Roduc Rehab BVBA

Contactgegevens Roduc Rehab BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Roduc Rehab BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Roduc Rehab BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark-west 58, Sint Niklaas, O-VL 9100, België

Telefoon (phone): 32 15 333 000 32 15 333 000

Fax (fax): 32 15 333 999 32 15 333 999

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Roduc Rehab BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Roduc Rehab BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Roduc Rehab BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Roduc Rehab BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Roduc Rehab BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Roduc Rehab BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Roduc Rehab BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Roduc Rehab BVBA
Products information Roduc Rehab BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03204406738
Ondernemingsnummer: 3462310791
Hoofdstad (capital): 770,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 645,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Roduc Rehab BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Roduc Rehab BVBA
(Get full report from official database of BE for Roduc Rehab BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Roduc Rehab BVBA
Addition kinds of activities for Roduc Rehab BVBA

23399901. Schorten, behalve rubber of plastic: vrouwen, misses ', juniors' | Aprons, except rubber or plastic: women's, misses', juniors'
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
79110203. Dansstudio en school | Dance studio and school

Werken bij Roduc Rehab BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Roduc Rehab BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Roduc Rehab BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Roduc Rehab BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: OCMW MENEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Leidinggevende magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Firma zoekt een persoon om hun magazijn aan te sturen en uit te bouwen.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • tuinarbeider (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een tuinbouwbedrijf in Ardooie, regio Roeselare zoeken wij dringend EEN TUINARBEIDER  Functie - planten van bomen, hagen, tuinplanten, struiken en zaaien van gras - de tuinarbeider maakt tuinelementen zoals : paden , terrassen, vijvers en afsluitingen - het snoeien en trimmen van bomen, struiken en hagen - het plaatsen van plantsteunen en plantbescherming - het rollen, maaien en verticuleren van gazons en afsteken van graskanten - het onderhouden van tuinen : vb opruimen van bladeren, sneeuw en afval verwijderen, water geven, onkruid wieden - het onderhouden en repareren van tuingereedschap en uitrusting

  • Huishoudhulp Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Aalst en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer of brommertje.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Schoonmaker studentencafé (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een student die voor een gekend studentencafé in Gent de dagelijkse schoonmaak kan verzorgen. Je zorgt ervoor dat de bar en het café volledig proper zijn.

  • Chauffeur C - drankenhandel (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: YILDIRIM HORECA

    Type: Vaste Job

    Drankenhandel Yildirim is een groeiend bedrijf wat een gigantisch assortiment van voedingsmiddelen leveren aan zowel particulieren als bedrijven (kleinhandel en groothandel). Drankenhandel Yildirim is op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het leveren van de producten aan klanten in Limburg en het laden en lossen van de goederen.

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van Roduc Rehab BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Roduc Rehab BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Roduc Rehab BVBA. Laat een reactie achter voor Roduc Rehab BVBA. Roduc Rehab BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Roduc Rehab BVBA. Leave a respond for Roduc Rehab BVBA. Roduc Rehab BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Roduc Rehab BVBA op de google maps. Adres en contacten Roduc Rehab BVBA
Location of Roduc Rehab BVBA on the google maps. Address and contacts of Roduc Rehab BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Roduc Rehab BVBA Roduc Rehab BVBA: MARTINE EGGERMONT | ANTWERP INTERNATIONAL | Tibecom | AD?LA?DE CADO | FE. ACHATS GROUPES

Other related companies as Roduc Rehab BVBA: MARTINE EGGERMONT | ANTWERP INTERNATIONAL | Tibecom | AD?LA?DE CADO | FE. ACHATS GROUPES

Roduc Rehab BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Roduc Rehab BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03204406738. Het bedrijf Roduc Rehab BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark-west 58, Sint Niklaas, O-VL 9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 770,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 645,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Roduc Rehab BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Roduc Rehab BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Roduc Rehab BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Roduc Rehab BVBA, openstaande posities, locatie van Roduc Rehab BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Roduc Rehab BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Roduc Rehab BVBA, company assigned to the tax number BE03204406738. The company Roduc Rehab BVBA is located at the address: Industriepark-west 58, Sint Niklaas, O-VL 9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 770,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 645,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Roduc Rehab BVBA were not found.
The main activity of Roduc Rehab BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Roduc Rehab BVBA is not available. You also can look at reviews of Roduc Rehab BVBA, open positions, location of Roduc Rehab BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Roduc Rehab BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Roduc Rehab BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Roduc Rehab BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Roduc Rehab BVBA, employees, financial statistics.