Peter Beerten

Contactgegevens Peter Beerten: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peter Beerten: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peter Beerten

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidestraat 1, TERVUREN, 3080, België

Telefoon (phone): 32 2 720 7071 32 2 720 7071

Fax (fax): 32 2 720 9192 32 2 720 9192

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peter Beerten: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peter Beerten"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peter Beerten"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peter Beerten, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peter Beerten. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peter Beerten, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peter Beerten. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peter Beerten
Products information Peter Beerten

BTW identificatienummer (tax): BE07053741455
Ondernemingsnummer: 2221679687
Hoofdstad (capital): 345,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Peter Beerten zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peter Beerten
(Get full report from official database of BE for Peter Beerten)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peter Beerten
Addition kinds of activities for Peter Beerten

5072. Hardware | Hardware
344499. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
30890305. Downspouts, kunststoffen | Downspouts, plastics
32810102. Banken, gesneden steen | Benches, cut stone
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts

Werken bij Peter Beerten: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peter Beerten: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peter Beerten. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peter Beerten. Looking for open vacancies in other companies

  • (Junior) Calculator Aluminium (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in uitvoer - Op een kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen en controleer je meetstaten - Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen - Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers - Je zorgt voor een tijdige offerteopmaak en volgt de offertes ook op In je takenpakket werk je samen met en word je begeleid door onze accountmanager.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio St-Lambrechts-Herk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Keerbergen zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp. Word jij vrolijk van een proper huis en wil jij andere personen dit gevoel ook bezorgen? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze job.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Berlaar-Itegem - uitstekend betaald (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Medewerker PDI (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een toonaangevend bedrijf in de Waaslandhaven dat nieuwe wagens importeert zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers voor de afdeling Quality Control. * uitvoeren van eindcontrole op nieuwe wagens, controleren van wagens op schade en rapporteren bij schade in het systeem (dit wordt aangeleerd) * in- en uitscannen van de wagens in het systeem * het aanvoeren en wegrijden van wagens (tussen de parkeerplaats en de werkplaats)

  • Student verkoop Pandora Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student verkoper werk je in één van de vestigingen van Pandora. Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hun te begeleiden in hun aankoop. De winkel is open op zaterdag en heeft regelmatig openingszondagen.

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • Online content marketing (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MATRASSEN FOUCART

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken iemand dynamisch die kan werken met websites (magento) en social media en hierrond acties, promoties en dergelijke te verwezelijken zodat er een goeie verkoop uit volgt.

  • Commercieel Technisch Medewerker met IT skills (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technisch Medewerker met IT skills Voor onze klant te Grobbendonk zijn we op zoek naar een commercieel technisch medewerker met IT skills Je bent het aanspreekpunt voor de klanten, koeltechniekers, aan de afhaalbalie om hen snel van de juiste materialen te voorzien. Je bespreekt koeltechnische problemen met klanten en zoekt samen naar een gepaste oplossing Vanuit je kennis en ervaring weet je de juiste producten aan te reiken Samen met de account managager vorm je een perfect team. Je biedt ondersteuning bij het maken van berekeningen, het opmaken en opvolgen van zowel offertes als bestellingen alsook na het verkooptraject. Tenslotte draag je de verantwoordelijkheid over de opbouw en beheer van de webshop

Zoek naar antwoorden van Peter Beerten in sociale netwerken
Look for responds of Peter Beerten in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peter Beerten. Laat een reactie achter voor Peter Beerten. Peter Beerten bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peter Beerten. Leave a respond for Peter Beerten. Peter Beerten on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peter Beerten op de google maps. Adres en contacten Peter Beerten
Location of Peter Beerten on the google maps. Address and contacts of Peter Beerten

Andere gerelateerde bedrijven als come Peter Beerten Peter Beerten: FIDEA NV | STEPHANE | WC EENDRACHT - OUDEGEM | Argentina Embassy | FLINDUSTRIM NV

Other related companies as Peter Beerten: FIDEA NV | STEPHANE | WC EENDRACHT - OUDEGEM | Argentina Embassy | FLINDUSTRIM NV

Peter Beerten is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peter Beerten, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07053741455. Het bedrijf Peter Beerten bevindt zich op het adres: Heidestraat 1, TERVUREN, 3080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 345,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 468,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peter Beerten zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peter Beerten is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peter Beerten is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peter Beerten, openstaande posities, locatie van Peter Beerten op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peter Beerten is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peter Beerten, company assigned to the tax number BE07053741455. The company Peter Beerten is located at the address: Heidestraat 1, TERVUREN, 3080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 345,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 468,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peter Beerten were not found.
The main activity of Peter Beerten is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Peter Beerten is not available. You also can look at reviews of Peter Beerten, open positions, location of Peter Beerten on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peter Beerten, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peter Beerten, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peter Beerten, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peter Beerten, employees, financial statistics.