TelePromotions International b

Contactgegevens TelePromotions International b: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TelePromotions International b: address, phone, fax, email, website, opening hours

TelePromotions International b

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molenstraat 24 IEPER, WVL B-8904, België

Telefoon (phone): 3257229990 3257229990

Fax (fax): +32 (68) 951-90-97 +32 (68) 951-90-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TelePromotions International b: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TelePromotions International b"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TelePromotions International b"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TelePromotions International b, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TelePromotions International b. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TelePromotions International b, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TelePromotions International b. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TelePromotions International b
Products information TelePromotions International b

BTW identificatienummer (tax): BE08829956054
Ondernemingsnummer: 1689666748
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in TelePromotions International b zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TelePromotions International b
(Get full report from official database of BE for TelePromotions International b)

Aanvulling soorten activiteiten voor TelePromotions International b
Addition kinds of activities for TelePromotions International b

072104. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
221110. Linnen en tussenbanden, katoen | Linings and interlinings, cotton
08510102. Herbebossing | Reforestation services
20460201. Maïsolie, Taart | Corn oil, cake
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film

Werken bij TelePromotions International b: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TelePromotions International b: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TelePromotions International b. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TelePromotions International b. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de houtsector, zoeken wij een Chauffeur CE ( M/V)   Je belevert klanten, vertrekkende vanuit Beringen  Je staat ook in voor leveringen voor de filialen van het bedrijf  Je lost de goederen met een kooiaap/heftruck  Je staat het team bij in het laden van de andere vrachtwagens 

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Dienstencheques (m/v) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Nieuwpoort

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Magazijnier avond shift! (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • PLOEGBAAS EN 2 METSERS (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SUBLIEM PROJECT

    Type: Vaste Job

    RUWBOUW WONINGEN

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    De job in een notendop Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Kortrijk: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal. De ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

Zoek naar antwoorden van TelePromotions International b in sociale netwerken
Look for responds of TelePromotions International b in social networks

Lees alle opmerkingen voor TelePromotions International b. Laat een reactie achter voor TelePromotions International b. TelePromotions International b bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TelePromotions International b. Leave a respond for TelePromotions International b. TelePromotions International b on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TelePromotions International b op de google maps. Adres en contacten TelePromotions International b
Location of TelePromotions International b on the google maps. Address and contacts of TelePromotions International b

Andere gerelateerde bedrijven als come TelePromotions International b TelePromotions International b: BBL | MEDIOTHEEK-THUISZ.WINKEL | Lemy Y | Photolinea | Diana Baby & Junior BVBA

Other related companies as TelePromotions International b: BBL | MEDIOTHEEK-THUISZ.WINKEL | Lemy Y | Photolinea | Diana Baby & Junior BVBA

TelePromotions International b is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TelePromotions International b, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08829956054. Het bedrijf TelePromotions International b bevindt zich op het adres: Molenstraat 24 IEPER, WVL B-8904. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in TelePromotions International b zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TelePromotions International b is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TelePromotions International b is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TelePromotions International b, openstaande posities, locatie van TelePromotions International b op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TelePromotions International b is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is TelePromotions International b, company assigned to the tax number BE08829956054. The company TelePromotions International b is located at the address: Molenstraat 24 IEPER, WVL B-8904. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in TelePromotions International b were not found.
The main activity of TelePromotions International b is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TelePromotions International b is not available. You also can look at reviews of TelePromotions International b, open positions, location of TelePromotions International b on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TelePromotions International b, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TelePromotions International b, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TelePromotions International b, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TelePromotions International b, employees, financial statistics.