V.V.L. Garage

Contactgegevens V.V.L. Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.V.L. Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.V.L. Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Grand Bigard 260, BRUXELLES-BERCHEM-SAINTE-AGATHE, BRU 1082, België

Telefoon (phone): 32 2 465 76 08 32 2 465 76 08

Fax (fax): 32 2 465 00 49 32 2 465 00 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.V.L. Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.V.L. Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.V.L. Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.V.L. Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.V.L. Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.V.L. Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.V.L. Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.V.L. Garage
Products information V.V.L. Garage

BTW identificatienummer (tax): BE07107849121
Ondernemingsnummer: 4803741455
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in V.V.L. Garage zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.V.L. Garage
(Get full report from official database of BE for V.V.L. Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.V.L. Garage
Addition kinds of activities for V.V.L. Garage

943199. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, nv | Administration of public health programs, nec
14749902. Glauber's zoutwinning | Glauber's salt mining
26210404. Matrix papier | Matrix paper
26310406. Leatherboard | Leatherboard
28999929. Wasserij sours | Laundry sours
30530201. Cup verpakking, leer | Cup packing, leather
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
35520108. Frames, doubling en twisting, textielmachines | Frames, doubling and twisting, textile machinery
35550500. Type en type machines en uitrusting maken | Type and type making machinery and equipment
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials

Werken bij V.V.L. Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.V.L. Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.V.L. Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.V.L. Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner Export (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

  • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

  • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

  • Schrijnwerker/Afwerker (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als afwerker binnen het bedrijf heb je een zeer uiteenlopende job met veel afwisseling. Zowel schrijnwerk alsook plafonnerings- en gyprocwerken behoren tot je takenpakket. Ook sta je in voor de naservice van onze werven. Je komt terecht in een aangename en gedreven ploeg met een ervaren ploegbaas die je zal aansturen en begeleiden.

  • carrossier - voorbereider (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een voorbereider carrosserie. Omschrijving: Monteren en demonteren van auto-onderdelen, zowel in als exterieur Aanpassen nieuwe onderdelen voorbereiden, schuren en afplakken van auto-onderdelen onderdelen klaarmaken voor schilderwerk Spuiten van grondverf Polieren,...

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Chauffeurs (statuut) vrijwilliger (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: WZC ST VINCENTIUS CAMPUS BURST

    Type: Werfreserve

    Tijdens de vakantieperiodes hebben we occasioneel een chauffeur nodig voor het vervoer voor ons dag verzorgingscentrum Ochtend of avond vervoer - Rijbewijs B

  • Flexijob keukenmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Keukenmedewerker / hulpchef / souschef Mis en place van de gerechten. chef ondersteunen Service meedraaien Na service alles opruimen en proper achterlaten voor de volgende shift.

Zoek naar antwoorden van V.V.L. Garage in sociale netwerken
Look for responds of V.V.L. Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.V.L. Garage. Laat een reactie achter voor V.V.L. Garage. V.V.L. Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.V.L. Garage. Leave a respond for V.V.L. Garage. V.V.L. Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.V.L. Garage op de google maps. Adres en contacten V.V.L. Garage
Location of V.V.L. Garage on the google maps. Address and contacts of V.V.L. Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come V.V.L. Garage V.V.L. Garage: INSTITUUT MACHTELD | Semoulin | R. VERSTRAETEN | Cosmos Laboratory Equipment | JOSIANE COLYN

Other related companies as V.V.L. Garage: INSTITUUT MACHTELD | Semoulin | R. VERSTRAETEN | Cosmos Laboratory Equipment | JOSIANE COLYN

V.V.L. Garage is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.V.L. Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07107849121. Het bedrijf V.V.L. Garage bevindt zich op het adres: Rue du Grand Bigard 260, BRUXELLES-BERCHEM-SAINTE-AGATHE, BRU 1082. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in V.V.L. Garage zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van V.V.L. Garage is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.V.L. Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.V.L. Garage, openstaande posities, locatie van V.V.L. Garage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

V.V.L. Garage is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.V.L. Garage, company assigned to the tax number BE07107849121. The company V.V.L. Garage is located at the address: Rue du Grand Bigard 260, BRUXELLES-BERCHEM-SAINTE-AGATHE, BRU 1082. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in V.V.L. Garage were not found.
The main activity of V.V.L. Garage is Social Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of V.V.L. Garage is not available. You also can look at reviews of V.V.L. Garage, open positions, location of V.V.L. Garage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.V.L. Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.V.L. Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.V.L. Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.V.L. Garage, employees, financial statistics.