TheSe DaYs! bvba

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • TheSe DaYs! bvba
Private companiesMiscellaneous Retail • TheSe DaYs! bvba

Contactgegevens TheSe DaYs! bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TheSe DaYs! bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

TheSe DaYs! bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Antoniusbaan 267 Zoersel, Antwerp 2980, België

Telefoon (phone): 3232410250 3232410250

Fax (fax): 3232487344 3232487344

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TheSe DaYs! bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TheSe DaYs! bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TheSe DaYs! bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TheSe DaYs! bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TheSe DaYs! bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TheSe DaYs! bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TheSe DaYs! bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TheSe DaYs! bvba
Products information TheSe DaYs! bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09898376464
Ondernemingsnummer: 8772003173
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in TheSe DaYs! bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TheSe DaYs! bvba
(Get full report from official database of BE for TheSe DaYs! bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor TheSe DaYs! bvba
Addition kinds of activities for TheSe DaYs! bvba

592100. Drankwinkels | Liquor stores
02130000. Hogs | Hogs
36790402. Piezo-elektrische kristallen | Piezoelectric crystals
44990303. Bootverhuur, commercieel | Boat rental, commercial
80999901. Kinderopvangkliniek | Childbirth preparation clinic

Werken bij TheSe DaYs! bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TheSe DaYs! bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TheSe DaYs! bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TheSe DaYs! bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • RUITENWASSER- MOOIE DAGUREN EN VEEL VARIATIE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een schoonmaakbedrijf, regio Zottegem,  dat actief is in Oost- en West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ruitenwasser met een eerste ervaring. Je vertrekt steeds vanuit de firma en met de firmawagen volg je een vaste ronde binnen een bepaalde regio. 's Morgens start je tussen 6u en 8u afhankelijk van de post. Je werkt tussen de 30 en 37 uur/week.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • VERANTWOORDELIJKE CARROSSERIE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: LAGROU

    Type: Vaste Job

    expertises van schadegevallen bestek opmaken via Informix planning en begeleiding van de werkplaats bestellen van de wisselstukken

  • kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: La Vista

    Type: Vaste Job

    Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

  • Heftruckchauffeur (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

  • Thuisverpleegkundige (full-time en op zelfstandige basis) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MICHAEL VERGAUWEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging Vergauwen CV is een middelgrote thuisverplegingspraktijk en sinds enkele jaren een vaste waarde voor thuisverpleging in de provincie Antwerpen. In al die jaren zijn we uitgegroeid tot een zeer professionele en mensvriendelijke organisatie. Elke dag opnieuw staan een tiental medewerkers vol enthousiasme en toewijding klaar voor hun patiënten om alles uit de kast te halen om het welzijn van onze patiënten te verzekeren. Door hen aan het lachen te brengen als het even minder gaat. Door het hoofd koel te houden als het eens moeilijk wordt. Door te luisteren naar wat patiënten kwijt willen. Of door vol energie de handen uit de mouwen te steken. Onze patiënten kunnen dus elke dag opnieuw op ons rekenen. Achter het team schuilt een kleinschalige, dynamische, flexibele en persoonlijke organisatie die een kwalitatieve en gepersonaliseerde dienstverlening centraal stelt. Wat houdt de job in? Je werkt op ZELFSTANDIGE BASIS Je bent verantwoordelijk voor een volledige toer Je biedt jouw patiënten dagelijks aan huis een breed gamma van kwalitatieve verpleegkundige verzorgingen aan en bouwt hierbij een hechte band met hen op Je werkt nauw samen met je collega's en de verantwoordelijke Je ondersteunt en adviseert de familie en vrienden van je patiënten Je overlegt regelmatig met huisartsen en andere thuiszorgdiensten Wat verwachten we van jou? Je werkt onder een ZELFSTANDIG STATUUT in bijberoep of hoofdberoep Je bent A1 of A2 verpleegkundige Je hebt het hart op de juiste plaats, je bent begaan met je patiënten en hun omgeving Je overlegt graag met onze zorgpartners en met de familie v/d patiënt Je bent maandelijks aanwezig op een teamoverleg en verzorgt een dagelijkse briefing Je werkt graag zelfstandig Je werkt volgens een flexibele uurregeling 15 tot 20 dagen per maand Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bereid om professioneel mee te ontwikkelen binnen de sterk evoluerende gezondheidszorg Aanbod Een voltijdse functie Een vaste toer Dicht bij huis werken Dynamisch en gemotiveerd team Werkzekerheid Persoonsgebonden competenties Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Resultaatgerichtheid Zelfstandig werken Contactvaardig zijn Zin voor nauwkeurigheid Plannen (= ordenen) Kunnen omgaan met stress

  • KEUKENHULP (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: GOUDEN BANK

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde keukenhulp voor het helpen bij het bereiden van warme en koude gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, mise en place, garneren van borden, enz.

Zoek naar antwoorden van TheSe DaYs! bvba in sociale netwerken
Look for responds of TheSe DaYs! bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor TheSe DaYs! bvba. Laat een reactie achter voor TheSe DaYs! bvba. TheSe DaYs! bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TheSe DaYs! bvba. Leave a respond for TheSe DaYs! bvba. TheSe DaYs! bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TheSe DaYs! bvba op de google maps. Adres en contacten TheSe DaYs! bvba
Location of TheSe DaYs! bvba on the google maps. Address and contacts of TheSe DaYs! bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come TheSe DaYs! bvba TheSe DaYs! bvba: MUTUALIT? LIB?RALE | J HERREMANS | Laurant P | Y. DESAUW | Tivoli

Other related companies as TheSe DaYs! bvba: MUTUALIT? LIB?RALE | J HERREMANS | Laurant P | Y. DESAUW | Tivoli

TheSe DaYs! bvba is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TheSe DaYs! bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09898376464. Het bedrijf TheSe DaYs! bvba bevindt zich op het adres: Sint-Antoniusbaan 267 Zoersel, Antwerp 2980. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 835,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TheSe DaYs! bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TheSe DaYs! bvba is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TheSe DaYs! bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TheSe DaYs! bvba, openstaande posities, locatie van TheSe DaYs! bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TheSe DaYs! bvba is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is TheSe DaYs! bvba, company assigned to the tax number BE09898376464. The company TheSe DaYs! bvba is located at the address: Sint-Antoniusbaan 267 Zoersel, Antwerp 2980. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 835,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TheSe DaYs! bvba were not found.
The main activity of TheSe DaYs! bvba is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TheSe DaYs! bvba is not available. You also can look at reviews of TheSe DaYs! bvba, open positions, location of TheSe DaYs! bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TheSe DaYs! bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TheSe DaYs! bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TheSe DaYs! bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TheSe DaYs! bvba, employees, financial statistics.