MENACHE Patrick

Contactgegevens MENACHE Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MENACHE Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

MENACHE Patrick

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue de la reforme, 35, Brussels, BE 1050 BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-2-347.11.47 32-2-347.11.47

Fax (fax): 32-2-347.67.81 32-2-347.67.81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MENACHE Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MENACHE Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MENACHE Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MENACHE Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MENACHE Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MENACHE Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MENACHE Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MENACHE Patrick
Products information MENACHE Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE03385955810
Ondernemingsnummer: 8790954589
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 788,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in MENACHE Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MENACHE Patrick
(Get full report from official database of BE for MENACHE Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor MENACHE Patrick
Addition kinds of activities for MENACHE Patrick

284204. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
32990402. Kerkelijke beeldvorming: gips, klei of papier mache | Ecclesiastical statuary: gypsum, clay, or papier mache
35559901. Bronzen of uitstrijkmachines voor de drukkerij | Bronzing or dusting machines for the printing trade
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
35850103. Room koelers, draagbaar | Room coolers, portable
36340105. Crock potten, elektrisch | Crock pots, electric
37510102. Motor scooters en onderdelen | Motor scooters and parts
47890202. Zaalauto diensten | Parlor car services
63210200. Wederzijdse ongevallen en gezondheidsverenigingen | Mutual accident and health associations
73890603. Interieur decoreren | Interior decorating

Werken bij MENACHE Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MENACHE Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MENACHE Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MENACHE Patrick. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Ervaren Mechanieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende en dynamische onderneming zijn we op zoek naar een ervaren Mechanieker die zelfstandig mechanisch onderhoud en storingen doet. Je wordt ingezet op verschillende projecten.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: VERLINDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Sous-Chef (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: SALONS DE ROMREE

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: bijstaan van de chef. samen gerechten verzorgen van hapjes tot dessert.

  • VOORGANGER TIJDENS AFSCHEIDSVIERING (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUES

    Type: Vaste Job

    U staat in als voorganger om samen met de nabestaanden een plechtigheid voor te bereiden. U heeft een luisterend oor en komt door dialoog met de nabestaanden tot een toespraak. U begeleidt de familie in hun keuze van teksten en muziek voor de viering. Ook foto’s die de familie verzameld heeft, kan je in een powerpointpresentatie verwerken. We vernemen regelmatig van de nabestaanden dat zowel deze voorbereiding als eigenlijke plechtigheid een groot deel uitmaakt van de rouwverwerking. U neemt bijgevolg uw opdracht ernstig.

  • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

Zoek naar antwoorden van MENACHE Patrick in sociale netwerken
Look for responds of MENACHE Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor MENACHE Patrick. Laat een reactie achter voor MENACHE Patrick. MENACHE Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MENACHE Patrick. Leave a respond for MENACHE Patrick. MENACHE Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MENACHE Patrick op de google maps. Adres en contacten MENACHE Patrick
Location of MENACHE Patrick on the google maps. Address and contacts of MENACHE Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come MENACHE Patrick MENACHE Patrick: FORTIS | Vacationspot SA | Vandormael BVBA | Breesch G | PHILIPPE LERMUSIAUX

Other related companies as MENACHE Patrick: FORTIS | Vacationspot SA | Vandormael BVBA | Breesch G | PHILIPPE LERMUSIAUX

MENACHE Patrick is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MENACHE Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03385955810. Het bedrijf MENACHE Patrick bevindt zich op het adres: rue de la reforme, 35, Brussels, BE 1050 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 788,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MENACHE Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MENACHE Patrick is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MENACHE Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MENACHE Patrick, openstaande posities, locatie van MENACHE Patrick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MENACHE Patrick is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is MENACHE Patrick, company assigned to the tax number BE03385955810. The company MENACHE Patrick is located at the address: rue de la reforme, 35, Brussels, BE 1050 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 788,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MENACHE Patrick were not found.
The main activity of MENACHE Patrick is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MENACHE Patrick is not available. You also can look at reviews of MENACHE Patrick, open positions, location of MENACHE Patrick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MENACHE Patrick, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MENACHE Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MENACHE Patrick, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MENACHE Patrick, employees, financial statistics.