Transbox nv

Contactgegevens Transbox nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transbox nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transbox nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Janssenlei 18 Boechout, BE 2530, België

Telefoon (phone): 3232350100 3232350100

Fax (fax): +32 (61) 287-74-90 +32 (61) 287-74-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transbox nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transbox nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transbox nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transbox nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transbox nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transbox nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transbox nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transbox nv
Products information Transbox nv

BTW identificatienummer (tax): BE02941009521
Ondernemingsnummer: 6882629394
Hoofdstad (capital): 570,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Transbox nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transbox nv
(Get full report from official database of BE for Transbox nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transbox nv
Addition kinds of activities for Transbox nv

342399. Hand- en randgereedschappen, nec, nec | Hand and edge tools, nec, nec
28169900. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
38270110. Metallographs | Metallographs
39990807. Munten en munten, niet-munteenheid | Coins and tokens, non-currency
51590301. veren | Feathers
51690901. Gelatine | Gelatin

Werken bij Transbox nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transbox nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transbox nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transbox nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Winkelverantwoordelijke Bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je zal instaan voor de algemene leiding van de bakkerij  Opleiden van nieuwe mensen en studenten Planning van het personeel  Verkopen van brood, pistolets, taart en gebak  In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een bakkerij te Zottegem zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelverantwoordelijke. Bij deze bakkerij steven ze elke dag naar kwaliteit en tevreden klanten. Dit behalen ze omdat ze vanaf het atelier tot in de winkels de focus leggen op vakmanschap. Als winkelmedewerker kom je dagelijks in contact met de klanten, hierdoor ben jij dan ook het visitekaartje van deze bakkerij. 

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Huishoudelijke Hulp (Rollegem en omgeving) (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook.

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Junior Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Tour guide Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    )At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Bruges in Spanish language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Transbox nv in sociale netwerken
Look for responds of Transbox nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transbox nv. Laat een reactie achter voor Transbox nv. Transbox nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transbox nv. Leave a respond for Transbox nv. Transbox nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transbox nv op de google maps. Adres en contacten Transbox nv
Location of Transbox nv on the google maps. Address and contacts of Transbox nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Transbox nv Transbox nv: CRAWFORD DOOR | CHRISTIAN PLANTEFEVE | Merinos | KONINKLIJKE GENTSE ZWEMVERENIGING | MAISON CALLENS-DESCAMPS

Other related companies as Transbox nv: CRAWFORD DOOR | CHRISTIAN PLANTEFEVE | Merinos | KONINKLIJKE GENTSE ZWEMVERENIGING | MAISON CALLENS-DESCAMPS

Transbox nv is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Transbox nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02941009521. Het bedrijf Transbox nv bevindt zich op het adres: Janssenlei 18 Boechout, BE 2530. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 570,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Transbox nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transbox nv is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transbox nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transbox nv, openstaande posities, locatie van Transbox nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transbox nv is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Transbox nv, company assigned to the tax number BE02941009521. The company Transbox nv is located at the address: Janssenlei 18 Boechout, BE 2530. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 570,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Transbox nv were not found.
The main activity of Transbox nv is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Transbox nv is not available. You also can look at reviews of Transbox nv, open positions, location of Transbox nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transbox nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transbox nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transbox nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transbox nv, employees, financial statistics.