Rik Van Herck

Contactgegevens Rik Van Herck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rik Van Herck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rik Van Herck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Eeklostraat 5, Evergem, 9940, België

Telefoon (phone): 00 32 9 344 54 66 (+32-00 32 9 344 54 66) 00 32 9 344 54 66 (+32-00 32 9 344 54 66)

Fax (fax): 00 32 9 344 46 02 (+32-00 32 9 344 46 02) 00 32 9 344 46 02 (+32-00 32 9 344 46 02)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rik Van Herck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rik Van Herck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rik Van Herck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rik Van Herck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rik Van Herck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rik Van Herck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rik Van Herck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rik Van Herck
Products information Rik Van Herck

BTW identificatienummer (tax): BE05726043701
Ondernemingsnummer: 3827331542
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Rik Van Herck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rik Van Herck
(Get full report from official database of BE for Rik Van Herck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rik Van Herck
Addition kinds of activities for Rik Van Herck

328101. Meubels, gesneden steen | Furniture, cut stone
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
34849907. Geweren of geweren delen, 30 mm. | Rifles or rifle parts, 30 mm. and below
52610201. Kunstmest | Fertilizer
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades

Werken bij Rik Van Herck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rik Van Herck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rik Van Herck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rik Van Herck. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust is een Belgische HR-bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in werving en selectie. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: Junior assistent productieverantwoordelijke m/v - Laakdal Je bent de rechterhand van de productieverantwoordelijke, je geeft hem de nodige ondersteuning en bent zijn back-up bij afwezigheid Je stelt mee de productiedossiers op en bestelt de benodigde materialen Je stuurt de kwaliteitsmedewerkers aan en begeleidt de maandelijkse externe controlebezoeken Bij nieuwe projecten volg je de productieplannen mee op. je werkt hiervoor nauw samen met de productie- en kwaliteitsverantwoordelijke. Je staat tevens in voor het onthaal van nieuwe werknemers.

  • Management assistant (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je assisteert de verantwoordelijke van de garage bij zijn alledaagse taken • Je houdt de documenten van elke vrachtwagen in dossiers bij en ziet dat ze up-to-date blijven • Je zorgt voor de administratie rond tankchips • Je doet tijdig de aangiftes voor de verschillende verzekeringen: brandverzekering, CMR-verzekering, burgerlijke aansprakelijkheid van de wagen, etc. • Je bent als Front Office medewerker ook verantwoordelijk voor het beantwoorden van de telefoon en het doorverbinden naar de juiste personen • Je verwelkomt klanten en gasten en verwijst hen door

  • Talent Acquisition Assistant (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: Samen met een jouw collega Talent Acquisition assistant coördineer je het volledig proces van inzet interims, vanaf aanvraag interim tem facturatie. Je werkt nauw samen met de experts van het Talent Attract team en ondersteunt hen in hun uitdagingen op vlak van rekrutering. Je helpt hen bij de uitwerking van rekruteringscampagnes en bij het opzetten van diverse rekruteringsacties en -events. Je staat in voor de publicatie en de opvolging van vacatures op onze eigen site en externe jobsites. Voor diverse publicaties lees je zelf tekstmateriaal na en lay-out je deze zodat alles een aantrekkelijk geheel vormt. Je volgt de binnenkomende sollicitaties op en bewaakt dat kandidaten snel een eerste feedback ontvangen. Samen met de betrokken recruiter, volg je de kandidaten op vanaf sollicitatie tem onboarding. Je hebt contact met kandidaten en klanten; zowel telefonisch als per mail. Je staat garant voor een snelle en gepersonaliseerde service en informeert hen zo goed mogelijk. Je staat in voor de planning en organisatie van interviews en diverse gespecialiseerde screenings. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van online en digitale testen.

  • Schrijnwerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

  • PRODUCTIEOPERATOR KUNSTSTOF 2 PLOEGEN (M/V) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal aan de slag gaan in een bedrijf dat kunststof verwerkt en dus in de chemiesector actief is. Je staat in voor het bedienen van de machine en het bevoorraden van productiemateriaal aan de machine. Je voert kwaliteitscontrole uit op de afgewerkte producten en zal nog kleine nabewerkingen doen achteraf. Je gaan in 2 ploegen aan de slag.

