seerz.com bvba

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • seerz.com bvba
Private companiesBusiness Services • seerz.com bvba

Contactgegevens seerz.com bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data seerz.com bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

seerz.com bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eendrachtlaan 28, Hasselt, 3500, België

Telefoon (phone): 32 11 213308 32 11 213308

Fax (fax): 32 11 214084 32 11 214084

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) seerz.com bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "seerz.com bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "seerz.com bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van seerz.com bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen seerz.com bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of seerz.com bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees seerz.com bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti seerz.com bvba
Products information seerz.com bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01307067871
Ondernemingsnummer: 3924835205
Hoofdstad (capital): 222,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in seerz.com bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor seerz.com bvba
(Get full report from official database of BE for seerz.com bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor seerz.com bvba
Addition kinds of activities for seerz.com bvba

289102. lijmen | Adhesives
13110202. Coal vloeibaarmaking | Coal liquefaction
28650000. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
36430300. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
52719901. Stacaravan apparatuur | Mobile home equipment

Werken bij seerz.com bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in seerz.com bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor seerz.com bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for seerz.com bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  U beschikt bij voorkeur over auto of fiets.

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Student winkelbediende (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Dag student! Ben je nog op zoek naar een bijverdienste in het weekend of een dag in de week? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als winkelbediende in deze gekende voedingszaak in Eeklo sta je in voor het bedienen van de klanten: opnemen van bestellingen, deze versnijden, inpakken en afrekenen. Ook help je achteraan mee met het klaarzetten van bestellingen en de afwas.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van seerz.com bvba in sociale netwerken
Look for responds of seerz.com bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor seerz.com bvba. Laat een reactie achter voor seerz.com bvba. seerz.com bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for seerz.com bvba. Leave a respond for seerz.com bvba. seerz.com bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie seerz.com bvba op de google maps. Adres en contacten seerz.com bvba
Location of seerz.com bvba on the google maps. Address and contacts of seerz.com bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come seerz.com bvba seerz.com bvba: Van de Cauter P | ALI KAVAS | E. OLAERTS | Apollos | Walter Buss

Other related companies as seerz.com bvba: Van de Cauter P | ALI KAVAS | E. OLAERTS | Apollos | Walter Buss

seerz.com bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is seerz.com bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01307067871. Het bedrijf seerz.com bvba bevindt zich op het adres: Eendrachtlaan 28, Hasselt, 3500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 222,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in seerz.com bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van seerz.com bvba is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van seerz.com bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van seerz.com bvba, openstaande posities, locatie van seerz.com bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

seerz.com bvba is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is seerz.com bvba, company assigned to the tax number BE01307067871. The company seerz.com bvba is located at the address: Eendrachtlaan 28, Hasselt, 3500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 222,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in seerz.com bvba were not found.
The main activity of seerz.com bvba is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of seerz.com bvba is not available. You also can look at reviews of seerz.com bvba, open positions, location of seerz.com bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over seerz.com bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf seerz.com bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about seerz.com bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company seerz.com bvba, employees, financial statistics.