pointdesign

Particuliere bedrijvencommunicatie • pointdesign
Private companiesCommunications • pointdesign

Contactgegevens pointdesign: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data pointdesign: address, phone, fax, email, website, opening hours

pointdesign

Regio (region): N\A, België

Adres (address): notre dame du sommeil,2 Brussel, BELGIUM 1000, België

Telefoon (phone): 325029586 325029586

Fax (fax): 325027448 325027448

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) pointdesign: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "pointdesign"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "pointdesign"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van pointdesign, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen pointdesign. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of pointdesign, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees pointdesign. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti pointdesign
Products information pointdesign

BTW identificatienummer (tax): BE05732360839
Ondernemingsnummer: 6504425048
Hoofdstad (capital): 216,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in pointdesign zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor pointdesign
(Get full report from official database of BE for pointdesign)

Aanvulling soorten activiteiten voor pointdesign
Addition kinds of activities for pointdesign

1474. Potash, soda en boraat mineralen | Potash, soda, and borate minerals
326999. Aardappelproducten, nec, nec | Pottery products, nec, nec
36919900. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec

Werken bij pointdesign: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in pointdesign: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor pointdesign. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for pointdesign. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER BOUW (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: BOUWWERKEN CALLEEUW P.

    Type: Vervanging brugpensioen

    Op verschillende werven voert u voornamelijk allerhande bouw- en verbouwingswerken uit. Ook helpt u mee met de aanleg van opritten, terrassen, vloeren, ...

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Inpakker/inpakster (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Weelde, zijn wij op zoek naar inpakkers. Je zal instaan voor het manueel inpakken van ambachtelijke ijsproducten/desserts.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Sint-Gillis-Waas/De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: FIX & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Fix & Clean staat u in voor de algemene schoonmaak van particuliere woningen in uw eigen regio. U heeft een gevarieerd takenpakket, soms vraagt de klant bijvoorbeeld ook om te strijken. Uw werkplaats is steeds bij klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Bij Fix & Clean dragen wij onze medewerkers een warm hart toe! Wij maken een uurrooster op maat, waarbij we in de mate van het mogelijke, rekening houden met uw gezinssituatie. U heeft u de vrije keuze voor een deeltijdse of een voltijdse betrekking. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij zoeken betrouwbare mensen die deze job met plezier en trots uitvoeren, met zin voor verantwoordelijkheid en respect naar de klanten toe. Ben jij de enthousiaste en gemotiveerde kandidaat die wij zoeken? Stuur dan snel jouw CV naar [email protected].

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van pointdesign in sociale netwerken
Look for responds of pointdesign in social networks

Lees alle opmerkingen voor pointdesign. Laat een reactie achter voor pointdesign. pointdesign bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for pointdesign. Leave a respond for pointdesign. pointdesign on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie pointdesign op de google maps. Adres en contacten pointdesign
Location of pointdesign on the google maps. Address and contacts of pointdesign

Andere gerelateerde bedrijven als come pointdesign pointdesign: ARCAN | Dewitte A | Pauly P | ERIK LIEBENS | COUSAERT

Other related companies as pointdesign: ARCAN | Dewitte A | Pauly P | ERIK LIEBENS | COUSAERT

pointdesign is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is pointdesign, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05732360839. Het bedrijf pointdesign bevindt zich op het adres: notre dame du sommeil,2 Brussel, BELGIUM 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 216,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 540,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in pointdesign zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van pointdesign is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van pointdesign is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van pointdesign, openstaande posities, locatie van pointdesign op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

pointdesign is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is pointdesign, company assigned to the tax number BE05732360839. The company pointdesign is located at the address: notre dame du sommeil,2 Brussel, BELGIUM 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 216,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 540,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in pointdesign were not found.
The main activity of pointdesign is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of pointdesign is not available. You also can look at reviews of pointdesign, open positions, location of pointdesign on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over pointdesign, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf pointdesign, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about pointdesign, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company pointdesign, employees, financial statistics.