FLTRANSHOUBBEN SA

Contactgegevens FLTRANSHOUBBEN SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTRANSHOUBBEN SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTRANSHOUBBEN SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hubert Denis 5 4850 Plombières - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-78-82-20 32-87-78-82-20

Fax (fax): 32-87-78-51-50 32-87-78-51-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTRANSHOUBBEN SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTRANSHOUBBEN SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTRANSHOUBBEN SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTRANSHOUBBEN SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTRANSHOUBBEN SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTRANSHOUBBEN SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTRANSHOUBBEN SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTRANSHOUBBEN SA
Products information FLTRANSHOUBBEN SA

BTW identificatienummer (tax): BE02745727539
Ondernemingsnummer: 1995086669
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 789,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLTRANSHOUBBEN SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTRANSHOUBBEN SA
(Get full report from official database of BE for FLTRANSHOUBBEN SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTRANSHOUBBEN SA
Addition kinds of activities for FLTRANSHOUBBEN SA

30699918. Speelgoed, rubber | Toys, rubber
34520100. Pins | Pins
50840904. Machines en uitrusting voor het knijpen | Crushing machinery and equipment
57229906. Kerosine verwarmers | Kerosene heaters
76991200. Metalen hervorming en repliserende diensten | Metal reshaping and replating services

Werken bij FLTRANSHOUBBEN SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTRANSHOUBBEN SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTRANSHOUBBEN SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTRANSHOUBBEN SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende Dreamland regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Medewerker facturatie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als Medewerker facturatie krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder een praktisch overzicht: Facturen inboeken en aanmaken Betalingen en klanten opvolgen Gedurende 3 à 4 maanden meewerken op het onthaal: eerste lijnen nemen en doorverbinden orders ingeven bezoekers verwelkomen enz.

  • Productiemedewerker | Ploegen | Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een persoon met een groot verantwoordelijkheidsgevoel én heb je ook technische vingers? Dan ben jij misschien wel de productiemedewerker die wij zoeken! Voor een bedrijf te Willebroek, gespecialiseerd in de revisie van gasflessen zijn we op zoek naar een productiearbeider. Je gevarieerd takenpakket zal bestaan uit: Montage, assemblage en het uitvoeren van aanpassingen. De materialen en het gereedschap van de werkpost controleren. Materiaaloppervlakken bij- of afwerken. Kwaliteitscontroles uitvoeren en niet-conforme stukken identificeren en apart houden. Geautomatiseerde productieapparatuur afstellen. Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren.

  • Werkplaatsverantwoordelijke (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke (m/v) Heb je ervaring met onderhoud en herstellingen van bestel- en vrachtwagens? Heb je ervaring met het aansturen van een team? Ben je op zoek naar een bedrijf dat graag blijft groeien? Dan zoeken wij jou! taken : - Je voert zelf ook onderhoud en herstellingen uit aan bestel- en vrachtwagens - Je bent bereid om samen met het bedrijf te streven naar groei zodat je het huidige team van 3 mechaniekers kan uitbreiden tot 8 personen - Je geeft leiding aan de werkplaats: werk verdelen, herstellingen opvolgen, controle na reparatie - Je werkt nauw samen met receptie en magazijn om klanten snelle en correcte service te geven - Je staat in contact met de technische dienst van de leverancier - Je begeleidt de medewerkers van je team die je tevens technisch bijstaat

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • MEDEWERKERS HUISHOUDELIJKE HULP (M/V) (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF K-EI-REIN IN KRUISEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je verricht, als sociaal ingesteld en flexbel dienstencheque-werknemer, huishoudelijke taken bij particulieren. Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen, strijken, kleine verstelwerken, maaltijden bereiden, ramen lappen, ... enz. bij gezinnen en/of bejaarden.

  • jobstudent verkoopster Swarovski (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SWAROVSKI

    Type: Studentenjob

    Als sales consultant verzorg je samen met het vaste team deverkoop van de Swarovski collectie. Dankzij je professionele houding en de uitstraling van Swarovski, streef je ernaar om de hoogste kwaliteit en service in de verkoop te bieden. Het is een commerciële functie maar de klant staat centraal. Klanten welkom heten, zorg dragen vr de uistraling van de winkel.

