Trade Mark Electronics

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Trade Mark Electronics
Private companiesPrimary Metal Industries • Trade Mark Electronics

Contactgegevens Trade Mark Electronics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Trade Mark Electronics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Trade Mark Electronics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Merksemsteenweg 194, Deurne, 2100, België

Telefoon (phone): 32.3.325.19.10 32.3.325.19.10

Fax (fax): 32.3.326.05.10 32.3.326.05.10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Trade Mark Electronics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Trade Mark Electronics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Trade Mark Electronics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Trade Mark Electronics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Trade Mark Electronics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Trade Mark Electronics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Trade Mark Electronics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Trade Mark Electronics
Products information Trade Mark Electronics

BTW identificatienummer (tax): BE06846374511
Ondernemingsnummer: 7082305908
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Trade Mark Electronics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Trade Mark Electronics
(Get full report from official database of BE for Trade Mark Electronics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Trade Mark Electronics
Addition kinds of activities for Trade Mark Electronics

267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
25410102. Display armaturen, hout | Display fixtures, wood
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
50460305. Ovens, magnetron: commercieel | Ovens, microwave: commercial
59410501. Huidduiken, scuba-uitrusting en benodigdheden | Skin diving, scuba equipment and supplies
82110210. Privé beroeps- / technische school | Private vocational/technical school

Werken bij Trade Mark Electronics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Trade Mark Electronics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Trade Mark Electronics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Trade Mark Electronics. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Tuinarbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Puuur Brecht/ Sint-Job/ Sint Lenaarts (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: PUUUR ZOERSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

Zoek naar antwoorden van Trade Mark Electronics in sociale netwerken
Look for responds of Trade Mark Electronics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Trade Mark Electronics. Laat een reactie achter voor Trade Mark Electronics. Trade Mark Electronics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Trade Mark Electronics. Leave a respond for Trade Mark Electronics. Trade Mark Electronics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Trade Mark Electronics op de google maps. Adres en contacten Trade Mark Electronics
Location of Trade Mark Electronics on the google maps. Address and contacts of Trade Mark Electronics

Andere gerelateerde bedrijven als come Trade Mark Electronics Trade Mark Electronics: La Passerinette SA | MAISON REPOS MA CAMPAGNE | GEORGES TOMBOY | KATRIEN DE TAEYE | GARAGE DURONDEAU

Other related companies as Trade Mark Electronics: La Passerinette SA | MAISON REPOS MA CAMPAGNE | GEORGES TOMBOY | KATRIEN DE TAEYE | GARAGE DURONDEAU

Trade Mark Electronics is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Trade Mark Electronics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06846374511. Het bedrijf Trade Mark Electronics bevindt zich op het adres: Merksemsteenweg 194, Deurne, 2100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Trade Mark Electronics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Trade Mark Electronics is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Trade Mark Electronics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Trade Mark Electronics, openstaande posities, locatie van Trade Mark Electronics op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Trade Mark Electronics is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Trade Mark Electronics, company assigned to the tax number BE06846374511. The company Trade Mark Electronics is located at the address: Merksemsteenweg 194, Deurne, 2100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Trade Mark Electronics were not found.
The main activity of Trade Mark Electronics is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Trade Mark Electronics is not available. You also can look at reviews of Trade Mark Electronics, open positions, location of Trade Mark Electronics on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Trade Mark Electronics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Trade Mark Electronics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Trade Mark Electronics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Trade Mark Electronics, employees, financial statistics.