  • CAD tekenaar (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter ondersteuning van onze CAD afdeling zijn wij op zoek naar een tekenaar. In het algemeen, de visie van de architect via zijn/haar reeds uitgewerkte plannen vertalen naar een technisch haalbaar en plaatsingsklaar eindproduct, met als specifieke taken: * Studiefase van het project opstarten samen met leidinggevende van de tekenkamer. Na verloop van tijd meer eigen inbreng in het concept (techniciteit) * Studieplannen technisch uitwerken, vertrekkende van de ons aangereikte architectuurplannen, in autocad. M.a.w. onderzoeken hoe de metaalbekleding kan geïntegreerd worden in het bestaande en/of op te richten gebouw van de klant, rekening houdend met alle technische beperkingen * Productietekeningen maken in solidworks (sheetmetal) Stuklijsten maken in exel * Montage en uitvoeringsplan maken voor de montagedienst * As built dossiers opstellen na afwerking van het project * Op termijn meewerken aan nieuwe ontwikkelingen/verbeteringen

  • Medewerkers poets- en strijkdienst (dienstencheques) (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: CLEAN STAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je maakt het hele interieur (vloeren, tapijten, meubels, ramen en andere voorwerpen) schoon. Je verlucht de kamers. Je wast en strijkt de kledij van de klanten. Je doet de afwas bij de klanten. Je mag ook koken, kleine naaiwerken verrichten en eventueel enkele boodschappen doen. Je mag van thuis rechtstreeks naar de klant gaan.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Zwijnaarde - Merelbeke - St.Martens-Latem (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Massagetherapeut (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: HEALTHY BEAUTIES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Word jij onze nieuwe collega? In ons stijlvolle Skin & Body Studio te Herent zoeken we een enthousiaste massagetherapeute om ons team te versterken. Klanten kunnen bij ons terecht voor natuurlijke schoonheidsbehandelingen, make-up en workshops, natuurlijke bio gelnagels en medische pedicure. We zoeken een massagetherepeute die een cliënteel willen uitbouwen op lange termijn. Samenwerking gebeurt door het huren van een mooie lichtrijke ruimte met een wachtkamer en dit met een vast tarief per maand. Functieomschrijving - Ervaring in massagetherapie - je bent zelfstandige en beheert je eigen agenda en clienteel Jouw profiel - Je bent enthousiast en geïnteresseerd in natuurlijke verzorging. - Je bruist van energie en bent optimistisch ingesteld - Bereid in flexibele uren te werken (s’avonds, overdag of weekendwerk), je bepaalt je eigen agenda - Je kan zelfstandig en verantwoordelijk werken - je kan zowel deeltijds als voltijds de ruimte huren, de prijs wordt dan besproken. Aanbod Lichtrijke Praktijkruimte met wastafel Gratis parking naast de praktijk Gedeelde wachtruimte, sanitair Vrije keuze werkuren Vermelding op de website. Interesse Als je denkt dat je binnen ons team past, neem dan snel contact met ons op. [email protected] of 0486/94.57.85 voor meer info over de praktijk zie website : www.skinandbody.be Starten kan vanaf half oktober 2018.

  • Flexi- job en/of extra kelner (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Zelfstandig werken in de bediening van de bistro, klanten vriendelijk ontvangen, bestellingen opnemen, gerechten en dranken serveren dit 1 à 2 avonden per week. Gezellige zaak met aangename werksfeer zie: https://www.facebook.com/www.degrammofoon.be

Zoek naar antwoorden van Rik Van Herck in sociale netwerken
Look for responds of Rik Van Herck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rik Van Herck. Laat een reactie achter voor Rik Van Herck. Rik Van Herck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rik Van Herck. Leave a respond for Rik Van Herck. Rik Van Herck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rik Van Herck op de google maps. Adres en contacten Rik Van Herck
Location of Rik Van Herck on the google maps. Address and contacts of Rik Van Herck

Andere gerelateerde bedrijven als come Rik Van Herck Rik Van Herck: VANDENBOSSCHE H | JET | DIRK SAEY | Carlé Luc | BUSINESS SYSTEM TEAM

Other related companies as Rik Van Herck: VANDENBOSSCHE H | JET | DIRK SAEY | Carlé Luc | BUSINESS SYSTEM TEAM

Rik Van Herck is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rik Van Herck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05726043701. Het bedrijf Rik Van Herck bevindt zich op het adres: Eeklostraat 5, Evergem, 9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Rik Van Herck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rik Van Herck is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rik Van Herck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rik Van Herck, openstaande posities, locatie van Rik Van Herck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rik Van Herck is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rik Van Herck, company assigned to the tax number BE05726043701. The company Rik Van Herck is located at the address: Eeklostraat 5, Evergem, 9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Rik Van Herck were not found.
The main activity of Rik Van Herck is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Rik Van Herck is not available. You also can look at reviews of Rik Van Herck, open positions, location of Rik Van Herck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rik Van Herck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rik Van Herck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rik Van Herck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rik Van Herck, employees, financial statistics.