Restaurant Anatolia

Contactgegevens Restaurant Anatolia: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Restaurant Anatolia: address, phone, fax, email, website, opening hours

Restaurant Anatolia

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europalaan 110, Genk, LIM 3600, België

Telefoon (phone): 32 89 35 76 01 32 89 35 76 01

Fax (fax): 32 89 36 78 61 32 89 36 78 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Restaurant Anatolia: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Restaurant Anatolia"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Restaurant Anatolia"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Restaurant Anatolia, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Restaurant Anatolia. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Restaurant Anatolia, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Restaurant Anatolia. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Restaurant Anatolia
Products information Restaurant Anatolia

BTW identificatienummer (tax): BE07347900390
Ondernemingsnummer: 7533294677
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Restaurant Anatolia zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Restaurant Anatolia
(Get full report from official database of BE for Restaurant Anatolia)

Aanvulling soorten activiteiten voor Restaurant Anatolia
Addition kinds of activities for Restaurant Anatolia

206302. Vloeibare suikerproducten, met uitzondering van raffinage | Liquid beet sugar products, except refining
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
35370202. Bomhoogtes en vrachtwagens | Bomb lifts and trucks
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic

Werken bij Restaurant Anatolia: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Restaurant Anatolia: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Restaurant Anatolia. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Restaurant Anatolia. Looking for open vacancies in other companies

  • KEUKENVERANTWOORDELIJKE/CHEF (M/V/X) (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een klant regio Ronse zijn we op zoek naar een creatieve keukenverantwoordelijke die het niet erg vindt om een bijdrage te leveren aan voorbereidend werk of voedsel te leveren wanneer dat nodig is, maar die niet bang zal zijn om te delegeren. je maakt werkschema's voor het keukenpersoneel, je creëert en voert menuwijzigingen uit, je huurt keukenpersoneel in en traint hen indien nodig.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Koeltechnieker IKO M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is voor de regio van Antwerpen op zoek naar een nieuwe kracht. Voor deze vacature worden de volgende taken je toevertrouwd: Als koeltechnicus werk je op de onderhouds- en interventieafdeling van het departement industriële koeling; Na een grondige opleiding sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen aan industriële koelinstallaties; Samen met je team ga je op stap om koelinstallaties te onderhouden of een storing op de lossen; Je zal instaan voor zowel grote als kleine installaties CO² of Freon; Je spoort de fout op voert de reparatie uit en stelt de machine af; Je werkt in een afwisselende omgeving: landbouw industrie petrochemie... .

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Stagiair(e) SignIn Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Een bestaande WPF-applicatie ‘SignIn’ herschrijven naar een Web App. De applicatie: ‘SignIn’ is een applicatie waarbij bezoekers zich kunnen registreren aan een onthaal in een onderneming. Na de registratie krijgt de persoon met wie de bezoeker een afspraak heeft, een melding van aankomst. Terzelfdertijd wordt een QRcode naar de bezoeker gestuurd zodat bij het verlaten van de onderneming het volstaat om enkel die QR te scannen om uitgeschreven te worden. Op deze manier heeft de onderneming een realtime overzicht van alle aanwezigen. Naast het raadplegen van diverse rapporten (overzicht aanwezigen, enquête onthaal, … ) kan een onderneming ook nog extra info meegeven aan de bezoeker (events, evacuatieplan, …). Voor meer info kan je terecht op “www.orbid.be/Software/Orbid-Signin-registratie-bezoekers” Doel: Niet alleen bestaande WPF-programma omzetten naar een Single Page Application (SPA), ook nieuwe features integreren in de nieuwe SaaS-oplossing. Hiervoor zal je nauw samenwerken met ervaren collega’s.

  • Productie medewerker / bandenmonteur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: STARCO

    Type: Vaste Job

    Het bedienen van een automatische monteermachine Banden monteren zonder velg, binnenband, ventiel en band te beschadigen

  • ZELFSTANDIGE BEGELEID(ST)ER KINDEROPVANG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KIDDY DREAMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Instaan voor de opvang en verzorging van kinderen van 0 tot en met 3 jaar. - Een ondersteunende en verzorgende functie hebben met als doel het welbevinden en de veiligheid van de kinderen aanwezig in het kinderdagverblijf te garanderen. - beschikken over de vaardigheden, de mogelijkheden en de nodige kennis om ondersteuning in de kinderverzorging aan te bieden. - Instaan voor het onderhoud van het materiaal en de ruimtes - In zelfstandige samenwerking

