Tom Van Dongen

Contactgegevens Tom Van Dongen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tom Van Dongen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tom Van Dongen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tenboslaan 88, Hoeilaart, Vl-br 1560, België

Telefoon (phone): 0032(0)2/657.47.65 +0032(0)2/657.49.29 (+32-0032(0)2/657.47.65 +0032(0)2/657.49.29) 0032(0)2/657.47.65 +0032(0)2/657.49.29 (+32-0032(0)2/657.47.65 +0032(0)2/657.49.29)

Fax (fax): +32 (53) 460-92-88 +32 (53) 460-92-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tom Van Dongen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tom Van Dongen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tom Van Dongen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tom Van Dongen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tom Van Dongen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tom Van Dongen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tom Van Dongen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tom Van Dongen
Products information Tom Van Dongen

BTW identificatienummer (tax): BE07617614746
Ondernemingsnummer: 6790069580
Hoofdstad (capital): 916,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 489,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Tom Van Dongen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tom Van Dongen
(Get full report from official database of BE for Tom Van Dongen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tom Van Dongen
Addition kinds of activities for Tom Van Dongen

737100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
02530000. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
20790103. Margarine, inclusief imitatie | Margarine, including imitation
22110515. Silesia, katoen | Silesia, cotton
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
28430101. Oplosbare oliën of vetten | Soluble oils or greases
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
76290102. Razor reparatie, elektrisch | Razor repair, electric
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij Tom Van Dongen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tom Van Dongen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tom Van Dongen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tom Van Dongen. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Technisch Administratief bediende garage (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio Genk zoeken we momenteel een technisch administratief bediende interesse in de garagewereld. - Je zorgt voor administratieve ondersteuning. - Je werkt nauw samen met de planning van de garage. - Je ondersteunt het magazijn. - Je spoort problemen op met de helpdesk van het automerk. - Je plant werken in. - Je controleert wagens preventief. - Je neemt contact op met de klant indien er foutcodes zijn. - Je kan tijdens de verlofperiodes ingezet worden bij de receptie.

  • Orderpicker - Magazijnier (M/V) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Chauffeur C (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als chauffeur C ? Help je graag een handje mee op de werf ? Dan ben jij de meewerkend chauffeur die wij zoeken ! Voor een bedrijf gespecialiseerd in bestratingen zoeken wij een meewerkend chauffeur . Je staat in voor het transport van stabilisé en zand met een vaste vrachtwagen (kipper) . Je helpt mee op de werf met het plaatsen van borduren, klinkers en riolering .

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van Tom Van Dongen in sociale netwerken
Look for responds of Tom Van Dongen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tom Van Dongen. Laat een reactie achter voor Tom Van Dongen. Tom Van Dongen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tom Van Dongen. Leave a respond for Tom Van Dongen. Tom Van Dongen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tom Van Dongen op de google maps. Adres en contacten Tom Van Dongen
Location of Tom Van Dongen on the google maps. Address and contacts of Tom Van Dongen

Andere gerelateerde bedrijven als come Tom Van Dongen Tom Van Dongen: HAARSTUDIO JUSTY | Amidivin SPRL | De Maeyer | NEW TRANSIMO | Peken Western Saloon

Other related companies as Tom Van Dongen: HAARSTUDIO JUSTY | Amidivin SPRL | De Maeyer | NEW TRANSIMO | Peken Western Saloon

Tom Van Dongen is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tom Van Dongen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07617614746. Het bedrijf Tom Van Dongen bevindt zich op het adres: Tenboslaan 88, Hoeilaart, Vl-br 1560. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 916,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 489,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Tom Van Dongen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tom Van Dongen is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tom Van Dongen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tom Van Dongen, openstaande posities, locatie van Tom Van Dongen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tom Van Dongen is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tom Van Dongen, company assigned to the tax number BE07617614746. The company Tom Van Dongen is located at the address: Tenboslaan 88, Hoeilaart, Vl-br 1560. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 916,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 489,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Tom Van Dongen were not found.
The main activity of Tom Van Dongen is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tom Van Dongen is not available. You also can look at reviews of Tom Van Dongen, open positions, location of Tom Van Dongen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tom Van Dongen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tom Van Dongen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tom Van Dongen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tom Van Dongen, employees, financial statistics.