SAPEX SA

Contactgegevens SAPEX SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAPEX SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAPEX SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 109 Avenue Henri Jaspar Brussels, B-1060, België

Telefoon (phone): 3225376810 3225376810

Fax (fax): +32 (55) 718-47-74 +32 (55) 718-47-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAPEX SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAPEX SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAPEX SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAPEX SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAPEX SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAPEX SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAPEX SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAPEX SA
Products information SAPEX SA

BTW identificatienummer (tax): BE08896423339
Ondernemingsnummer: 2074737548
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in SAPEX SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAPEX SA
(Get full report from official database of BE for SAPEX SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAPEX SA
Addition kinds of activities for SAPEX SA

229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
14990602. Veenbouw | Peat mining
17969903. Machines demonteren | Machinery dismantling
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
35490302. Rotary slitters (metaalbewerkingsmachines) | Rotary slitters (metalworking machines)
35499904. Propellerrichtenpersen | Propeller straightening presses
48419903. Directe satellietdiensten (dbs) | Direct broadcast satellite services (dbs)

Werken bij SAPEX SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAPEX SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAPEX SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAPEX SA. Looking for open vacancies in other companies

  • PRODUCTIEMEDEWERKER CHEMIE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar een polyvalent production worker. Als Polyvalent Production worker ben je inzetbaar voor het uitvoeren van volgende taken: Voorbereiden en uitvoeren van productie-instructies teneinde klanten optimaal te beleveren. - Automatisch en manueel doseren van grondstoffen - besturen van heftruck volgens noodzaak (niet vereist, maar gewenst) - afwerken reacties en compounds (bv. zeven, pompen, ...) - manueel opstarten en opvolgen van het productieproces op de werkvloer - afwerken afvulorders (vb. afvullen IBC\\\'s, vaten, ...) - reinigen van de installatie (vb. spoelen tanks, zeefinstallaties, slangen, ...) - Laden en lossen van bulkgoederen (grondstoffen en afgewerkte producten) volgens noodzaak. - stockeren van afgewerkte producten - eenvoudige technische werken uitvoeren - fitten van flexibags Onderhouden van de werkvloer teneinde veiligheid en welzijn op het werk te bevorderen. - Werkplaats net en ordentelijk houden - melden van anomalieën aan de installatie - correct gebruiken van de afdelingsgebouwen, goederen en installaties

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Monteur staalbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen in Opglabbeek, gaan we op zoek naar een monteur staalbouw. - Als monteur staalbouw monteer je metaalconstructies, plaats je plinten, leg je welfsels en monteer je daken en wanden. - Je bent in staat om kleine aanpassingen te doen zoals gaten boren, kleine laswerken uitvoeren,... . - Je staat zelf in voor je materiaalbeheer en het onderhoud van het materiaal.

  • SORTEERVERANTWOORDELIJKE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het uitsorteren van linnen en het bedienen/beladen van de wastunnel .

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • customer service (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: SIEVERT

    Type: Vaste Job

    -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Freelance docent Copywriter - (e-learning) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding copywriter. Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school en de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van SAPEX SA in sociale netwerken
Look for responds of SAPEX SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAPEX SA. Laat een reactie achter voor SAPEX SA. SAPEX SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAPEX SA. Leave a respond for SAPEX SA. SAPEX SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAPEX SA op de google maps. Adres en contacten SAPEX SA
Location of SAPEX SA on the google maps. Address and contacts of SAPEX SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SAPEX SA SAPEX SA: L'ARTISAN DES FACADES | ALE WOLUWE-ST.PIERRE | DOMAINE DU BAS BOIS | NET CONSULT | GERARD STOCKART

Other related companies as SAPEX SA: L'ARTISAN DES FACADES | ALE WOLUWE-ST.PIERRE | DOMAINE DU BAS BOIS | NET CONSULT | GERARD STOCKART

SAPEX SA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAPEX SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08896423339. Het bedrijf SAPEX SA bevindt zich op het adres: 109 Avenue Henri Jaspar Brussels, B-1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SAPEX SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAPEX SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAPEX SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAPEX SA, openstaande posities, locatie van SAPEX SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SAPEX SA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAPEX SA, company assigned to the tax number BE08896423339. The company SAPEX SA is located at the address: 109 Avenue Henri Jaspar Brussels, B-1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SAPEX SA were not found.
The main activity of SAPEX SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SAPEX SA is not available. You also can look at reviews of SAPEX SA, open positions, location of SAPEX SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAPEX SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAPEX SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAPEX SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAPEX SA, employees, financial statistics.