UNIFROST

Contactgegevens UNIFROST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIFROST: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIFROST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwevezeelsestraat 142, Ardooie-Koolskamp, WVL 8851, België

Telefoon (phone): 32 (0)56 269100 32 (0)56 269100

Fax (fax): 32 (0)56 269109 32 (0)56 269109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIFROST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIFROST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIFROST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIFROST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIFROST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIFROST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIFROST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIFROST
Products information UNIFROST

BTW identificatienummer (tax): BE08277893066
Ondernemingsnummer: 6821929931
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in UNIFROST zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIFROST
(Get full report from official database of BE for UNIFROST)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIFROST
Addition kinds of activities for UNIFROST

239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
49590101. snowplowing | Snowplowing
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco

Werken bij UNIFROST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIFROST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIFROST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIFROST. Looking for open vacancies in other companies

  • Draaier conventioneel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De draaier is verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen en/of walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Je staat in voor het verwijderen van oude bekleding, de draaier spant de wals/rol op in de draaibank en klokt de rol uit. Dan wordt het product conform de specificaties op de productienota en/of bijgaande tekening afgewerkt. Je bent verantwoordelijk voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Verkoper bouwmaterialen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Het gaat om een afwisselende functie waarbij je klanten advies verleent over bouwmaterialen maar ook administratieve taken uitoefent m.b.t. de bestellingen en leveringen. Je werkt nauw samen met je collega baliemedewerkers, onze magazijniers en onze chauffeurs. Verantwoordelijkheden: Advies verlenen aan klanten zowel telefonisch als aan de balie Opmaken van offertes Ingeven en opvolgen van bestellingen Opmaken van afhaalbonnen Aanpassen van prijslijsten Aanvullen van de producten in onze shop

  • Winkelmedewerker voor afdeling groenten en fruit (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gekende winkelketen in België dat een nieuw filiaal geopend heeft in Wemmel, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelmedewerker voor de afdeling groenten en fruit. Je zal volgend takenpakket voor jouw rekening nemen: klanten te woord staan en verder helpen bij bestellingen en vragen aanvullen van de producten en hier kwaliteitscontrole op uitvoeren bestellingen plaatsen om de voorraad aan te vullen Heb jij interesse in deze functie en eventueel reeds ervaring in retail? Stuur jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Maintenance Manager (tijdelijk) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: USG Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een tijdelijke functie (minimum 6 maanden) ben ik op zoek naar een Maintenance Manager. Onze internationale én familiale klant levert sensoren met ingewerkte meettechnologieën voor vloeibare metalen. Je staat, samen met uw team (20 technici) , in voor het correctief onderhoud van machines en produktie-installaties met als doel de veilige continuïteit van het productieproces te garanderen. Uiteraard ben je vooral verantwoordelijk voor de operationele taken (opvolgen techniekers, onderhoud, planning, bestellingen). Je streeft ernaar om processen en onderhoudssystemen continu te verbeteren. Je coacht jouw medewerkers, bepaalt hun opleidingsnoden en creëert een werkomgeving waarin ieders potentieel volledig tot ontplooiing kan komen. Je stelt de onderhoudsprioriteiten op, in overleg met produktie- en engineeringsverantwoordelijken. Je hebt een duidelijke inspraak in de engineering van nieuwe installaties en jouw opmerkingen worden graag gehoord bij aankoop van nieuwe machines.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van UNIFROST in sociale netwerken
Look for responds of UNIFROST in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIFROST. Laat een reactie achter voor UNIFROST. UNIFROST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIFROST. Leave a respond for UNIFROST. UNIFROST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIFROST op de google maps. Adres en contacten UNIFROST
Location of UNIFROST on the google maps. Address and contacts of UNIFROST

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIFROST UNIFROST: HUIS GOLD-A-DIAM INT. | MARWIN | MARNICK CASTELEYN | WASSERIJ ST-NIKLAAS BVBA | Claes Pierre en Eddy NV

Other related companies as UNIFROST: HUIS GOLD-A-DIAM INT. | MARWIN | MARNICK CASTELEYN | WASSERIJ ST-NIKLAAS BVBA | Claes Pierre en Eddy NV

UNIFROST is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIFROST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08277893066. Het bedrijf UNIFROST bevindt zich op het adres: Zwevezeelsestraat 142, Ardooie-Koolskamp, WVL 8851. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 862,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in UNIFROST zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIFROST is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIFROST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIFROST, openstaande posities, locatie van UNIFROST op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNIFROST is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNIFROST, company assigned to the tax number BE08277893066. The company UNIFROST is located at the address: Zwevezeelsestraat 142, Ardooie-Koolskamp, WVL 8851. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 862,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in UNIFROST were not found.
The main activity of UNIFROST is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIFROST is not available. You also can look at reviews of UNIFROST, open positions, location of UNIFROST on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIFROST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIFROST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIFROST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIFROST, employees, financial statistics.