LOCAL ANGELS GMBH

Contactgegevens LOCAL ANGELS GMBH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAL ANGELS GMBH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAL ANGELS GMBH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740, België

Telefoon (phone): 17605023228 (+32-17605023228) 17605023228 (+32-17605023228)

Fax (fax): +32 (82) 649-81-60 +32 (82) 649-81-60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAL ANGELS GMBH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAL ANGELS GMBH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAL ANGELS GMBH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAL ANGELS GMBH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAL ANGELS GMBH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAL ANGELS GMBH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAL ANGELS GMBH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAL ANGELS GMBH
Products information LOCAL ANGELS GMBH

BTW identificatienummer (tax): BE01434234619
Ondernemingsnummer: 8120239257
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LOCAL ANGELS GMBH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAL ANGELS GMBH
(Get full report from official database of BE for LOCAL ANGELS GMBH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAL ANGELS GMBH
Addition kinds of activities for LOCAL ANGELS GMBH

20990202. Bakpoeder | Baking soda
22119917. Grasperken, katoen | Lawns, cotton
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
32610205. Lavatoria, glanzend china | Lavatories, vitreous china
50650303. Spoelen, elektronisch | Coils, electronic

Werken bij LOCAL ANGELS GMBH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAL ANGELS GMBH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAL ANGELS GMBH. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • CHAUFFEUR C OF CE TE ROESELARE - DAGRITTEN - VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Roeselare zoeken we een handige chauffeur/meerijder. Je staat in voor de ruim- en ontstoppingsdienst en voert allerhande reinigingswerken uit met de vrachtwagen bv ontstoppingen, kuisen regenputten en visvijvers,...Bij reinigingswerken in de industrie (grote en/of kleine bedrijven) ga je met een collega samen de baan op. Wanneer het reinigingswerken zijn bij particulieren thuis ben je meestal alleen op de baan. Aanbod: - Een opleiding met ervaren collega en/of ervaren zaakvoerder. - Zeer gevarieerde job. - Familiale sfeer - Optie vast

  • Koeltechnieker (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Q-jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt kennis van koelinstallaties en je wilt graag op verplaatsing werken. Je zal koelinstallaties installeren en onderhouden.

  • Productiekracht beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden, regio Hasselt en actief in de betonsector zijn we op zoek naar een produktiekracht in de betonsector (m/v): Je zorgt voor het dagelijks monteren en ontkisten van kuipen en dekplaten in zelfverdichtende beton. Je staat in voor het vullen van de mallen met zelfverdichtende beton Je wisselt je werkzaamheden af met montage van waterzuiveringen Je staat in voor het aanmaken van mortel Je werkt veilig

  • Machineoperator Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken machineoperatoren voor een productiebedrijf in Sint-Truiden. Als machineoperator sta je in voor onderstaande taken: Je staat in voor het bedienen van één of meerdere installaties: je start de lijn op, legt deze stil indien nodig, stelt parameters bij, ... Je zorgt voor het eerstelijnsonderhoud Je controleert de productiekwaliteit Je zorgt voor een propere en hygiënische werkomgeving Je begeleidt de productiearbeiders

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega.

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Arbeiders voor het afkoelproces (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Werfreserve

    Voor een chemiebedrijf in de regio zijn wij op zoek naar arbeiders voor het afkoelproces. Je zal voornamelijk instaan voor het graven van putten. Deze putten worden gevuld met een kokende substantie die wordt afgekoeld in deze putten. Het betreft een fysiek zwaardere functie.

Zoek naar antwoorden van LOCAL ANGELS GMBH in sociale netwerken
Look for responds of LOCAL ANGELS GMBH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Laat een reactie achter voor LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAL ANGELS GMBH. Leave a respond for LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAL ANGELS GMBH op de google maps. Adres en contacten LOCAL ANGELS GMBH
Location of LOCAL ANGELS GMBH on the google maps. Address and contacts of LOCAL ANGELS GMBH

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAL ANGELS GMBH LOCAL ANGELS GMBH: NOLLET | ACTION & SERVICE | VAN HOUT | MONASSUR | DANIELLE ALBERT

Other related companies as LOCAL ANGELS GMBH: NOLLET | ACTION & SERVICE | VAN HOUT | MONASSUR | DANIELLE ALBERT

LOCAL ANGELS GMBH is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAL ANGELS GMBH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01434234619. Het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH bevindt zich op het adres: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LOCAL ANGELS GMBH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOCAL ANGELS GMBH is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAL ANGELS GMBH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAL ANGELS GMBH, openstaande posities, locatie van LOCAL ANGELS GMBH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOCAL ANGELS GMBH is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAL ANGELS GMBH, company assigned to the tax number BE01434234619. The company LOCAL ANGELS GMBH is located at the address: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LOCAL ANGELS GMBH were not found.
The main activity of LOCAL ANGELS GMBH is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAL ANGELS GMBH is not available. You also can look at reviews of LOCAL ANGELS GMBH, open positions, location of LOCAL ANGELS GMBH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAL ANGELS GMBH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAL ANGELS GMBH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAL ANGELS GMBH, employees, financial statistics.