Pixel Machine

Contactgegevens Pixel Machine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pixel Machine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pixel Machine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Korenbloemstraat 27, Gent, B-9000, België

Telefoon (phone): (09)233.18.48 (+32-(09)233.18.48) (09)233.18.48 (+32-(09)233.18.48)

Fax (fax): 09)233.56.09 (+32-09)233.56.09) 09)233.56.09 (+32-09)233.56.09)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pixel Machine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pixel Machine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pixel Machine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pixel Machine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pixel Machine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pixel Machine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pixel Machine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pixel Machine
Products information Pixel Machine

BTW identificatienummer (tax): BE09409759521
Ondernemingsnummer: 3226379394
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Pixel Machine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pixel Machine
(Get full report from official database of BE for Pixel Machine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pixel Machine
Addition kinds of activities for Pixel Machine

295100. Asfalt plaveisel mengsels en blokken | Asphalt paving mixtures and blocks
782202. Film verhuur diensten | Film rental services
32290700. Glas verlichting apparatuur onderdelen | Glass lighting equipment parts
33170101. Pijpen, naadloos staal | Pipes, seamless steel
38739902. Chronograaf, lente wond | Chronographs, spring wound
50320307. Tegel, structurele klei | Tile, structural clay
51110000. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper

Werken bij Pixel Machine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pixel Machine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pixel Machine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pixel Machine. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • LASSER/MONTEUR (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    monteren van metaalconstructies planlezen af en toe bagget lassen op verplaatsing

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • Logistiek bediende (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

  • MECANIEKER OMGEVING SINT-TRUIDEN (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als mecanieker omgeving sint-truiden heb je kennis van hydraulica kan je plan lezen heb je kennis van elektronica kan je instaan voor de mechaniek van zware machines: vrachtwagens bulldozers graafmachines of kranen

  • Technische profielen regio Tielt 2 ploegen optie vast (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielbedrijf regio Tielt zoeken we allerlei technische profielen. Heb je al een werkervaring achter de rug als technieker, onderhoudstechnieker, mechanieker of een studie gedaan in die richting? Contacteer ons op [email protected] en we bekijken samen de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.? Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z? Het aanmaken van verwerken van werkbonnen? Het vervullen van algemene administratieve taken? ?

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Productieverantwoordelijke met technische kennis (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en het operationeel beheer op onze productiesite in Lokeren. (productie van kleinbrood, opslag in diepvriesmagazijn) - Je maakt een efficiënte productieplanning op en volgt de producten op van grondstof tot het vertrek naar de klant - Je houdt je bezig met de continuïteit van de productie en een optimalisatie van de productieprocessen. - Je bent de spilfiguur van de site. Je stuurt de teams van productie, inpak, techniek en magazijn aan (40/50 medewerkers) met oog voor de (voedsel)veiligheidsprocedures, je ben zelf vaak aanwezig op de werkvloer. Je werkt nauw samen met de kwaliteitsdienst, logistieke medewerkers, productontwikkeling, het salesteam en andere algemene diensten. - Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

Zoek naar antwoorden van Pixel Machine in sociale netwerken
Look for responds of Pixel Machine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pixel Machine. Laat een reactie achter voor Pixel Machine. Pixel Machine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pixel Machine. Leave a respond for Pixel Machine. Pixel Machine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pixel Machine op de google maps. Adres en contacten Pixel Machine
Location of Pixel Machine on the google maps. Address and contacts of Pixel Machine

Andere gerelateerde bedrijven als come Pixel Machine Pixel Machine: HERMAN BRAEKMANS | RUSTHUIS ST.ANTONIUS | COIFFURE LINE | A. FRANKORT | Van Hulle B & C

Other related companies as Pixel Machine: HERMAN BRAEKMANS | RUSTHUIS ST.ANTONIUS | COIFFURE LINE | A. FRANKORT | Van Hulle B & C

Pixel Machine is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pixel Machine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09409759521. Het bedrijf Pixel Machine bevindt zich op het adres: Korenbloemstraat 27, Gent, B-9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 816,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Pixel Machine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pixel Machine is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pixel Machine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pixel Machine, openstaande posities, locatie van Pixel Machine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pixel Machine is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pixel Machine, company assigned to the tax number BE09409759521. The company Pixel Machine is located at the address: Korenbloemstraat 27, Gent, B-9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 816,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Pixel Machine were not found.
The main activity of Pixel Machine is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Pixel Machine is not available. You also can look at reviews of Pixel Machine, open positions, location of Pixel Machine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pixel Machine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pixel Machine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pixel Machine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pixel Machine, employees, financial statistics.