SISA Software nv

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • SISA Software nv
Private companiesMiscellaneous Retail • SISA Software nv

Contactgegevens SISA Software nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SISA Software nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

SISA Software nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kon. Astridlaan 97/10, West Vlaanderen, Brugge 8200, België

Telefoon (phone): 32 50393336 32 50393336

Fax (fax): 32 50393304 32 50393304

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SISA Software nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SISA Software nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SISA Software nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SISA Software nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SISA Software nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SISA Software nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SISA Software nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SISA Software nv
Products information SISA Software nv

BTW identificatienummer (tax): BE03938293457
Ondernemingsnummer: 2209869384
Hoofdstad (capital): 747,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 253,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in SISA Software nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SISA Software nv
(Get full report from official database of BE for SISA Software nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor SISA Software nv
Addition kinds of activities for SISA Software nv

34849901. Carbines, 30 mm. | Carbines, 30 mm. and below
39499905. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
50440102. Machines toevoegen | Adding machines
56990406. T-shirts, op maat gedrukt | T-shirts, custom printed
57360102. Pianos | Pianos
79410105. Voetbalclub | Soccer club

Werken bij SISA Software nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SISA Software nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SISA Software nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SISA Software nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker met kennis van bussen gezocht! (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een job als technieker voor onderhoud en herstellingen? Lees dan zeker verder! Voor een Duitse firma gelegen regio Asse zijn wij op zoek naar een technieker voor het onderhoud en de herstellingen van bussen. Het gaat om een tijdelijke functie voor de vervanging van een zieke medewerker. Indien je intereimperiode goed verloppt maak je zeker en vast kans op een verlenging! Jouw takenpakket bestaat uit: Uitvoeren van onderhoud en herstellingen Stellen van diagnoses waarbij je werkt aan de elektronische systemen en de bijbehorende softwareprogrammaties uitvoert Klaar maken van nieuwe voertuigen Uitvoeren van depannages zowel tijdens als buiten de werkuren

  • Winkelbediende flexi-job op zondag (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt regio Brugge zijn wij op zoek naar een verkoper / winkelbediende om op zondag als flexijobber te werken TAKEN: aanvullen van de rekken kassa geleverde goederen stockeren werken volgens FIFO syteem

  • Buiten Schrijnwerker Aluminium (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van Aluminium constructies. Wij zoeken een gemotiveerde plaatser die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. U staat in voor het plaatsen van constructies op werven van ziekenhuizen, casino's, rusthuizen, industriebouw.... U kan in team werken en kan s'morgen opstarten omstreeks 6u. U vertrekt steeds vanuit Wervik.

  • Huishoudhulp m/v - Regio Kampenhout/Berg/Kapelle-op-den-bos (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Daoust Vilvoorde

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - Schoonmaken - Strijken - Respectvolle communicatie met de klant - Opruimen van ruimtes - Afwassen en de vaat opbergen - Eventueel strijken en wassen van kleding - Schoonmaakmaterieel onderhouden en opbergen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student slagerij te Avelgem (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Student gezocht voor slagerij regio Avelgem. Jouw taken : Je vult de toonbank aan Je bestelt de klanten Je doet kassawerk Je zorgt mee voor een propere winkel en atelier Je maakt eenvoudige bereidingen (hamburgers maken, brochettes steken enz.) Jouw uurrooster : Je bent elk weekend 1 dag beschikbaar - exacte invulling te bespreken Tijdens de vakanties kan je meer ingeschakeld worden

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...   Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept aan inzake rekrutering & selectie van bedienden en kaderleden. Voor een internationale speler actief in de chemie is VIO HR op zoek naar een enthousiaste student (Elektro)Mechanica. Het gaat hierbij om 2-3 dagen in de week.

  • student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Aarschot met vestigingen in Aarschot en Kessel-Lo zoeken wij heel dringend studenten met lesvrije dagen. Wij zoeken studenten die kunnen werken van maandag tot vrijdag of losse dagen tijdens de week van 8u00-17u00.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van SISA Software nv in sociale netwerken
Look for responds of SISA Software nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor SISA Software nv. Laat een reactie achter voor SISA Software nv. SISA Software nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SISA Software nv. Leave a respond for SISA Software nv. SISA Software nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SISA Software nv op de google maps. Adres en contacten SISA Software nv
Location of SISA Software nv on the google maps. Address and contacts of SISA Software nv

Andere gerelateerde bedrijven als come SISA Software nv SISA Software nv: Verbrugghe José | RUDI WATTEAU | UNISIT | Redant | Grid

Other related companies as SISA Software nv: Verbrugghe José | RUDI WATTEAU | UNISIT | Redant | Grid

SISA Software nv is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SISA Software nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03938293457. Het bedrijf SISA Software nv bevindt zich op het adres: Kon. Astridlaan 97/10, West Vlaanderen, Brugge 8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 747,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 253,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SISA Software nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SISA Software nv is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SISA Software nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SISA Software nv, openstaande posities, locatie van SISA Software nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SISA Software nv is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SISA Software nv, company assigned to the tax number BE03938293457. The company SISA Software nv is located at the address: Kon. Astridlaan 97/10, West Vlaanderen, Brugge 8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 747,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 253,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SISA Software nv were not found.
The main activity of SISA Software nv is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SISA Software nv is not available. You also can look at reviews of SISA Software nv, open positions, location of SISA Software nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SISA Software nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SISA Software nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SISA Software nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SISA Software nv, employees, financial statistics.