Catherine de Woot de Trixhe

Contactgegevens Catherine de Woot de Trixhe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Catherine de Woot de Trixhe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Catherine de Woot de Trixhe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Godeau, 12, België

Telefoon (phone): 0494/71.71.71 (+32-0494/71.71.71) 0494/71.71.71 (+32-0494/71.71.71)

Fax (fax): +32 (3) 231-61-97 +32 (3) 231-61-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Catherine de Woot de Trixhe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Catherine de Woot de Trixhe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Catherine de Woot de Trixhe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Catherine de Woot de Trixhe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Catherine de Woot de Trixhe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Catherine de Woot de Trixhe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Catherine de Woot de Trixhe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Catherine de Woot de Trixhe
Products information Catherine de Woot de Trixhe

BTW identificatienummer (tax): BE08341064453
Ondernemingsnummer: 6592864990
Hoofdstad (capital): 491,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Catherine de Woot de Trixhe zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): paramedical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Catherine de Woot de Trixhe
(Get full report from official database of BE for Catherine de Woot de Trixhe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Catherine de Woot de Trixhe
Addition kinds of activities for Catherine de Woot de Trixhe

3953. Markeringsapparaten | Marking devices
5261. Detailhandelkwekerijen en tuinwinkels | Retail nurseries and garden stores
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
29110602. Benzol (petroleumraffinage) | Benzol (petroleum refining)
39990805. Kalenders, ingelijst | Calendars, framed
51710000. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals

Werken bij Catherine de Woot de Trixhe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Catherine de Woot de Trixhe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Catherine de Woot de Trixhe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Catherine de Woot de Trixhe. Looking for open vacancies in other companies

  • Kapstokchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kapstockchauffeur ben je de spil bij onze klant, een overslagbedrijf in de Antwerpse haven. Wat moet je doen? - Afnemen of opzetten van containers; - Containernummers intikken op een scherm in de vorklift; - Containers op een truck zetten; - Het uitzoeken / vrijzetten van bepaalde containers op verzoek van de klanten; - Dagelijkse controles van de vorklift : oliepeil / bandendruk e.d.

  • Operator plooibank (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lommel zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator die overweg kan met een plooibank. De verantwoordelijkheden voor deze functie bestaan uit: - Het bewerken van diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. - Zelfstandig technische tekeningen lezen. - Zelfstandig bepalen van instellingen van de machine. - Instaan voor het productiewerk.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MALLE (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Malle zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio West-Vlaanderen (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk West-Vlaanderen) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • logopedist m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ANDARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Begeleid je graag kinderen (en jongeren) met leermoeilijkheden of andere logopedische problematieken? En heb je bovendien ook zin om in samenwerking met psychologen en psychomotorisch therapeuten aan diagnostiek te doen? Dan willen we jou graag ontmoeten! Andare is een multidisciplinaire praktijk voor diagnostiek en therapie voor kinderen, jongeren, volwassenen, koppels en gezinssystemen. Om ons aanbod te versterken zijn we op zoek naar een tweede logopedist(e).

  • Kinderanimator (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ANIMAGIE

    Type: Werfreserve

    Voor onze evenementen in kinderanimatie voor bedrijven en bij mensen thuis,leggen wij momenteel een wervingsreserve aan. Als animator zal je instaan voor volgende taken: Knutselactiviteiten Grime, ballonplooien, ... Je werkt op basis van een door ons voorbereid draaiboek.

  • Service medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 2THELOO

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Elke bezoeker wil onze unieke 2theloo beleving ervaren, daarom is het van belang om de toiletten en ander sanitair brandschoon te houden. Wij werken met design sanitair en dragen luxe en comfort uit. Daarnaast beschikt 2theloo over een shop met 'to go-producten', waarbij jouw commerciële verkoopervaring goed van pas kan komen. Als Service Medewerker speel jij een belangrijke rol in ons 2theloo team, jij bent namelijk het visitekaartje naar onze klanten toe. Je bent een energiek, representatief en servicegericht persoon en hiermee weet je de commerciële doelstellingen van 2theloo te behalen en te overtreffen.

Zoek naar antwoorden van Catherine de Woot de Trixhe in sociale netwerken
Look for responds of Catherine de Woot de Trixhe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Catherine de Woot de Trixhe. Laat een reactie achter voor Catherine de Woot de Trixhe. Catherine de Woot de Trixhe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Catherine de Woot de Trixhe. Leave a respond for Catherine de Woot de Trixhe. Catherine de Woot de Trixhe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Catherine de Woot de Trixhe op de google maps. Adres en contacten Catherine de Woot de Trixhe
Location of Catherine de Woot de Trixhe on the google maps. Address and contacts of Catherine de Woot de Trixhe

Andere gerelateerde bedrijven als come Catherine de Woot de Trixhe Catherine de Woot de Trixhe: DUBOIS NEGOCE SA | Hermans Daphne | COIFFURE LUC | GRAAFSMA F. | DE POST

Other related companies as Catherine de Woot de Trixhe: DUBOIS NEGOCE SA | Hermans Daphne | COIFFURE LUC | GRAAFSMA F. | DE POST

Catherine de Woot de Trixhe is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Catherine de Woot de Trixhe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08341064453. Het bedrijf Catherine de Woot de Trixhe bevindt zich op het adres: rue Godeau, 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 491,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is paramedical. Producten gemaakt in Catherine de Woot de Trixhe zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Catherine de Woot de Trixhe is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Catherine de Woot de Trixhe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Catherine de Woot de Trixhe, openstaande posities, locatie van Catherine de Woot de Trixhe op de kaart.

Catherine de Woot de Trixhe is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Catherine de Woot de Trixhe, company assigned to the tax number BE08341064453. The company Catherine de Woot de Trixhe is located at the address: rue Godeau, 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 491,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is paramedical. Products created in Catherine de Woot de Trixhe were not found.
The main activity of Catherine de Woot de Trixhe is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Catherine de Woot de Trixhe is not available. You also can look at reviews of Catherine de Woot de Trixhe, open positions, location of Catherine de Woot de Trixhe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Catherine de Woot de Trixhe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Catherine de Woot de Trixhe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Catherine de Woot de Trixhe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Catherine de Woot de Trixhe, employees, financial statistics.