Leroy K

Contactgegevens Leroy K: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leroy K: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leroy K

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pereboomhof 34; 8560; Wevelgem (Gullegem), België

Telefoon (phone): 056 42 77 50 (+32-056 42 77 50) 056 42 77 50 (+32-056 42 77 50)

Fax (fax): 056 42 77 50 (+32-056 42 77 50) 056 42 77 50 (+32-056 42 77 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leroy K: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leroy K"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leroy K"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leroy K, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leroy K. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leroy K, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leroy K. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leroy K
Products information Leroy K

BTW identificatienummer (tax): BE01245544433
Ondernemingsnummer: 4460968017
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Leroy K zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bookkeepers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leroy K
(Get full report from official database of BE for Leroy K)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leroy K
Addition kinds of activities for Leroy K

145999. Klei en aanverwante mineralen, nec, nec | Clay and related minerals, nec, nec
23719903. Bevestigingskoppen op bont nekpunten | Mounting heads on fur neckpieces
30889906. Tubs (bad, douche en was), kunststof | Tubs (bath, shower, and laundry), plastics
34310101. Badkuipen: geëmailleerd ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Bathtubs: enameled iron, cast iron, or pressed metal
35679911. Stralingsverwarmingssystemen, industrieel proces | Radiant heating systems, industrial process
38299910. Vloeibare scintillatie spectrometers | Liquid scintillation spectrometers
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
76299904. Generator reparatie | Generator repair

Werken bij Leroy K: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leroy K: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leroy K. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leroy K. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Grondwerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in grondwerker zijn wij op zoek naar een ervaren grondwerker. Als grondwerker sta je in voor het uitvoeren van allerhande wegeniswerken, het plaatsen van bewapening, bekisten en het plaatsen van funderingen.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) voor tijdelijke opdracht (ook studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een tijdelijk Receptionist(e)/Telefonist(e) om aan de slag te gaan van maandag 17/12 t.e.m. woensdag 9/01 in een vast uurrooster (9u00-17u30). Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • telecom installateurs (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor Proximus als functie telecom installateur.

  • Junior verkoper bestelwagens (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Antwerpen is één van de grootste Ivecodealers in de Benelux. Om hun groei in de vestiging van Antwerpen te ondersteuenen, zijn wij dringend op zoek naar ervaren en dynamisch technisch en commerciele: Junior verkoper bestelwagens!

Zoek naar antwoorden van Leroy K in sociale netwerken
Look for responds of Leroy K in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leroy K. Laat een reactie achter voor Leroy K. Leroy K bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leroy K. Leave a respond for Leroy K. Leroy K on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leroy K op de google maps. Adres en contacten Leroy K
Location of Leroy K on the google maps. Address and contacts of Leroy K

Andere gerelateerde bedrijven als come Leroy K Leroy K: ANNE-MARIE VERRYCKEN | Bounce Party | Stassin S | AUBERGE DE JEUNESSE | N. NO?L

Other related companies as Leroy K: ANNE-MARIE VERRYCKEN | Bounce Party | Stassin S | AUBERGE DE JEUNESSE | N. NO?L

Leroy K is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leroy K, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01245544433. Het bedrijf Leroy K bevindt zich op het adres: Pereboomhof 34; 8560; Wevelgem (Gullegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 660,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bookkeepers. Producten gemaakt in Leroy K zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leroy K is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leroy K is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leroy K, openstaande posities, locatie van Leroy K op de kaart.

Leroy K is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leroy K, company assigned to the tax number BE01245544433. The company Leroy K is located at the address: Pereboomhof 34; 8560; Wevelgem (Gullegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 660,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bookkeepers. Products created in Leroy K were not found.
The main activity of Leroy K is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Leroy K is not available. You also can look at reviews of Leroy K, open positions, location of Leroy K on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leroy K, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leroy K, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leroy K, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leroy K, employees, financial statistics.