TEN PUTTE

Contactgegevens TEN PUTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEN PUTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEN PUTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 9 GISTEL, WVL 8470, België

Telefoon (phone): 3259277044 3259277044

Fax (fax): 3259273503 3259273503

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEN PUTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEN PUTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEN PUTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEN PUTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEN PUTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEN PUTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEN PUTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEN PUTTE
Products information TEN PUTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07547851562
Ondernemingsnummer: 5790863037
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in TEN PUTTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEN PUTTE
(Get full report from official database of BE for TEN PUTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEN PUTTE
Addition kinds of activities for TEN PUTTE

027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
14559904. Papier klei mijnbouw | Paper clay mining
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
49619903. Stoomverwarmingssystemen (leveranciers van warmte) | Steam heating systems (suppliers of heat)
76290202. Elektrische meetinstrument reparatie en kalibratie | Electrical measuring instrument repair and calibration
83220611. Sociaal werker | Social worker

Werken bij TEN PUTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEN PUTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEN PUTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEN PUTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Grondwerker seininrichting afdeling RAIL (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker seininrichting staat u binnen onze afdeling rail in voor bouwkundige werken rond en onder het spoor. Uw takenpakket bestaat uit: •het plaatsen van seinmasten •gieten van betonsokkels voor cabines •dwarsdoorsteken maken onder de sporen •ingraven van kabels en buizen •samen met uw collega’s staat u in voor de kwaliteit en veiligheid van deze werken U bent bereid om overdag te werken en occasioneel 's nachts.

  • Poetshulp Dessel (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Poetshulp Studentenjob (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LA MALCONTENTA

    Type: Studentenjob

    Studentenjob, 2 tot 3 maal per week Di, vrij, zat, zon van 9u tot 11u (op zondag 3 uren evt later te presteren) Dagelijkse opkuis zaal en keuken restaurant La Malcontenta (stofzuigen, dweilen, tafels,...) aan de hand van kuisplan: Zaal verluchten - verwarming checken Asbakken vooraan -terras legen – evt peuken verwijderen (voordeur / terras) Bar schoonmaken - pompbakken reinigen (afwas mag blijven staan) Keuken bar schoonmaken - stofzuigen – dweilen (handdoekjes keuken) Tafels stoelen zaal schoonmaken Vloer zaal stofzuigen – dweilen WC afval verzamelen (ook blauwe hygiënische vuilbakjes) WC’s reinigen + spiegel Indien nodig: tafels terras + vloer terras Afval verzamelen en in container Wasmachine - droogkast checken Dampkap, friteuses reinigen + in het extra uur taken verrichten van kuisplan en aanduiden op schema

  • Bijlesgever Java (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor Java aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent herfstvakantie - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Elektrisch tekenaars (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Ben jij een krak als elektrisch tekenaar en sta je graag in voor de ontwikkeling van installatieplannen ?Ben je klaar voor de volgende stap ? Kijk dan snel verder en ontdek een leuke en uitdagende functie in jouw vakdomein. Als elektrisch tekenaar ontwikkel je de installatieplannen en elektrische bordschema’s conform de normeringen van zowel de algemene elektriciteit als de HVAC-installaties Dat doe je aan de hand van uitvoeringsplannen, P&ID’s en IO-lijsten Je werkt daarvoor voornamelijk met EPLAN en AutoCAD Daarnaast maak je de nodige kabelberekeningen met Caneco en stel je de keuringsdossiers op

  • Accountmanager gezonde voeding (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Gezonde voeding, dat is wat deze wereldspeler vermarkt. Zij zoeken zowel een junior als een senior profiel met enkele tot vele jaren ervaring in de retail om de rangen te versterken. Klanten zijn grossiers en retailers in de Benelux, maar daar kunnen (op korte termijn) ook andere landen bij komen. Je rapporteert wekelijks op de hoofdzetel (0-Vl), voor de rest ga je autonoom aan de slag. Universitair niveau is een plus. Meertaligheid een must.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van TEN PUTTE in sociale netwerken
Look for responds of TEN PUTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEN PUTTE. Laat een reactie achter voor TEN PUTTE. TEN PUTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEN PUTTE. Leave a respond for TEN PUTTE. TEN PUTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEN PUTTE op de google maps. Adres en contacten TEN PUTTE
Location of TEN PUTTE on the google maps. Address and contacts of TEN PUTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come TEN PUTTE TEN PUTTE: Tennisland (TC) | Diam Arts | MARTINE WAUTERS | PATRICK-BERNARD MARTENS | S. BORSU

Other related companies as TEN PUTTE: Tennisland (TC) | Diam Arts | MARTINE WAUTERS | PATRICK-BERNARD MARTENS | S. BORSU

TEN PUTTE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEN PUTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07547851562. Het bedrijf TEN PUTTE bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 9 GISTEL, WVL 8470. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in TEN PUTTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TEN PUTTE is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEN PUTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEN PUTTE, openstaande posities, locatie van TEN PUTTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TEN PUTTE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEN PUTTE, company assigned to the tax number BE07547851562. The company TEN PUTTE is located at the address: STATIONSSTRAAT 9 GISTEL, WVL 8470. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in TEN PUTTE were not found.
The main activity of TEN PUTTE is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of TEN PUTTE is not available. You also can look at reviews of TEN PUTTE, open positions, location of TEN PUTTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEN PUTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEN PUTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEN PUTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEN PUTTE, employees, financial statistics.