Toerisme Vlaanderen

Contactgegevens Toerisme Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Toerisme Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Toerisme Vlaanderen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): grasmarkt 61, Brussels, 1000, België

Telefoon (phone): 32-2-5040374 32-2-5040374

Fax (fax): 32-2-5040366 32-2-5040366

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Toerisme Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Toerisme Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Toerisme Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Toerisme Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Toerisme Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Toerisme Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Toerisme Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Toerisme Vlaanderen
Products information Toerisme Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE01614685058
Ondernemingsnummer: 1244171142
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Toerisme Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Toerisme Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for Toerisme Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Toerisme Vlaanderen
Addition kinds of activities for Toerisme Vlaanderen

5921. Drankwinkels | Liquor stores
763101. Tijd reparatie diensten | Time piece repair services
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
20990101. Ahornsiroop | Maple syrup
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils

Werken bij Toerisme Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Toerisme Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Toerisme Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Toerisme Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Servicemonteur (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een servicemonteur (m/v) : Installeren van slagbomen, poorten ,draaitrommels, hekwerk, automatiseringen enz Onderhoud en herstellingen van de producten bij de klant

  • Machine operator vaste nacht (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - opstarten, bedienen en ombouwen van productiemachines - opvolgen van de kwaliteit - oplossen van kleine storingen (met ondersteuning van de techniekers)

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • HUISHOUDHULP Vorselaar - direct VAST contract én maaltijdcheques (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zul je daar poetsen, strijken en wassen, ramen poetsen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job met werkuren tussen de 13 en 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Woon je niet in Vorselaar? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Jobcoach Dominique staat voor je klaar: ze gaat bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wilsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

Zoek naar antwoorden van Toerisme Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of Toerisme Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Toerisme Vlaanderen. Laat een reactie achter voor Toerisme Vlaanderen. Toerisme Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Toerisme Vlaanderen. Leave a respond for Toerisme Vlaanderen. Toerisme Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Toerisme Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten Toerisme Vlaanderen
Location of Toerisme Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of Toerisme Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come Toerisme Vlaanderen Toerisme Vlaanderen: FORTIS | PEDICURE HERMANS-MEEUS | DERWA JEAN | TRAVEL CLUB | Jonckheere NV

Other related companies as Toerisme Vlaanderen: FORTIS | PEDICURE HERMANS-MEEUS | DERWA JEAN | TRAVEL CLUB | Jonckheere NV

Toerisme Vlaanderen is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Toerisme Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01614685058. Het bedrijf Toerisme Vlaanderen bevindt zich op het adres: grasmarkt 61, Brussels, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Toerisme Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Toerisme Vlaanderen is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Toerisme Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Toerisme Vlaanderen, openstaande posities, locatie van Toerisme Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Toerisme Vlaanderen is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Toerisme Vlaanderen, company assigned to the tax number BE01614685058. The company Toerisme Vlaanderen is located at the address: grasmarkt 61, Brussels, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Toerisme Vlaanderen were not found.
The main activity of Toerisme Vlaanderen is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Toerisme Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of Toerisme Vlaanderen, open positions, location of Toerisme Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Toerisme Vlaanderen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Toerisme Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Toerisme Vlaanderen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Toerisme Vlaanderen, employees, financial statistics.