303. Zout (gemeenschappelijke) mijnbouw | Salt (common) mining
26719907. Wikkelpapier, waterdicht of gecoat | Wrapping paper, waterproof or coated
30210108. Overshoes, rubber of rubber gesolde stof | Overshoes, rubber or rubber soled fabric
30890303. Golfplaten, kunststoffen | Corrugated panels, plastics
35410300. Freesmachines | Milling machines
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
50330100. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials

Werken bij Verviers Pneus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verviers Pneus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verviers Pneus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verviers Pneus. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques Roeselare (deeltijds) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Student kassier / aanvuller herfstvakantie (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een job als aanvuller of kassier? Ben je vrij in de herfstvakantie? Je werkt in een supermarkt regio Oostduinkerke. Je taken in deze functie: De toonbank aanvullen De winkel op orde houden Klanten met vragen wegwijs maken in de winkel Uitpakken en etiketteren van goederen Klanten verwelkomen in de winkel Kassawerk: producten inscannen en afrekenen

  • Jobstudent kapper (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

  • Student verzorgende/zorgkundige voor weekendwerk/vakantiewerk (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FOYER DE LORK - COHAM

    Type: Studentenjob

    Je hebt een hart voor ouderen en draagt dagelijks bij tot de kwalitatieve zorg van onze bewoners. Wil je graag in het weekend werken of alleen tijdens de vakantie, alles is bespreekbaar!

  • (Jobstudent) Zwemlesgever Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,… • De lessen vinden plaats op zaterdag • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • Medior Java Developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Artilium

    Type: Vaste Job

    Als Medior/Senior Developer ben je dagelijks bezig met de implementatie van nieuwe features op een projectmatige manier. Je schrijft niet alleen code maar denkt ook mee over de architectuur en gebruikte technologieën. Multi-platform en automatisatie zijn evident. Je gebruikt je ervaring en kennis en helpt hiermee collega's om tot optimale oplossingen te komen. Als voorstander van een DevOps cultuur draag je dagelijks bij aan de CI/CD structuur en helpt mee om deze in de toekomst nog te verbeteren.

  • Melexis zoekt 2 techniekers twee ploegen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Samen met Melexis, een groeiend elektronicabedrijf in Ieper, zoeken we 2 techniekers. Je zorgt ervoor dat alle machines blijven werken door zorgvuldig onderhoud als er een defect is. Je garandeert een correcte technische set-up van nieuwe loten/nieuwe temperaturen. Je geeft technische ondersteuning aan andere afdelingen bij nieuwe opstart of veranderingen aan bestaande producten. Je garandeert constante verbeteringen in kwaliteit en productiviteit door actief input te geven aan de kwaliteitsafdeling en de ploegleider.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • Freelance docent 'elektricien' (locatie: Aalst) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven docent "elektricien" Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur heb je ervaring met het opleiden of coachen van studenten. Vanuit jouw praktijkervaring leid je de nieuwe generatie op. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van Verviers Pneus in sociale netwerken
Look for responds of Verviers Pneus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verviers Pneus. Laat een reactie achter voor Verviers Pneus. Verviers Pneus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verviers Pneus. Leave a respond for Verviers Pneus. Verviers Pneus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verviers Pneus op de google maps. Adres en contacten Verviers Pneus
Location of Verviers Pneus on the google maps. Address and contacts of Verviers Pneus

Andere gerelateerde bedrijven als come Verviers Pneus Verviers Pneus: M RODIJNS DENNEN | Record Car | Marco-Moto | KARLIEN VERHELST | Kit & Design SPRL

Other related companies as Verviers Pneus: M RODIJNS DENNEN | Record Car | Marco-Moto | KARLIEN VERHELST | Kit & Design SPRL

Verviers Pneus is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Verviers Pneus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02725677490. Het bedrijf Verviers Pneus bevindt zich op het adres: Rue de Limbourg 26, Verviers, Lg 4800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 156,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verviers Pneus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verviers Pneus is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verviers Pneus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verviers Pneus, openstaande posities, locatie van Verviers Pneus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verviers Pneus is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Verviers Pneus, company assigned to the tax number BE02725677490. The company Verviers Pneus is located at the address: Rue de Limbourg 26, Verviers, Lg 4800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 156,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verviers Pneus were not found.
The main activity of Verviers Pneus is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Verviers Pneus is not available. You also can look at reviews of Verviers Pneus, open positions, location of Verviers Pneus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verviers Pneus, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verviers Pneus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verviers Pneus, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verviers Pneus, employees, financial statistics.