Au petit oubli

Contactgegevens Au petit oubli: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au petit oubli: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au petit oubli

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Brasserie, 47A, België

Telefoon (phone): +32 (63) 684-46-22 +32 (63) 684-46-22

Fax (fax): +32 (84) 507-79-77 +32 (84) 507-79-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au petit oubli: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au petit oubli"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au petit oubli"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au petit oubli, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au petit oubli. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au petit oubli, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au petit oubli. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au petit oubli
Products information Au petit oubli

BTW identificatienummer (tax): BE07018585205
Ondernemingsnummer: 7670898437
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 414,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Au petit oubli zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): superette

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au petit oubli
(Get full report from official database of BE for Au petit oubli)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au petit oubli
Addition kinds of activities for Au petit oubli

7532. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels | Top and body repair and paint shops
16110206. Stoepconstructie | Sidewalk construction
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
33120701. Pantserplaat | Armor plate
36340403. Dekens, elektrisch | Blankets, electric
50459900. Computers, randapparatuur en software, nec | Computers, peripherals, and software, nec
67949900. Octrooienaars en verhuurders, nv | Patent owners and lessors, nec

Werken bij Au petit oubli: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au petit oubli: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au petit oubli. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au petit oubli. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Calculator (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Calculator zal je in nauw overleg met de Sales Manager de binnenkomende dossiers analyseren en verder uitwerken tot creatieve en concurrentiële offertes. Je zal binnenkomende prijsaanvragen lastenboeken en plannen bekijken en analyseren om zo een duidelijk beeld te krijgen van wat er specifiek door de klant gevraagd wordt. Indien er iets niet duidelijk is zal je de klant contacteren voor extra informatie. Daarnaast zal je meetstaten opmaken ter voorbereiding op de prijscalculatie.

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Coffee Specialist Boetiek NESPRESSO - Woluwe (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded en leergierig? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Wij zijn op zoek naar gepassioneerde koffieliefhebbers die in de Boutiques van Nespresso het merk vertegenwoordigen. Als Coffee Specialist verwelkom je de klanten en informeer je hen over het merk en alle soorten koffie. Met jouw product- en mensenkennis bezorg je elke klant een advies op maat en zorg je voor een unieke beleving. Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Keuken/meubelplaatsers (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: VAN KRANENBURG NICK

    Type: Vaste Job

    Vanwege onze constante groei zoeken wij ter versterking van ons huidige team een keuken / meubelplaatser die gepassioneerd zijn kennis wenst om te zetten in prachtige interieurrealisaties. Je komt terecht in een team van 2 en gaat samen met je collega de aangeleverde interieurelementen monteren om zo een werf om te toveren tot een afgewerkt product die de nodige fierheid naar boven brengt.

  • Ervaren Consulent Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Dienstenbedrijf Easy Life

    Type: Vaste Job

    Easylife is een jong en dynamisch bedrijf opgestart in 2009 in Antwerpen. Door onze sterke service naar klanten en werknemers, zijn we er in geslaagd sterk te groeien van 1 kantoor naar 17 kantoren, 1400 vaste huishoudhulpen & strijksters en 40 bedienden. Ons verhaal begint nog maar net! We hebben nog 1001 ideeën en plannen. Om onze groei te kunnen realiseren zijn we op zoek naar gedreven, resultaatsgerichte en enthousiaste superhelden. We werken hard, heel hard maar daartegenover staat veel plezier, een fantastisch team en een openheid tot creativiteit. Voor de uitbreiding van ons kantoor in Wilrijk zijn Stephanie (kantoorverantwoordelijke), Stefano, Demi en Edyta (consulenten) op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Consulent. Als Ervaren Consulent ben je de rechterhand van de kantoorverantwoordelijke. Bij afwezigheid van Stephanie neem jij de verantwoordelijkheid op over het kantoor. Je staat op dat moment in voor de volledige organisatie van het kantoor (Selectie en uitzenden van huishoudhulpen). Dit houdt oa in: Veelvuldig contact met klanten en huishoudhulpen Leiding en ondersteuning aan de huishoudhulpen Matchen van huishoudhulp met klant om een blijvende relatie te bewerkstelligen Eventuele klachten en opmerkingen van de klanten op een constructieve manier verwerken en oplossen Administratief gedeelte: Planning maken en aanpassen in een sterk veranderende omgeving, rekening houdend met de noden, behoeften en beperkingen van de klanten en huishoudhulpen. Contracten opstellen Verwerken van betalingen Je denkt en werkt actief mee aan de verbetering van de werkwijze, tools, … (deelname werkgroepen, …)

  • Franchisenemer Healthy Food | CopperBranch (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Pas opgestart in 2015 in Canada, openden daar al 25 restaurants en staan er meer dan het dubbel aantal openingen in de steigers. COPPER BRANCH is hot, en binnenkort ook buiten Canada want het concept waait nu uit naar alle uithoeken ter wereld. Er staat een kapitaalkrachtige machine achter deze franchiseformule, die snelle restauratie aanbiedt op basis van enkel lekkere, verse en gezonde plantaardige voeding. WijzeRaven rekruteert voor de Benelux, we zoeken ondernemende managers die oprecht geloven in gezonde voeding en die in staat zijn een team medewerkers enthousiast te coachen. Geen diplomavereisten nodig, wel een eigen kapitaalinbreng van 120 à 150K.

  • Kinesitherapeut (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voel jij je helemaal thuis binnen de werking van een verzekeringsmaatschappij of een makelaarskantoor? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je bent flexibel inzetbaar op verschillende opdrachten (Leven of Niet-Leven) of op projecten bij verzekeringsmaatschappijen of makelaars.

Zoek naar antwoorden van Au petit oubli in sociale netwerken
Look for responds of Au petit oubli in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au petit oubli. Laat een reactie achter voor Au petit oubli. Au petit oubli bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au petit oubli. Leave a respond for Au petit oubli. Au petit oubli on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au petit oubli op de google maps. Adres en contacten Au petit oubli
Location of Au petit oubli on the google maps. Address and contacts of Au petit oubli

Andere gerelateerde bedrijven als come Au petit oubli Au petit oubli: SLAGERIJ ANECA SEYNAEVE | HUIS POLLEUNIS | L. VAN ROOST | Marie-Eve | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as Au petit oubli: SLAGERIJ ANECA SEYNAEVE | HUIS POLLEUNIS | L. VAN ROOST | Marie-Eve | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Au petit oubli is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au petit oubli, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07018585205. Het bedrijf Au petit oubli bevindt zich op het adres: Rue de la Brasserie, 47A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 414,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is superette. Producten gemaakt in Au petit oubli zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au petit oubli is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au petit oubli is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au petit oubli, openstaande posities, locatie van Au petit oubli op de kaart.

Au petit oubli is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au petit oubli, company assigned to the tax number BE07018585205. The company Au petit oubli is located at the address: Rue de la Brasserie, 47A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 414,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is superette. Products created in Au petit oubli were not found.
The main activity of Au petit oubli is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Au petit oubli is not available. You also can look at reviews of Au petit oubli, open positions, location of Au petit oubli on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au petit oubli, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au petit oubli, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au petit oubli, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au petit oubli, employees, financial statistics.