TNL Concept

Contactgegevens TNL Concept: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TNL Concept: address, phone, fax, email, website, opening hours

TNL Concept

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zone d'activite de Aye marche-en-Famenne, Luxembourg 6900, België

Telefoon (phone): 61393482441Fax (+32-61393482441Fax) 61393482441Fax (+32-61393482441Fax)

Fax (fax): +32 (87) 131-34-90 +32 (87) 131-34-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TNL Concept: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TNL Concept"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TNL Concept"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TNL Concept, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TNL Concept. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TNL Concept, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TNL Concept. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TNL Concept
Products information TNL Concept

BTW identificatienummer (tax): BE02178558349
Ondernemingsnummer: 5812561035
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in TNL Concept zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TNL Concept
(Get full report from official database of BE for TNL Concept)

Aanvulling soorten activiteiten voor TNL Concept
Addition kinds of activities for TNL Concept

394402. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
27540501. Tijdschriften: gravure printing, niet gepubliceerd op de site | Magazines: gravure printing, not published on site
28650303. Aniline, nitrobenzeen | Aniline, nitrobenzene
35520213. Slashing machines, textiel | Slashing machines, textile
39650000. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
56219903. Tiener kleding | Teenage apparel
61410102. Consumentenfinanciering bedrijven | Consumer finance companies
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij TNL Concept: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TNL Concept: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TNL Concept. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TNL Concept. Looking for open vacancies in other companies

  • Kelner gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klein restaurant in Gent zijn we opzoek naar een gemotiveerde kelner.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Medewerker Commerciële Binnendienst - Medewerker Backoffice (m/v). Deze onderneming is gelegen in omgeving Lokeren. De verantwoordelijkheden voor deze functie van Medewerker Customer Service zijn: Jezal instaan voor het beantwoorden van de telefonische oproepen, mails en faxen van de klanten; Je bent verantwoordelijk voor de input van orders/bestellingen en de opvolging ervan en je hebt dus veel leverancierscontacten; Je geeft informatie rond leveringstermijnen, productspecificaties ... en jebehandelt eventuele klachten; Je maakt pickbonnen en zendbonnen op. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • CNC Frezer (526-257) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Ken jij iets van Heidenhain sturingen? Dan ben jij de CNC Frezer die wij zoeken voor onze klant! Onze klant is een engineeringbedrijf dat ook actief is in de machinebouw. Zij bouwen voornamelijk prototypes maar leveren ook stukwerk in kleine tot middelgrote oplages. Voor de groei van hun activiteiten zoeken ze vandaag een CNC FREZER. Je staat in voor het frezen van machineonderdelen en kleine tot middelgrote series van stukwerk.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES EXCEL EN ACCESS REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht EXCEL - ACCESS, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van TNL Concept in sociale netwerken
Look for responds of TNL Concept in social networks

Lees alle opmerkingen voor TNL Concept. Laat een reactie achter voor TNL Concept. TNL Concept bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TNL Concept. Leave a respond for TNL Concept. TNL Concept on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TNL Concept op de google maps. Adres en contacten TNL Concept
Location of TNL Concept on the google maps. Address and contacts of TNL Concept

Andere gerelateerde bedrijven als come TNL Concept TNL Concept: ECOLE BUISSONNIبRE (L') | FAST CARRELAGE | Sonia Coiffure | UNICEF-MAGASIN BRUXELLES | TRAITEUR MICHEL

Other related companies as TNL Concept: ECOLE BUISSONNIبRE (L') | FAST CARRELAGE | Sonia Coiffure | UNICEF-MAGASIN BRUXELLES | TRAITEUR MICHEL

TNL Concept is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TNL Concept, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02178558349. Het bedrijf TNL Concept bevindt zich op het adres: Zone d'activite de Aye marche-en-Famenne, Luxembourg 6900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TNL Concept zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TNL Concept is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TNL Concept is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TNL Concept, openstaande posities, locatie van TNL Concept op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TNL Concept is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is TNL Concept, company assigned to the tax number BE02178558349. The company TNL Concept is located at the address: Zone d'activite de Aye marche-en-Famenne, Luxembourg 6900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 839,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TNL Concept were not found.
The main activity of TNL Concept is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TNL Concept is not available. You also can look at reviews of TNL Concept, open positions, location of TNL Concept on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TNL Concept, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TNL Concept, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TNL Concept, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TNL Concept, employees, financial statistics.