Resicast sprl

Contactgegevens Resicast sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Resicast sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

Resicast sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vieux Chemin de Binche 517, Mons, B-7000, België

Telefoon (phone): 32 65 35 18 65 32 65 35 18 65

Fax (fax): +32 (86) 183-96-73 +32 (86) 183-96-73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Resicast sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Resicast sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Resicast sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Resicast sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Resicast sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Resicast sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Resicast sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Resicast sprl
Products information Resicast sprl

BTW identificatienummer (tax): BE06331665039
Ondernemingsnummer: 4174774169
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 608,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Resicast sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Resicast sprl
(Get full report from official database of BE for Resicast sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor Resicast sprl
Addition kinds of activities for Resicast sprl

20220102. Pasta, kaas | Pastes, cheese
24930200. Spaanplaat producten | Particleboard products
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
33399913. Selenium-raffinage (primair) | Selenium refining (primary)
34520203. Wassers, metaal | Washers, metal
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
38230413. Infraroodinstrumenten, industrieel proces type | Infrared instruments, industrial process type
51999922. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij Resicast sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Resicast sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Resicast sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Resicast sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Portilog opleiding (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    België is met zijn centrale ligging de draaischijf van Europa betreffende Logistiek. Het is dan ook niet vreemd dat grote logistieke bedrijven altijd opzoek zijn naar nieuw talent. Vele starters binnen deze sector maakte bewust de keuze om te studeren voor logistiek management. Maar als jij dit niet deed is dit misschien je kans om alsnog in te stromen binnen deze snel bewegende sector. Concreet werkt Randstad al enkele jaren samen met Portilog. Een officiële opleiding die je in 2 weken klaarstoomt om als junior te kunnen starten. Dit kan binnen verschillende functies afhankelijk van je interesse en je persoonlijke kunnen. Mogelijkheden zijn: junior expediteur, junior transportplanner, logistiek bediende, dossierbeheerder,douanedeclarant en loketbediende.

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Servicetechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-INTERIM HASSELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicetechnieker: Verzorg je de interventies van onze industriële en commerciële koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning,…) Kom je steeds terecht bij onze klanten actief in diverse sectoren (hotels, winkelketens, bedrijven, …) Sta je in voor de opstart van onze nieuw geplaatste installaties. Je meet en regelt deze zodat ze steeds de juiste temperaturen kunnen verzekeren. Voer je herstellingen uit en los je storingen op. Hiervoor kan je ook steeds terugvallen op de kennis van collega’s of de knowhow uit onze eigen database. Doe je onderhoud aan de airco’s en ventilatiesystemen. Licht je de functionaliteiten van de installatie toe aan onze klanten. Bedrijfsprofiel: De klant richt zich op klimatisatie van een eenvoudige airco tot een volledig geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering. Zij bieden hun klanten een totaaloplossing voor de installatie van een klimaatsysteem in combinatie met elektriciteitswerken, sanitair en verlichting.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Huishoudhulp Zoersel-Halle-Zandhoven (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Vertaler Nederlands / Frans (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Sint-Pauwels zijn wij op zoek naar een jobstudent vertaler die zich zal bezig houden met het vertalen van de website van het Nederlands naar het Frans.

  • Dossierbeheerder Verzekeringen (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: Connexis Gent

    Type: Vaste Job

    Sterk groeiende speler met meerdere kantoren Open sfeer Ruim, modern kantoor Als Dossierbeheerder Verzekeringen Ondernemingen & Particulieren maak je deel uit van ons verzekeringsteam en volg je het dossier van je klant op van begin tot einde: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Voor complexe risico's onderhandel je met klanten en makelaars/agenten over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen op en levert bijaktes af, en je verwerkt opzeggingen, schorsingen en vernietigingen van polissen. Je levert voorlopige dekkingen af, stelt teruggavenkwitanties op en betaalt verschuldigde bedragen uit. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze klanten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van Resicast sprl in sociale netwerken
Look for responds of Resicast sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor Resicast sprl. Laat een reactie achter voor Resicast sprl. Resicast sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Resicast sprl. Leave a respond for Resicast sprl. Resicast sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Resicast sprl op de google maps. Adres en contacten Resicast sprl
Location of Resicast sprl on the google maps. Address and contacts of Resicast sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come Resicast sprl Resicast sprl: De Smedt J | COIFFURE MARLEEN | COIFFURE MULTISTYLE | De Jonghe E | FABRA

Other related companies as Resicast sprl: De Smedt J | COIFFURE MARLEEN | COIFFURE MULTISTYLE | De Jonghe E | FABRA

Resicast sprl is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Resicast sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06331665039. Het bedrijf Resicast sprl bevindt zich op het adres: Vieux Chemin de Binche 517, Mons, B-7000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 608,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Resicast sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Resicast sprl is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Resicast sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Resicast sprl, openstaande posities, locatie van Resicast sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Resicast sprl is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Resicast sprl, company assigned to the tax number BE06331665039. The company Resicast sprl is located at the address: Vieux Chemin de Binche 517, Mons, B-7000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 608,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Resicast sprl were not found.
The main activity of Resicast sprl is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Resicast sprl is not available. You also can look at reviews of Resicast sprl, open positions, location of Resicast sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Resicast sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Resicast sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Resicast sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Resicast sprl, employees, financial statistics.