Cardio3 Bio Sciences

Contactgegevens Cardio3 Bio Sciences: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cardio3 Bio Sciences: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cardio3 Bio Sciences

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Edouard Belin, 12, België

Telefoon (phone): +32 (55) 294-20-90 +32 (55) 294-20-90

Fax (fax): +32 (84) 750-66-63 +32 (84) 750-66-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cardio3 Bio Sciences: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cardio3 Bio Sciences"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cardio3 Bio Sciences"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cardio3 Bio Sciences, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cardio3 Bio Sciences. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cardio3 Bio Sciences, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cardio3 Bio Sciences. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cardio3 Bio Sciences
Products information Cardio3 Bio Sciences

BTW identificatienummer (tax): BE08767059326
Ondernemingsnummer: 9469909667
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Cardio3 Bio Sciences zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): industries-paramedicales

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cardio3 Bio Sciences
(Get full report from official database of BE for Cardio3 Bio Sciences)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cardio3 Bio Sciences
Addition kinds of activities for Cardio3 Bio Sciences

4225. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
769400. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
36329901. Vriezers, huis en boerderij | Freezers, home and farm
36450000. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)
39999910. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij Cardio3 Bio Sciences: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cardio3 Bio Sciences: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cardio3 Bio Sciences. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cardio3 Bio Sciences. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • CNC Bediener (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Sportievak vzw

    Type: Studentenjob

    Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

  • Crewmember STUDENT Burger King (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BURGER BRANDS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Een gemotiveerde student zoals we er nog nooit één hebben gehad. Je helpt mee waken over de goede gang van zaken bij Burger King. Omdat je warmer bent dan een Whopper, heb je verschillende missies in de keuken, aan de kassa en in de zaal. Je aanvaardt ze allemaal. Jouw glimlach verblindt de klant die zelf al aan het duizelen is door ons gegrild vlees. Je zal op alle soorten vragen antwoorden en zorgt voor een snelle en efficiënte service. Bij de kassa zorg je voor het vlotte verloop van de verkoop van ons assortiment. In de keuken bereid je de producten, waarbij kwaliteit en smaak hand in hand gaan. Je houdt de zaal kraak net, met een oog op de tevredenheid van de klant. Je respecteert strikt de normen voor de hygiëne en de kwaliteits- en veiligheidsprocedures. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goede werksfeer.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van Cardio3 Bio Sciences in sociale netwerken
Look for responds of Cardio3 Bio Sciences in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cardio3 Bio Sciences. Laat een reactie achter voor Cardio3 Bio Sciences. Cardio3 Bio Sciences bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cardio3 Bio Sciences. Leave a respond for Cardio3 Bio Sciences. Cardio3 Bio Sciences on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cardio3 Bio Sciences op de google maps. Adres en contacten Cardio3 Bio Sciences
Location of Cardio3 Bio Sciences on the google maps. Address and contacts of Cardio3 Bio Sciences

Andere gerelateerde bedrijven als come Cardio3 Bio Sciences Cardio3 Bio Sciences: FLHEIDPARK NV | JOHAN VAN DE VELDE | ALKOKO | HOTEL DE BASILIEK | TURBO SERVICE BELGIUM

Other related companies as Cardio3 Bio Sciences: FLHEIDPARK NV | JOHAN VAN DE VELDE | ALKOKO | HOTEL DE BASILIEK | TURBO SERVICE BELGIUM

Cardio3 Bio Sciences is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cardio3 Bio Sciences, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08767059326. Het bedrijf Cardio3 Bio Sciences bevindt zich op het adres: rue Edouard Belin, 12. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is industries-paramedicales. Producten gemaakt in Cardio3 Bio Sciences zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cardio3 Bio Sciences is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cardio3 Bio Sciences is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cardio3 Bio Sciences, openstaande posities, locatie van Cardio3 Bio Sciences op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cardio3 Bio Sciences is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cardio3 Bio Sciences, company assigned to the tax number BE08767059326. The company Cardio3 Bio Sciences is located at the address: rue Edouard Belin, 12. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is industries-paramedicales. Products created in Cardio3 Bio Sciences were not found.
The main activity of Cardio3 Bio Sciences is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cardio3 Bio Sciences is not available. You also can look at reviews of Cardio3 Bio Sciences, open positions, location of Cardio3 Bio Sciences on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cardio3 Bio Sciences, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cardio3 Bio Sciences, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cardio3 Bio Sciences, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cardio3 Bio Sciences, employees, financial statistics.