Muriel Laurent : vétérinaire

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Muriel Laurent : vétérinaire
Private companiesTransportation Equipment • Muriel Laurent : vétérinaire

Contactgegevens Muriel Laurent : vétérinaire: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Muriel Laurent : vétérinaire: address, phone, fax, email, website, opening hours

Muriel Laurent : vétérinaire

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Bodard, 41, België

Telefoon (phone): 0495/21 17 79 (+32-0495/21 17 79) 0495/21 17 79 (+32-0495/21 17 79)

Fax (fax): +32 (12) 490-76-14 +32 (12) 490-76-14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Muriel Laurent : vétérinaire: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Muriel Laurent : vétérinaire"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Muriel Laurent : vétérinaire"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Muriel Laurent : vétérinaire, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Muriel Laurent : vétérinaire. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Muriel Laurent : vétérinaire, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Muriel Laurent : vétérinaire. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Muriel Laurent : vétérinaire
Products information Muriel Laurent : vétérinaire

BTW identificatienummer (tax): BE01830017089
Ondernemingsnummer: 8367706298
Hoofdstad (capital): 712,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in Muriel Laurent : vétérinaire zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): animaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Muriel Laurent : vétérinaire
(Get full report from official database of BE for Muriel Laurent : vétérinaire)

Aanvulling soorten activiteiten voor Muriel Laurent : vétérinaire
Addition kinds of activities for Muriel Laurent : vétérinaire

33999904. Stalen ballen | Steel balls
34960107. Lath, geweven draad | Lath, woven wire
38210115. micromanipulator | Micromanipulator
79991505. Concessie operator | Concession operator
80999909. Orgelbank | Organ bank

Werken bij Muriel Laurent : vétérinaire: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Muriel Laurent : vétérinaire: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Muriel Laurent : vétérinaire. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Muriel Laurent : vétérinaire. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Logistiek medewerker (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek medewerker sta je in voor de volgende taken: - behandeling van de magazijnbons - orderpicken via een scanningssysteem en bijhorende administratie - verpakken  van de goederen - laden van de vrachtwagen - geloste goederen op de juiste plaats wegzetten - administratieve klusjes (zoals CMR) - meedenken aan optimalisatieproces

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoeilaart – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Willebroek, Bornem, Temse, Londerzeel, Kapelle op den bos (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Poetshulp Overijse/Hoeilaart (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student verkoper VERO MODA Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

Zoek naar antwoorden van Muriel Laurent : vétérinaire in sociale netwerken
Look for responds of Muriel Laurent : vétérinaire in social networks

Lees alle opmerkingen voor Muriel Laurent : vétérinaire. Laat een reactie achter voor Muriel Laurent : vétérinaire. Muriel Laurent : vétérinaire bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Muriel Laurent : vétérinaire. Leave a respond for Muriel Laurent : vétérinaire. Muriel Laurent : vétérinaire on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Muriel Laurent : vétérinaire op de google maps. Adres en contacten Muriel Laurent : vétérinaire
Location of Muriel Laurent : vétérinaire on the google maps. Address and contacts of Muriel Laurent : vétérinaire

Andere gerelateerde bedrijven als come Muriel Laurent : vétérinaire Muriel Laurent : vétérinaire: CENTEA | FE. MATTIOLI FRبRES | Slabbinck NV | ROBERT ZWAENEPOEL | AN TERMONIA

Other related companies as Muriel Laurent : vétérinaire: CENTEA | FE. MATTIOLI FRبRES | Slabbinck NV | ROBERT ZWAENEPOEL | AN TERMONIA

Muriel Laurent : vétérinaire is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Muriel Laurent : vétérinaire, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01830017089. Het bedrijf Muriel Laurent : vétérinaire bevindt zich op het adres: Rue Georges Bodard, 41. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 712,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 243,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is animaux. Producten gemaakt in Muriel Laurent : vétérinaire zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Muriel Laurent : vétérinaire is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Muriel Laurent : vétérinaire is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Muriel Laurent : vétérinaire, openstaande posities, locatie van Muriel Laurent : vétérinaire op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Muriel Laurent : vétérinaire is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Muriel Laurent : vétérinaire, company assigned to the tax number BE01830017089. The company Muriel Laurent : vétérinaire is located at the address: Rue Georges Bodard, 41. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 712,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 243,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is animaux. Products created in Muriel Laurent : vétérinaire were not found.
The main activity of Muriel Laurent : vétérinaire is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Muriel Laurent : vétérinaire is not available. You also can look at reviews of Muriel Laurent : vétérinaire, open positions, location of Muriel Laurent : vétérinaire on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Muriel Laurent : vétérinaire, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Muriel Laurent : vétérinaire, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Muriel Laurent : vétérinaire, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Muriel Laurent : vétérinaire, employees, financial statistics.