  • Proces and Data Analist - Petrochemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na de implementatie van een nieuw ERP-systeem blijkt dat informatieflows geen betrouwbare data opleveren. Als resultaat van die procesoefening wil het bedrijf in samenspraak met operationele experten en IT: Processen verbeteren, aligneren over terminals/regio's waar mogelijk Kwalitatieve informatie flows opzetten : one single version of the truth Systemen beter enten op het proces Taak beschrijving Administratieve ondersteuning van werk-sessies: bij het hertekenen van bedrijfsprocessen binnen volgende domeinen: Opslag inquiry tot orderverwerking product & leverancierskeuze, contracteren tot bestelbon generatie en leveranciersbeheer Project beheer & lifecycle digitalisatie van documenten : aanmaak en volgen van de order/financiële flow voorraadbeheer Het vertalen van de processen naar informatie flows Data-extractie vanuit bestaande systemen om te matchen naar de informatie flows Data-analyse Mappen van processen naar data-flows en systemen Uitschrijven van verbeter behoeften in rapportering en systemen naar in- en output en presentatievorm (bv. Schermopdeling, schermvolgorde)

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Flexijob ondersteuning Bed & Breakfast (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: BACK2FRONT

    Type: Flexijob

    Administratieve opvolging boekingen - telefonische contacten met gasten Controle kamers volgens checklist netheid en aanwezigheid div producten Ondersteuning bij planning marketingacties en evenementen

  • WINKELBEDIENDE SLAGERIJ (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: STEVENS ROEL

    Type: Flexijob

    Je zal de klanten bedienen aan de toog. Je maakt de bestellingen klaar en rekent af. Daarnaast zorg je ervoor dat de toog steeds aangevuld en proper is. Als het rustiger is help je ook mee in het atelier bij het maken van kleine bereidingen en je doet de afwas.

Zoek naar antwoorden van FLTRANSHOUBBEN SA in sociale netwerken
Look for responds of FLTRANSHOUBBEN SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTRANSHOUBBEN SA. Laat een reactie achter voor FLTRANSHOUBBEN SA. FLTRANSHOUBBEN SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTRANSHOUBBEN SA. Leave a respond for FLTRANSHOUBBEN SA. FLTRANSHOUBBEN SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTRANSHOUBBEN SA op de google maps. Adres en contacten FLTRANSHOUBBEN SA
Location of FLTRANSHOUBBEN SA on the google maps. Address and contacts of FLTRANSHOUBBEN SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTRANSHOUBBEN SA FLTRANSHOUBBEN SA: WIM COMEINE | VAN LAUTEM EUROSANITAIR NV | FE. CUPPENS | COIFFURE NATHALIE | JOS BROOS

Other related companies as FLTRANSHOUBBEN SA: WIM COMEINE | VAN LAUTEM EUROSANITAIR NV | FE. CUPPENS | COIFFURE NATHALIE | JOS BROOS

FLTRANSHOUBBEN SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTRANSHOUBBEN SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02745727539. Het bedrijf FLTRANSHOUBBEN SA bevindt zich op het adres: Rue Hubert Denis 5 4850 Plombières - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 789,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLTRANSHOUBBEN SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTRANSHOUBBEN SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTRANSHOUBBEN SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTRANSHOUBBEN SA, openstaande posities, locatie van FLTRANSHOUBBEN SA op de kaart.

FLTRANSHOUBBEN SA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTRANSHOUBBEN SA, company assigned to the tax number BE02745727539. The company FLTRANSHOUBBEN SA is located at the address: Rue Hubert Denis 5 4850 Plombières - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 789,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLTRANSHOUBBEN SA were not found.
The main activity of FLTRANSHOUBBEN SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTRANSHOUBBEN SA is not available. You also can look at reviews of FLTRANSHOUBBEN SA, open positions, location of FLTRANSHOUBBEN SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTRANSHOUBBEN SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTRANSHOUBBEN SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTRANSHOUBBEN SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTRANSHOUBBEN SA, employees, financial statistics.