Uitgeverij Lannoo nv

Contactgegevens Uitgeverij Lannoo nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uitgeverij Lannoo nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uitgeverij Lannoo nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 97, Tielt, 8700, België

Telefoon (phone): 32 51 42 42 11 32 51 42 42 11

Fax (fax): 32 51 40 11 52 32 51 40 11 52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uitgeverij Lannoo nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uitgeverij Lannoo nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uitgeverij Lannoo nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uitgeverij Lannoo nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uitgeverij Lannoo nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uitgeverij Lannoo nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uitgeverij Lannoo nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uitgeverij Lannoo nv
Products information Uitgeverij Lannoo nv

BTW identificatienummer (tax): BE07642608642
Ondernemingsnummer: 9947265625
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 758,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Uitgeverij Lannoo nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uitgeverij Lannoo nv
(Get full report from official database of BE for Uitgeverij Lannoo nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uitgeverij Lannoo nv
Addition kinds of activities for Uitgeverij Lannoo nv

381204. Nautische instrumenten | Nautical instruments
504799. Medische en ziekenhuisuitrusting, nec | Medical and hospital equipment, nec
50630211. Lugs en connectors, elektrisch | Lugs and connectors, electrical
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
80519900. Gevorderde zorginstellingen, nec | Skilled nursing care facilities, nec

Werken bij Uitgeverij Lannoo nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uitgeverij Lannoo nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uitgeverij Lannoo nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uitgeverij Lannoo nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

  • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

  • Poetshulp Melle voltijds (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Teamlead/Expert Inkomend Facturenbureau (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Vaste Job

    Als teamlead/expert ondersteun je de dagelijkse werking van de dienst en verleen je advies inzake boekhoudkundige, fiscale en financieel administratieve vraagstukken. Je rapporteert aan het diensthoofd. Concreet bestaat jouw functie uit de volgende opdrachten: Samen met het diensthoofd geef je leiding aan de medewerkers en ben je het eerste aanspreekpunt voor inhoudelijke en interpersoonlijke coaching/ondersteuning. Je beantwoordt inhoudelijke vragen (zowel van buiten als binnen de dienst) omtrent (i) het correct verwerken van aankoopdocumenten, masterdata leveranciers en het uitgaande betaalverkeer en (ii) de heersende interne en externe richtlijnen. Voor recurrente vragen organiseer je opleidingen voor de medewerkers binnen de dienst. Je behandelt fiscale vraagstukken met het oog op een correcte registratie voor BTW doeleinden en fiscale fiches. Met het oog op audit compliance bewaak je mee de naleving van de financiële regels en procedures van de KU Leuven, en neem je steeds de fiscale regelgeving, wetgeving overheidsopdrachten en boekhoudwetgeving in acht. Je bent in staat veranderingsprocessen te identificeren en te begeleiden en werkt actief mee aan lopende projecten zoals de implementatie van e-invoicing binnen de KU Leuven. Je komt terecht in een gevarieerde, uitdagende job met groeipotentieel binnen een dynamische omgeving. Je maakt deel uit van een gemotiveerd team. Naast de verdere uitdieping van jouw expertise inzake boekhouding en fiscaliteit, bouw je in deze functie doorgedreven ervaring op met een aantal SAP-submodules, vooral MM (Materials Management), en met KU Loket-toepassingen. Bedrijfsprofiel: Met een 75-tal medewerkers zijn de Centrale Financiële Diensten (CFD) van de KU Leuven verantwoordelijk voor de financiële administratie (leveranciersboekhouding, algemene boekhouding en consolidatie en debiteurenopvolging), de begrotingsopmaak en –opvolging, het thesaurie- en vermogensbeheer, de financiële opvolging van de onderzoeks- en dienstverleningsprojecten en de centrale financiële rapportering van de universiteit. De CFD coördineren daarbij ook de uitbouw, het beheer en de controle van de universiteitsbrede financiële processen. Op de dienst Inkomend Facturenbureau maak je deel uit van de Financiële Administratie en werk je samen met een team van een 20-tal gemotiveerde medewerkers die instaan voor de leveranciersboekhouding bestaande uit: postverwerking/scan, beheer leveranciersbestand, factuurverwerking, verwerking bedrijfskosten en betalingen/kas.

  • INDUSTRIEEL ELEKTRICIEN (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Elektriciens die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als elektricien weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • Huisarts (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HEILIG HART DIENSTVERLENINGSCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u een erkend geaccrediteerd arts met een hart voor bijzondere zorg? Wij willen graag ons team van 4 huisartsen uitbreiden met een 5de enthousiaste, dynamische huisarts. Als huisarts binnen ons DVC zijn jouw taken in hoofdzaak gericht op - het verrichten van medische consultaties binnen het DVC. Naar frequentie richten we ons op 3 maal anderhalf tot 2 uren per week - het samen met de collega-huisartsen de continuïteit ind e huisartsengeneeskundige hulpverlening verzorgen - het opnemen van week- en weekendwachten binnen de georganiseerde lokale wachtdienst. - het deelnemen aan intern overleg (anderhald à 2u elke 3 maand) - het mee nadenken over het medisch beleid van het DVC

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van Uitgeverij Lannoo nv in sociale netwerken
Look for responds of Uitgeverij Lannoo nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uitgeverij Lannoo nv. Laat een reactie achter voor Uitgeverij Lannoo nv. Uitgeverij Lannoo nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uitgeverij Lannoo nv. Leave a respond for Uitgeverij Lannoo nv. Uitgeverij Lannoo nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uitgeverij Lannoo nv op de google maps. Adres en contacten Uitgeverij Lannoo nv
Location of Uitgeverij Lannoo nv on the google maps. Address and contacts of Uitgeverij Lannoo nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Uitgeverij Lannoo nv Uitgeverij Lannoo nv: C&A | MICHEL SIAU | EDITH DE BACKER | FA. CATERIN | Serlet G

Other related companies as Uitgeverij Lannoo nv: C&A | MICHEL SIAU | EDITH DE BACKER | FA. CATERIN | Serlet G

Uitgeverij Lannoo nv is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uitgeverij Lannoo nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07642608642. Het bedrijf Uitgeverij Lannoo nv bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 97, Tielt, 8700. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 758,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Uitgeverij Lannoo nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uitgeverij Lannoo nv is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uitgeverij Lannoo nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uitgeverij Lannoo nv, openstaande posities, locatie van Uitgeverij Lannoo nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Uitgeverij Lannoo nv is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uitgeverij Lannoo nv, company assigned to the tax number BE07642608642. The company Uitgeverij Lannoo nv is located at the address: Kasteelstraat 97, Tielt, 8700. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 758,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Uitgeverij Lannoo nv were not found.
The main activity of Uitgeverij Lannoo nv is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Uitgeverij Lannoo nv is not available. You also can look at reviews of Uitgeverij Lannoo nv, open positions, location of Uitgeverij Lannoo nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uitgeverij Lannoo nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uitgeverij Lannoo nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uitgeverij Lannoo nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uitgeverij Lannoo nv, employees, financial statistics.