The Zone Zero Studio

Contactgegevens The Zone Zero Studio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data The Zone Zero Studio: address, phone, fax, email, website, opening hours

The Zone Zero Studio

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 207 Boomkensstraat Hasselt, B-3500, België

Telefoon (phone): 3211274143 3211274143

Fax (fax): 3211283201 3211283201

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) The Zone Zero Studio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "The Zone Zero Studio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "The Zone Zero Studio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van The Zone Zero Studio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen The Zone Zero Studio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of The Zone Zero Studio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees The Zone Zero Studio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti The Zone Zero Studio
Products information The Zone Zero Studio

BTW identificatienummer (tax): BE04062713623
Ondernemingsnummer: 2893493652
Hoofdstad (capital): 437,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in The Zone Zero Studio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor The Zone Zero Studio
(Get full report from official database of BE for The Zone Zero Studio)

Aanvulling soorten activiteiten voor The Zone Zero Studio
Addition kinds of activities for The Zone Zero Studio

206800. Gezouten en geroosterde noten en zaden | Salted and roasted nuts and seeds
278901. Display montage | Display mounting
10999903. Ilmeniet mijnbouw | Ilmenite mining
20640000. Snoep en andere zoetwarenproducten | Candy and other confectionery products
36619903. Elektronische secretaris | Electronic secretary
50130119. Truck onderdelen en accessoires | Truck parts and accessories
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
51229902. Druggists 'sundries, nec | Druggists' sundries, nec

Werken bij The Zone Zero Studio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in The Zone Zero Studio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor The Zone Zero Studio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for The Zone Zero Studio. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Laboratoriumverantwoordelijke (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laboratoriumverantwoordelijke bezit je over een organisatorisch talent en de nodige peopleskills. Je stuurt een 30-tal medewerkers aan en staat voor hen paraat bij problemen of vragen. Daarnaast ben je ook zelf actief op de werkvloer, met je team meewerken om stalen te onderzoeken en analyseren behoort tot je takenpakket. Verder zorg je voor de opvolging van interne en externe kwaliteitscontroles, sta je in het voor het uittesten en op punt stellen van nieuwe technieken en analyses.

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Docent Engels (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van The Zone Zero Studio in sociale netwerken
Look for responds of The Zone Zero Studio in social networks

Lees alle opmerkingen voor The Zone Zero Studio. Laat een reactie achter voor The Zone Zero Studio. The Zone Zero Studio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for The Zone Zero Studio. Leave a respond for The Zone Zero Studio. The Zone Zero Studio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie The Zone Zero Studio op de google maps. Adres en contacten The Zone Zero Studio
Location of The Zone Zero Studio on the google maps. Address and contacts of The Zone Zero Studio

Andere gerelateerde bedrijven als come The Zone Zero Studio The Zone Zero Studio: LIEVEN LONCKE | CINDY?S DRIVING HAIRSHOP | ETIENNE LAMBIOTTE | W. DEHON | PHARMACIE BELLIARD

Other related companies as The Zone Zero Studio: LIEVEN LONCKE | CINDY?S DRIVING HAIRSHOP | ETIENNE LAMBIOTTE | W. DEHON | PHARMACIE BELLIARD

The Zone Zero Studio is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is The Zone Zero Studio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04062713623. Het bedrijf The Zone Zero Studio bevindt zich op het adres: 207 Boomkensstraat Hasselt, B-3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 437,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in The Zone Zero Studio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van The Zone Zero Studio is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van The Zone Zero Studio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van The Zone Zero Studio, openstaande posities, locatie van The Zone Zero Studio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

The Zone Zero Studio is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is The Zone Zero Studio, company assigned to the tax number BE04062713623. The company The Zone Zero Studio is located at the address: 207 Boomkensstraat Hasselt, B-3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 437,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in The Zone Zero Studio were not found.
The main activity of The Zone Zero Studio is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of The Zone Zero Studio is not available. You also can look at reviews of The Zone Zero Studio, open positions, location of The Zone Zero Studio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over The Zone Zero Studio, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf The Zone Zero Studio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about The Zone Zero Studio, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company The Zone Zero Studio, employees, financial statistics.