Planet Education

Contactgegevens Planet Education: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Planet Education: address, phone, fax, email, website, opening hours

Planet Education

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Loutrier, 55, Brussels, BE 1170, België

Telefoon (phone): 32-2-660 8388 32-2-660 8388

Fax (fax): +32 (53) 350-11-28 +32 (53) 350-11-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Planet Education: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Planet Education"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Planet Education"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Planet Education, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Planet Education. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Planet Education, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Planet Education. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Planet Education
Products information Planet Education

BTW identificatienummer (tax): BE06468444824
Ondernemingsnummer: 2661407470
Hoofdstad (capital): 656,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Planet Education zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Planet Education
(Get full report from official database of BE for Planet Education)

Aanvulling soorten activiteiten voor Planet Education
Addition kinds of activities for Planet Education

865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
35450104. Briefpennen (meten en meten) | Letter pins (gauging and measuring)
38430209. Impressiemateriaal, tandheelkunde | Impression material, dental
50460201. Merchandising machines | Merchandising machines
57340204. Software, computerspelletjes | Software, computer games
72991101. Controleer de kamerconcessie | Check room concession

Werken bij Planet Education: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Planet Education: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Planet Education. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Planet Education. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker (bouw) (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Service Technieker heb je een belangrijke en afwisselende job binnen een sterk groeiende organisatie. Je vertrekt vanuit huis met je eigen goed uitgeruste servicewagen op weg naar de klanten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerken aan gebouwen/infrastructuur van een brede waaier aan klanten (OCMW's, bibliotheken, sportcentra, woonzorgcentra, ...) verspreid over gans Vlaanderen. Dit zowel voor geplande onderhoudswerken als bij de oplossing van eventuele storingen en dit voor alle mogelijke werkzaamheden: schrijnwerk, bouwkundige herstellingen, kleine pleisterwerken, tegelen, vloeren, ... Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden bij de klant uit Je analyseert eventuele storingen/herstellingen en lost ze zo snel en kwalitatief mogelijk op Je zorgt voor een administratieve opvolging van uitgevoerde werken: invullen en opvolgen van werkorders, opmaken van verslag, Onveilige situaties meld je proactief en lost deze op waar mogelijk Je bent het uithangbord voor de firma en handelt hiernaar: je straalt professionaliteit en klantvriendelijkheid uit Je zal tewerkgesteld worden onder het PC van de bouwsector. Er wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Customer service assistent (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Berchem zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Je gaat ondersteuning bieden op de klantendienst. Jouw takenpakket: - Je beantwoordt vragen van klanten en geeft advies (via mail/telefonisch) - Je beantwoordt ook vragen van je collega's i.v.m. de verschillende diensten - Je volgt nieuwe klanten aanvragen op en bespreekt deze met de juiste teamleader - Je volgt alle opdrachten op en respecteert de deadlines - Je denkt zelf mee hoe je het proces zou kunnen verbeteren - Je geeft de orders in en je verwerkt credit nota's - Je zoekt naar geschikte informatie zodat je klant altijd correct geïnformeerd wordt

  • Payroll-assistent tijdelijk regio Gent (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Hr-assistent in de regio van Gent bestaan jouw verantwoordelijkheden onder andere uit: Je ondersteunt de HR-afdeling Compensations & Beneftis - Je bent een groot deel van je tijd bezig met allerhande (complexe) berekeningen in Excel. Daarnaast zal je vooral instaan voor rapportage vanuit Excel Je springt bij voor allerhande administratieve taken

