S.A. confiserie LEONIDAS

Particuliere bedrijvencommunicatie • S.A. confiserie LEONIDAS
Private companiesCommunications • S.A. confiserie LEONIDAS

Contactgegevens S.A. confiserie LEONIDAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data S.A. confiserie LEONIDAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

S.A. confiserie LEONIDAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Jules Graindor 43, Bruxelles, B-1070, België

Telefoon (phone): 32 2 522 19 57 32 2 522 19 57

Fax (fax): 32 2 522 09 43 32 2 522 09 43

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) S.A. confiserie LEONIDAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "S.A. confiserie LEONIDAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "S.A. confiserie LEONIDAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van S.A. confiserie LEONIDAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen S.A. confiserie LEONIDAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of S.A. confiserie LEONIDAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees S.A. confiserie LEONIDAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti S.A. confiserie LEONIDAS
Products information S.A. confiserie LEONIDAS

BTW identificatienummer (tax): BE07737915039
Ondernemingsnummer: 2206024169
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 333,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in S.A. confiserie LEONIDAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor S.A. confiserie LEONIDAS
(Get full report from official database of BE for S.A. confiserie LEONIDAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor S.A. confiserie LEONIDAS
Addition kinds of activities for S.A. confiserie LEONIDAS

07839904. Spuitdiensten, sierboom | Spraying services, ornamental tree
20649917. Noten, glace | Nuts, glace
31110406. Kantleer | Lace leather
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
76410000. Refiltratie en meubel reparatie | Reupholstery and furniture repair
79910302. Exercise salon | Exercise salon
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij S.A. confiserie LEONIDAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in S.A. confiserie LEONIDAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor S.A. confiserie LEONIDAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for S.A. confiserie LEONIDAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur M/V oproepbasis (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in Zonhoven zoeken we een heftruckchauffeur met een attest van de heftruck. De klant zoekt iemand die graag op oproepbasis zou willen werken in hun logistieke afdeling. Als het goed gaat zit er een mogelijkheid om vast in dienst te komen. Daarom zoeken we iemand die graag in meerdere ploegen werkt, dit mag dag of weekcontracten

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Jobstudent verkoop kleding M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je zin om een centje bij te verdienen in een hippe kledingzaak? Wij zoeken studenten, die graag in de verkoop willen werken. Je helpt met de leveringen en in de stock, je plooit en labelt de kledij. Je houdt de winkel en paskamers netjes en helpt de klanten waar nodig. Na verloop van tijd bedien je de klanten aan de kassa. Uiteraard doe je dit alles met een grote glimlach!

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Helpdesk operator @Sebeco (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: SEBECO

    Type: Vaste Job

    SEBECO is een innovatief contact center te Gent. Wij danken ons 30 jaar ervaring aan de inzet van elk van onze gewaardeerde medewerkers. Wij zoeken dan ook iemand die graag initiatief toont en zich inzet voor klanten en collega’s. Begin de dag met een glimlach … bij SEBECO. Welke uitdagingen staan jou te wachten als helpdesk operator: Opleiding volgen: je volgt de georganiseerde briefings en opleidingen voor elk project waaraan je deelneemt. Klanteninteractie; je beantwoordt oproepen en mails van klanten, doet zelf oproepen naar klanten, geeft informatie en doet aan verkoopsbevordering. Registratie: je verzorgt een tijdige en correctie registratie van de communicatie en doet de correcte en tijdige naverwerking binnen de afgesproken service levels, regels en doelstellingen. Administratie: je houdt de eigen administratie nauwgezet bij teneinde een juiste project- en personeelsopvolging mogelijk te maken (invullen dagverslag, aanvragen verlof,...). Startdatum: zo snel mogelijk!

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

  • FLEXI-JOB: Logistieke Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als flexi-jobber zal je drie dagen in de week ’s morgens (04:00u tem 07:00u) inspringen op de delivery afdeling van onze nieuwe vestiging in Antwerpen. Je zal breed worden ingeschakeld in het logistieke gebeuren: goederen registreren en in ontvangst nemen, bestellingen van onze klanten samenstellen, het controleren van producten en het melden van schade.

Zoek naar antwoorden van S.A. confiserie LEONIDAS in sociale netwerken
Look for responds of S.A. confiserie LEONIDAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor S.A. confiserie LEONIDAS. Laat een reactie achter voor S.A. confiserie LEONIDAS. S.A. confiserie LEONIDAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for S.A. confiserie LEONIDAS. Leave a respond for S.A. confiserie LEONIDAS. S.A. confiserie LEONIDAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie S.A. confiserie LEONIDAS op de google maps. Adres en contacten S.A. confiserie LEONIDAS
Location of S.A. confiserie LEONIDAS on the google maps. Address and contacts of S.A. confiserie LEONIDAS

Andere gerelateerde bedrijven als come S.A. confiserie LEONIDAS S.A. confiserie LEONIDAS: A.ROELANTS | XAVIER DULIEU | TEXTIMO | DE ZWALUW | A.D. CARS

Other related companies as S.A. confiserie LEONIDAS: A.ROELANTS | XAVIER DULIEU | TEXTIMO | DE ZWALUW | A.D. CARS

S.A. confiserie LEONIDAS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is S.A. confiserie LEONIDAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07737915039. Het bedrijf S.A. confiserie LEONIDAS bevindt zich op het adres: Boulevard Jules Graindor 43, Bruxelles, B-1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 333,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in S.A. confiserie LEONIDAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van S.A. confiserie LEONIDAS is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van S.A. confiserie LEONIDAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van S.A. confiserie LEONIDAS, openstaande posities, locatie van S.A. confiserie LEONIDAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

S.A. confiserie LEONIDAS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is S.A. confiserie LEONIDAS, company assigned to the tax number BE07737915039. The company S.A. confiserie LEONIDAS is located at the address: Boulevard Jules Graindor 43, Bruxelles, B-1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 333,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in S.A. confiserie LEONIDAS were not found.
The main activity of S.A. confiserie LEONIDAS is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of S.A. confiserie LEONIDAS is not available. You also can look at reviews of S.A. confiserie LEONIDAS, open positions, location of S.A. confiserie LEONIDAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over S.A. confiserie LEONIDAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf S.A. confiserie LEONIDAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about S.A. confiserie LEONIDAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company S.A. confiserie LEONIDAS, employees, financial statistics.