  • Centric - Monitoring Engineer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    JOB OBJECTIVE The monitoring engineer has responsibility for creation and refinement of; monitoring policies, processes, procedures for application, system software and infrastructure monitoring. He's responsible for monitoring systems and infrastructure. Work in cooperation with Technical teams ensuring that monitoring capabilities are in line with needs. POSITION WITHIN THE ORGANISATION Department: Technology Section: Technology Service: Technology Reports hierarchically to: Head of Technology Operations Reports functionally to: Team Lead Manages: Directly: 0 Indirectly: 0 Back-up: Release engineer, Technical Expert, Technical Architect JOB DIMENSIONS Budget: 0 Team: 0 Outputs: Monitor systems, software, applications Troubleshoot problems Track all issues Report, manage, escalate incidents Monitors Systems/applications performance and troubleshoots problem areas as needed Maintain tickets and documentation Write scripts, SQL queries, new checks in scope of monitoring or problem solving Solve issue where applicable AUTONOMOUS DECISION MAKING AUTHORITY Day-to-Day monitoring using tooling, in case of problem, either solve or route those into the technical team (escalation) Create new checks, scripts to improve visibility Decide about severity of incidents RESULT AREAS RESULT AREA 1: Proactive monitoring assuring fast and reliable incident handling with proper visibility and follow up. RESULT AREA 2: Improve monitoring by interfacing various source of alerts. RESULT AREA 3: Route, track problems and make sure that correct actions have been taken in order to resolve problems RESULT AREA 4: Work closely with development and support groups to define new monitoring needs. CONTACTS INTERNAL CONTACTS: Exchange of information: Heads of Departments, IPC Managers, IPC Staff Negotiations with: IPC Managers, IPC Staff EXTERNAL CONTACTS Exchange of information: Data centre provider (Cegeka) , other providers (Storage, network etc...) Negotiations with: n/a FUNCTIONALITY CRITERIA Service Management techniques/methodologies: (desirable): ITIL2. Experience: Experience with Monitoring, Incinga, Nagios and Zenoss are a plus Knowledge of Jira & Confluence, used to write documentation (tickets, Wiki) Familiarity with Oracle SQL. Able to run queries against a database and incorporate such queries into a script. Degree in computer science or equivalent. Excellent documentation skills Essential: Good communicator; "can do" approach; determined; understand other issue, can listen and learn from others Desirable: self-learning and keen to learn new technical domains Attitudes: Excellent communication Excellent analysis and troubleshooting skills of complex technical systems. Excellent command of spoken/written English ...

  • NRB - Analyste Fonctionnel (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel en charge du scope dont il a la charge et sur le périmètre Marché et Intégration il participera à la mise en place de solution d'intégration dans une équipe AMS sur différents projets et il participera au du Track Intégration Smart Metering pour cela il aura besoin des connaissances suivantes pour exécuter les tâches : BizTalk SparX EA Testing et utilisations des outils prévus dans la méthodologie (VSTS,HPQC) Réalisation de spécifications fonctionnelles Alignement avec les équipes de développement UML BPMN 2.0 Compétences et connaissances spécifiques requises Compte tenu du cadre spécifique donné à cette mission, il y aura lieu de préciser les compétences additionnelles suivantes : MUST Expérience technique requise dans le domaine de l'intégration, spécialement en WebMethods ou BizTalk Expérience technique des bases de données (Microsoft Studio SQL et SQL Oracle), savoir écrire des requêtes dans ces 2 outils Connaître les langages d'implémentation Java et .NET pour les développements Etre familier avec le langage SOAP/Rest et les protocoles d'intégration Avoir des connaissances sur les services Web / les services bus Avoir une connaissance des règles de bonnes pratiques de l'intégration Avoir une connaissance du secteur de l'énergie est un plus Connaissance de l'anglais de niveau B2 minimum pour le langage d'implémentation qui n'est pas en français Connaisance MIG6 Should Expérience GRD - Fournisseur Energie BPMS N'hésitez pas à m'envoyer votre CV via le bouton ci-dessous.

  • Restaurantmedewerker FLEXI (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Flexijob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

Zoek naar antwoorden van Restaurant Anatolia in sociale netwerken
Look for responds of Restaurant Anatolia in social networks

Lees alle opmerkingen voor Restaurant Anatolia. Laat een reactie achter voor Restaurant Anatolia. Restaurant Anatolia bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Restaurant Anatolia. Leave a respond for Restaurant Anatolia. Restaurant Anatolia on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Restaurant Anatolia op de google maps. Adres en contacten Restaurant Anatolia
Location of Restaurant Anatolia on the google maps. Address and contacts of Restaurant Anatolia

Andere gerelateerde bedrijven als come Restaurant Anatolia Restaurant Anatolia: NICOLE XHONNEUX | T.C. DE MANDEL | JEAN-MARC SOMJA | COIFFURE ANNICK | PASMOVAN

Other related companies as Restaurant Anatolia: NICOLE XHONNEUX | T.C. DE MANDEL | JEAN-MARC SOMJA | COIFFURE ANNICK | PASMOVAN

Restaurant Anatolia is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Restaurant Anatolia, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347900390. Het bedrijf Restaurant Anatolia bevindt zich op het adres: Europalaan 110, Genk, LIM 3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Restaurant Anatolia zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Restaurant Anatolia is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Restaurant Anatolia is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Restaurant Anatolia, openstaande posities, locatie van Restaurant Anatolia op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Restaurant Anatolia is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Restaurant Anatolia, company assigned to the tax number BE07347900390. The company Restaurant Anatolia is located at the address: Europalaan 110, Genk, LIM 3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Restaurant Anatolia were not found.
The main activity of Restaurant Anatolia is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Restaurant Anatolia is not available. You also can look at reviews of Restaurant Anatolia, open positions, location of Restaurant Anatolia on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Restaurant Anatolia, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Restaurant Anatolia, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Restaurant Anatolia, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Restaurant Anatolia, employees, financial statistics.