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

  • Klantendienstmedewerker (business) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De Helpdesk Online For Business heeft een brede expertise: Zij beantwoorden vragen en lossen problemen op in verband met het elektronisch bankieren op Windows, Mac, tablet en smartphone van professionele KBC-klanten. Zij geven gebruikersondersteuning aan de collega’s van het kantorennet. Verder ondersteunen zij alle software die KBC aanbiedt aan zijn professionele klanten. Functie: Je staat in voor de eerstelijnsopvang van de binnenkomende telefoons en e-mails op de helpdesk, waarbij je de professionele klanten en collega’s van de kantoren ondersteunt op het vlak van installatie, configuratie en gebruik van de door KBC aangeboden producten elektronisch bankieren. Voor niet-courant problemen en klachten kan je terugvallen op een gespecialiseerde collega (Operational Support). Op rustige momenten kan je tijdelijk op andere projecten worden ingezet.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Multicompany Traineeship (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671271-inline.html?cid=Partner_VDAB ORMIT Multicompany Programme - Do you want to lead the future? It's a complicated world we're living in. Things have never moved faster and futures have never been more insecure. To succeed in this new world, companies need a new breed of people. Young wolves that aren't afraid to lead and steer. To show the path and be the first to jump in the deep. Head first. It's these leaders we build here at ORMIT. It's what this traineeship is all about: transforming you from a talented and ambitious youngster into a powerful future leader who knows how to get things done. What will you be doing exactly? The traineeship consists of a unique triple-play: A series of challenging projects - We hand-pick leading companies with interesting challenges that fit your skills and ambitions. You could end up in a bank or in a big pharma company. But you may also spend time at an HR specialist or in FMCG. Point is, you'll find yourself immersed in different sectors. And each time, you'll be assigned interesting projects, with managers that are eager to play a part in your development. You'll learn new skills and professional behaviour at lightning speed. Personal development - You probably understand by now that ORMIT heavily invests in your growth. We team you up with a talent development manager whose up-close and personal coaching will prove invaluable to your growth. You'll get systematic, quality feedback to gain self-insight and improve your self management and career management. Accelerated learning - We'll ask you to come to the ORMIT-office regularly for training in leadership skills (negotiating, situational leadership, change management ...). All these trainings are hosted by top specialists in their field. We'll also put you in intervision groups with peers, where you'll get brutally honest personal feedback. Combined, these classroom and intervision trainings will allow you to grow from a young starter to a confident and powerful professional in no time.

  • Verkoper toonbank (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Wat is je taak? Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten (verwarmingsspecialisten, loodgieters, ...) Je verkoopt de producten, verleent technisch advies en service op maat en staat tevens in voor de dienst na verkoop Je handelt de geleverde goederen op een correcte manier af en stockeert ze in de winkel Bovendien sta je in voor het netjes en en professioneel houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgisch familiebedrijf en staat bekend als, de specialist in badkamer, verwarming en systemen voor energiebesparing. 

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

Zoek naar antwoorden van Planet Education in sociale netwerken
Look for responds of Planet Education in social networks

Lees alle opmerkingen voor Planet Education. Laat een reactie achter voor Planet Education. Planet Education bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Planet Education. Leave a respond for Planet Education. Planet Education on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Planet Education op de google maps. Adres en contacten Planet Education
Location of Planet Education on the google maps. Address and contacts of Planet Education

Andere gerelateerde bedrijven als come Planet Education Planet Education: NAGELMACKERS | Centre Profil | Divo Hondenkapsalon | Bel-Meat BVBA | SPREEUWENBURG

Other related companies as Planet Education: NAGELMACKERS | Centre Profil | Divo Hondenkapsalon | Bel-Meat BVBA | SPREEUWENBURG

Planet Education is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Planet Education, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468444824. Het bedrijf Planet Education bevindt zich op het adres: Rue du Loutrier, 55, Brussels, BE 1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 656,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 102,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Planet Education zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Planet Education is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Planet Education is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Planet Education, openstaande posities, locatie van Planet Education op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Planet Education is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Planet Education, company assigned to the tax number BE06468444824. The company Planet Education is located at the address: Rue du Loutrier, 55, Brussels, BE 1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 656,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 102,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Planet Education were not found.
The main activity of Planet Education is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Planet Education is not available. You also can look at reviews of Planet Education, open positions, location of Planet Education on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Planet Education, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Planet Education, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Planet Education, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Planet Education, employees, financial statistics.