VAN COLLEM, PHILIPPE

Contactgegevens VAN COLLEM, PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN COLLEM, PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN COLLEM, PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Regence 26A, BRUSSELS, 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 5111094 32 2 5111094

Fax (fax): 32 2 512 04 02 32 2 512 04 02

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN COLLEM, PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN COLLEM, PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN COLLEM, PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN COLLEM, PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN COLLEM, PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN COLLEM, PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN COLLEM, PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN COLLEM, PHILIPPE
Products information VAN COLLEM, PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE02855865478
Ondernemingsnummer: 6017456054
Hoofdstad (capital): 613,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 850,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in VAN COLLEM, PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN COLLEM, PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for VAN COLLEM, PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN COLLEM, PHILIPPE
Addition kinds of activities for VAN COLLEM, PHILIPPE

367500. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
07210000. Gewasplanten en bescherming | Crop planting and protection
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
37289910. Vuilnisapparatuur voor gebruik tijdens de vlucht, vliegtuig | Refueling equipment for use in flight, airplane
51491004. Siroop, behalve voor fonteingebruik | Syrups, except for fountain use

Werken bij VAN COLLEM, PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN COLLEM, PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN COLLEM, PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN COLLEM, PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Installateur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente arbeider (handige Harry) die geen schrik heeft om zijn handen vuil te maken.

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilderen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILDEREN)

    Regio: WILDEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Villa Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Villa Kruiscalsyde (Pittem) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Klinisch psycholoog / Psychotherapeut adolescenten/jongvolwassenen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: PRAKTIJK MONDRIAAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de psychologische begeleiding van adolescenten en jongvolwassenen. Je volgt het dossier op van bij de start en brengt het ook tot een goed einde (intake, onderzoeksfase, therapie en afronding/doorverwijzing). Je zal ons team van psychologen vervoegen, waarbij jouw bijdrage een meerwaarde kan worden (denk maar aan intervisies bijvoorbeeld).

Zoek naar antwoorden van VAN COLLEM, PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of VAN COLLEM, PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN COLLEM, PHILIPPE. Laat een reactie achter voor VAN COLLEM, PHILIPPE. VAN COLLEM, PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN COLLEM, PHILIPPE. Leave a respond for VAN COLLEM, PHILIPPE. VAN COLLEM, PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN COLLEM, PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten VAN COLLEM, PHILIPPE
Location of VAN COLLEM, PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of VAN COLLEM, PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN COLLEM, PHILIPPE VAN COLLEM, PHILIPPE: MAISON LES ROCAILLES | Copermans R Stukadoors- en Afwerkingsbedrijf | PIERRE MELON | TRANS WORLD AIRLINES | DEBAMA

Other related companies as VAN COLLEM, PHILIPPE: MAISON LES ROCAILLES | Copermans R Stukadoors- en Afwerkingsbedrijf | PIERRE MELON | TRANS WORLD AIRLINES | DEBAMA

VAN COLLEM, PHILIPPE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN COLLEM, PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02855865478. Het bedrijf VAN COLLEM, PHILIPPE bevindt zich op het adres: Rue de la Regence 26A, BRUSSELS, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 613,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 850,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in VAN COLLEM, PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN COLLEM, PHILIPPE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN COLLEM, PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN COLLEM, PHILIPPE, openstaande posities, locatie van VAN COLLEM, PHILIPPE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN COLLEM, PHILIPPE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN COLLEM, PHILIPPE, company assigned to the tax number BE02855865478. The company VAN COLLEM, PHILIPPE is located at the address: Rue de la Regence 26A, BRUSSELS, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 613,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 850,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in VAN COLLEM, PHILIPPE were not found.
The main activity of VAN COLLEM, PHILIPPE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN COLLEM, PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of VAN COLLEM, PHILIPPE, open positions, location of VAN COLLEM, PHILIPPE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN COLLEM, PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN COLLEM, PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN COLLEM, PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN COLLEM, PHILIPPE, employees, financial statistics.