FLINDUSTRIM NV

Contactgegevens FLINDUSTRIM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLINDUSTRIM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLINDUSTRIM NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Gentsesteenweg 174-176 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-21-12-81 32-56-21-12-81

Fax (fax): 32-56-22-86-04 32-56-22-86-04

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLINDUSTRIM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLINDUSTRIM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLINDUSTRIM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLINDUSTRIM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLINDUSTRIM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLINDUSTRIM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLINDUSTRIM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLINDUSTRIM NV
Products information FLINDUSTRIM NV

BTW identificatienummer (tax): BE06390991210
Ondernemingsnummer: 6229217529
Hoofdstad (capital): 521,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in FLINDUSTRIM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bearings - ball, needle and roller

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLINDUSTRIM NV
(Get full report from official database of BE for FLINDUSTRIM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLINDUSTRIM NV
Addition kinds of activities for FLINDUSTRIM NV

3732. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
02799903. Insect boerderij | Insect farm
07220104. Sojabonen, machine oogstdiensten | Soybean, machine harvesting services
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
36210201. Condensers, synchroon: elektrisch | Condensers, synchronous: electric
39490103. Rijden, golf, elektronisch | Driving ranges, golf, electronic

Werken bij FLINDUSTRIM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLINDUSTRIM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLINDUSTRIM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLINDUSTRIM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER/STER INPAKAFDELING 2PL. (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inpakker/ster sta je in voor het inpakken van kartonnen doosjes voor de voedingsindustrie. Je staat ook in voor het uitrapen van overgebleven restjes karton alsook het correct aantal doosjes verzamelen en toekleven + etiketteren

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Student(e) Atelier bakkerij (ERONDEGEM)

    Regio: ERONDEGEM

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, gevestigd te Aalst en Erondegem zijn we op zoek naar een vroege vogel die tijdens het weekend wil tewerkgesteld worden in het atelier van de winkel. Je zal hier helpen met het versieren van het gebak, maar ook meehelpen met de schoonmaak.Je zal op zaterdag en/of zondag werken, waarbij het startuur zal variëren tussen 5u en 7u30 's ochtends.

  • receptie medewerker ('s avonds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FOLEY

    Type: Studentenjob

    Gasten ontvangen Gasten vriendelijk te woord staan In-, en uitcheckprocedure Het aannemen en verwerken van reserveringen

  • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • NRB - Analyste Fonctionnel Senior GIS (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dans le cadre du programme Smart Grid (track ADMS), nous sommes à la recherche d'un analyste fonctionnel Senior GIS afin de renforcer l'équipe en place. Description de la mission En tant qu'Analyste fonctionnel Senior GIS IT : Il participera aux activités de cadrage visant à identifier et décrire les solutions informatiques répondant au mieux à l'ensemble des requirements business identifiés Il aura pour tâches la réalisation d'analyses fonctionnelles visant à mettre en place de nouveaux outils liés au domaine SmartGrid. Il alimentera et maintiendra (en support du Product Owner) les backlogs de développement de ces nouveaux outils (Agile - Scrum). Il formalisera les plans de tests et testera les développements réalisés afin d'en valider l'aspect fonctionnel. Il répondra directement à l'ITPL (chef de projet IT) du projet. Il participera au sein de l'équipe Scrum à la livraison de produits répondant aux attentes du business en respectant un planning et un budget établi. Description des compétences et connaissances spécifiques requises Expérience dans le domaine du GIS. Expérience en UML et BPMN. Familier avec la méthodologie Agile Scrum. Une expérience dans le domaine des Utilities est un "plus". Une affinité avec les aspects techniques (DB, coding, ...) est un "plus".

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

Zoek naar antwoorden van FLINDUSTRIM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLINDUSTRIM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLINDUSTRIM NV. Laat een reactie achter voor FLINDUSTRIM NV. FLINDUSTRIM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLINDUSTRIM NV. Leave a respond for FLINDUSTRIM NV. FLINDUSTRIM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLINDUSTRIM NV op de google maps. Adres en contacten FLINDUSTRIM NV
Location of FLINDUSTRIM NV on the google maps. Address and contacts of FLINDUSTRIM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLINDUSTRIM NV FLINDUSTRIM NV: ELEM SA | BTC | V?RONIQUE MESTAG | PROSPER RASKIN & CIE | M. & C. EXCLUSIVE

Other related companies as FLINDUSTRIM NV: ELEM SA | BTC | V?RONIQUE MESTAG | PROSPER RASKIN & CIE | M. & C. EXCLUSIVE

FLINDUSTRIM NV is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLINDUSTRIM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06390991210. Het bedrijf FLINDUSTRIM NV bevindt zich op het adres: Gentsesteenweg 174-176 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 521,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bearings - ball, needle and roller. Producten gemaakt in FLINDUSTRIM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLINDUSTRIM NV is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLINDUSTRIM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLINDUSTRIM NV, openstaande posities, locatie van FLINDUSTRIM NV op de kaart.

FLINDUSTRIM NV is a company, that was registered 2006 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLINDUSTRIM NV, company assigned to the tax number BE06390991210. The company FLINDUSTRIM NV is located at the address: Gentsesteenweg 174-176 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 521,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bearings - ball, needle and roller. Products created in FLINDUSTRIM NV were not found.
The main activity of FLINDUSTRIM NV is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLINDUSTRIM NV is not available. You also can look at reviews of FLINDUSTRIM NV, open positions, location of FLINDUSTRIM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLINDUSTRIM NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLINDUSTRIM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLINDUSTRIM NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLINDUSTRIM NV, employees, financial statistics.