TRUSTCAPITAL PARTNERS

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • TRUSTCAPITAL PARTNERS
Private companiesTransportation Equipment • TRUSTCAPITAL PARTNERS

Contactgegevens TRUSTCAPITAL PARTNERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRUSTCAPITAL PARTNERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRUSTCAPITAL PARTNERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ter Bede Business Center, KORTRIJK, WEST-VLAANDEREN B-8500, België

Telefoon (phone): 32 56 26 43 11 32 56 26 43 11

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRUSTCAPITAL PARTNERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRUSTCAPITAL PARTNERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRUSTCAPITAL PARTNERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRUSTCAPITAL PARTNERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRUSTCAPITAL PARTNERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRUSTCAPITAL PARTNERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRUSTCAPITAL PARTNERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRUSTCAPITAL PARTNERS
Products information TRUSTCAPITAL PARTNERS

BTW identificatienummer (tax): BE03565032958
Ondernemingsnummer: 9158996582
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in TRUSTCAPITAL PARTNERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRUSTCAPITAL PARTNERS
(Get full report from official database of BE for TRUSTCAPITAL PARTNERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRUSTCAPITAL PARTNERS
Addition kinds of activities for TRUSTCAPITAL PARTNERS

265700. Vouw kartonnen dozen | Folding paperboard boxes
20119908. Verscheidenheid van vleeswaren, vers eetbare organen | Variety meats, fresh edible organs
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
33560103. Zink- en zinklegeringen, platen, lakens, enz. | Zinc and zinc alloy bars, plates, sheets, etc.
39930102. Scoreborden, elektrisch | Scoreboards, electric
80990104. Plasmafeer centrum | Plasmapherous center

Werken bij TRUSTCAPITAL PARTNERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRUSTCAPITAL PARTNERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRUSTCAPITAL PARTNERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRUSTCAPITAL PARTNERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Cv En Sanitair (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    +Voor onze klant, een firma gelegen te Herent, zijn wij op zoek naar een SANITAIR INSTALLATEUR: De firma doet in HVAC, verwarming, CV, sanitair , airco, enz. Ze zijn voornamelijk op zoek naar ervaren sanitair installateurs voor de montage. De werven zijn vnl. in de buurt gelegen.

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • Huishoudhulp regio Zichem (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zichem Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Studentenjob horeca regio De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Plopsaland De Panne heeft verschillende gethematiseerde restaurants met studio 100 figuren. Je werkt in de verschillende restaurants of mobiele verkooppunten en je zorgt hierbij voor een vriendelijk onthaal (bestelling opnemen), vlotte bediening (buffet) en juiste afrekening van de bestellingen. Daarnaast kan je ook in de keuken ingeschakeld worden. Je wordt dus 'ambassadeur' van het Plopsa restaurantteam. Wij bieden studenten de kans in een leuke omgeving verschillende werkervaringen op te doen. Daarnaast belonen wij je wanneer je 50 dagen werkt. Vanaf 50 dagen krijg je een premie van 250 euro. Dit komt overeen met 5 euro extra per werkdag. Vanaf je 51ste werkdag krijg je elke dag 5 euro extra.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Student with knowledge of OROMO (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of OROMO and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

Zoek naar antwoorden van TRUSTCAPITAL PARTNERS in sociale netwerken
Look for responds of TRUSTCAPITAL PARTNERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRUSTCAPITAL PARTNERS. Laat een reactie achter voor TRUSTCAPITAL PARTNERS. TRUSTCAPITAL PARTNERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRUSTCAPITAL PARTNERS. Leave a respond for TRUSTCAPITAL PARTNERS. TRUSTCAPITAL PARTNERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRUSTCAPITAL PARTNERS op de google maps. Adres en contacten TRUSTCAPITAL PARTNERS
Location of TRUSTCAPITAL PARTNERS on the google maps. Address and contacts of TRUSTCAPITAL PARTNERS

Andere gerelateerde bedrijven als come TRUSTCAPITAL PARTNERS TRUSTCAPITAL PARTNERS: VALENCIA | LIBER EUROP | Belgian Hospital Services NV | Duckhams Oils/I.T.C. | Heens Bernard

Other related companies as TRUSTCAPITAL PARTNERS: VALENCIA | LIBER EUROP | Belgian Hospital Services NV | Duckhams Oils/I.T.C. | Heens Bernard

TRUSTCAPITAL PARTNERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRUSTCAPITAL PARTNERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03565032958. Het bedrijf TRUSTCAPITAL PARTNERS bevindt zich op het adres: Ter Bede Business Center, KORTRIJK, WEST-VLAANDEREN B-8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in TRUSTCAPITAL PARTNERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TRUSTCAPITAL PARTNERS is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRUSTCAPITAL PARTNERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRUSTCAPITAL PARTNERS, openstaande posities, locatie van TRUSTCAPITAL PARTNERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRUSTCAPITAL PARTNERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRUSTCAPITAL PARTNERS, company assigned to the tax number BE03565032958. The company TRUSTCAPITAL PARTNERS is located at the address: Ter Bede Business Center, KORTRIJK, WEST-VLAANDEREN B-8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in TRUSTCAPITAL PARTNERS were not found.
The main activity of TRUSTCAPITAL PARTNERS is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TRUSTCAPITAL PARTNERS is not available. You also can look at reviews of TRUSTCAPITAL PARTNERS, open positions, location of TRUSTCAPITAL PARTNERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRUSTCAPITAL PARTNERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRUSTCAPITAL PARTNERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRUSTCAPITAL PARTNERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRUSTCAPITAL PARTNERS, employees, financial statistics.