L'Atelier du siège

Contactgegevens L'Atelier du siège: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L'Atelier du siège: address, phone, fax, email, website, opening hours

L'Atelier du siège

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Chavée, 11, België

Telefoon (phone): 0484/26 53 92 (+32-0484/26 53 92) 0484/26 53 92 (+32-0484/26 53 92)

Fax (fax): +32 (71) 749-18-66 +32 (71) 749-18-66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L'Atelier du siège: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L'Atelier du siège"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L'Atelier du siège"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L'Atelier du siège, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L'Atelier du siège. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L'Atelier du siège, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L'Atelier du siège. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L'Atelier du siège
Products information L'Atelier du siège

BTW identificatienummer (tax): BE07596740722
Ondernemingsnummer: 8900543212
Hoofdstad (capital): 114,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in L'Atelier du siège zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): restauration-de-meubles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L'Atelier du siège
(Get full report from official database of BE for L'Atelier du siège)

Aanvulling soorten activiteiten voor L'Atelier du siège
Addition kinds of activities for L'Atelier du siège

14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
23890105. Bretels | Suspenders
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
28360400. Cultuur media | Culture media
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
32690202. Kegels, pyrometrische: aardewerk | Cones, pyrometric: earthenware
34110102. Drankblikken, metaal: behalve bier | Beverage cans, metal: except beer
35410208. Honing- en lapping machines | Honing and lapping machines
84120101. Kunstgalerij, noncommercial | Art gallery, noncommercial

Werken bij L'Atelier du siège: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L'Atelier du siège: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L'Atelier du siège. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L'Atelier du siège. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur / verhuizer (M/V) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verhuizer/ Chauffeur C gezocht voor regio Vlaams - Brabant !

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Operator trekbanden (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator trekbanden sta jij in voor : Het instellen van de trekbanden Het instellen van de richt/knip machines Het instellen  van de richter Het verweken van productieopdrachten Het binnenrijden van de grondstoffen en het bevoorraden van de trekbanden

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • HUISHOUDHULP (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: 't POETSHUISJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Ieper-Poperinge-Heuvelland zoeken wij een gemotiveerde kracht om kwaliteitsvolle dienstverlening bij vaste gezinnen te garanderen. Je staat in voor het poetsen, boodschappen doen, wassen en strijken, bereiden van maaltijden enz... Ben je flexibel en mobiel? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Verpleegkundige (dag) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ST ELISABETH

    Type: Vaste Job

    In kleinschalige leefgroepen bieden we een warme thuis en goede zorg aan. Dit met grootste respect voor en in voortdurende afstemming met de bewoner en zijn familie. Om ons woon- en zorgteam te versterken zijn we op zoek naar : - Een Verpleegkundige dagdienst Wij zijn sinds kort terug gevestigd in onze nieuwbouw met volgende troeven: - Gloednieuwe moderne infrastructuur - Concept klein normaal wonen (woning van 15 bewoners) - Opstart afdeling voor bewoners met psychische en/of gedragsproblemen - Opleiding tot referenten voor wie dit wenst.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

Zoek naar antwoorden van L'Atelier du siège in sociale netwerken
Look for responds of L'Atelier du siège in social networks

Lees alle opmerkingen voor L'Atelier du siège. Laat een reactie achter voor L'Atelier du siège. L'Atelier du siège bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L'Atelier du siège. Leave a respond for L'Atelier du siège. L'Atelier du siège on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L'Atelier du siège op de google maps. Adres en contacten L'Atelier du siège
Location of L'Atelier du siège on the google maps. Address and contacts of L'Atelier du siège

Andere gerelateerde bedrijven als come L'Atelier du siège L'Atelier du siège: ELECTRABEL | Cornez Anne | GARAGE NAGANT | DAISY HEREMANS CONSULTING | AIMS SPRL

Other related companies as L'Atelier du siège: ELECTRABEL | Cornez Anne | GARAGE NAGANT | DAISY HEREMANS CONSULTING | AIMS SPRL

L'Atelier du siège is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L'Atelier du siège, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07596740722. Het bedrijf L'Atelier du siège bevindt zich op het adres: Rue de la Chavée, 11. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 114,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is restauration-de-meubles. Producten gemaakt in L'Atelier du siège zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L'Atelier du siège is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L'Atelier du siège is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L'Atelier du siège, openstaande posities, locatie van L'Atelier du siège op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

L'Atelier du siège is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is L'Atelier du siège, company assigned to the tax number BE07596740722. The company L'Atelier du siège is located at the address: Rue de la Chavée, 11. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 114,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is restauration-de-meubles. Products created in L'Atelier du siège were not found.
The main activity of L'Atelier du siège is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of L'Atelier du siège is not available. You also can look at reviews of L'Atelier du siège, open positions, location of L'Atelier du siège on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over L'Atelier du siège, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L'Atelier du siège, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L'Atelier du siège, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L'Atelier du siège, employees, financial statistics.