ZB22

Contactgegevens ZB22: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZB22: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZB22

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue Gabriel de Moriame, 20, Malonne, Namur 5020 BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32 10 48 99 00 + 32 10 48 99 49 32 10 48 99 00 + 32 10 48 99 49

Fax (fax): +32 (83) 907-12-70 +32 (83) 907-12-70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZB22: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZB22"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZB22"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZB22, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZB22. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZB22, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZB22. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZB22
Products information ZB22

BTW identificatienummer (tax): BE01931640625
Ondernemingsnummer: 3303558349
Hoofdstad (capital): 544,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 484,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ZB22 zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZB22
(Get full report from official database of BE for ZB22)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZB22
Addition kinds of activities for ZB22

24490301. Dozen, hout: draadbinding | Boxes, wood: wirebound
35340000. Liften en bewegende trappen | Elevators and moving stairways
63999900. Verzekeringsmaatschappijen, nec, nec | Insurance carriers, nec, nec
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations
92290100. Openbare orde en veiligheidsstatistieken centra | Public order and safety statistics centers

Werken bij ZB22: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZB22: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZB22. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZB22. Looking for open vacancies in other companies

  • operator dagdienst (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mee verantwoordelijk voor de ondersteuning en continue verbetering van het productieproces. Je zorgt voor het dagelijks onderhoud en het klaarzetten van de machines overeenkomstig de productiekalender. Je staat in voor de behandeling en stockage van het poeder. In deze functie zal je ook instaan voor het correct documenteren van alle activiteiten (productiekalender, build en stuk rapporten, poederverkeer, logboeken,...) Het testen van de monitoring stukken (trekproeven, densiteitsmeting,...) Als medical operator zal je ook instaan voor de orde en netheid van de medische productie.

  • VERKOOPSMEDEWERKER - MECHELEN - VOLTIJDS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker verkoop. Je staat in voor: het verkopen van producten (speelgoed, decoratiemateriaal, schoolspullen,...) en het adviseren van klanten. kassawerk aanvullen van de winkel/rekken ordelijk houden van de winkel ondersteuning in magazijn (vb. met stock) Je werkt voltijds en werkt elke zaterdag. Je hebt dan een vrije dag tijdens de week. Op zondag is de winkel niet open, dus hoef je niet te werken.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Huishoudhulp (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je voert huishoudelijke taken uit bij mensen thuis in het systeem van de dienstencheques. Je zal voornamelijk als schoonmaker ingeschakeld worden maar af en toe wordt er ook gevraagd om te strijken.

  • Logistiek bediende (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Freelance AZ Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beheren van verschillende entiteiten van A tot Z  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Boeken van de banken Betalingen via Isabel  BTW  aangiftes  Maand, kwartaal en jaarafsluitingen neerleggen  Je krijgt de kans om heel wat procesoptimalisatie te doen  Optimalisatie van buitenlandse entiteiten 

  • Halian - .NET Developer Full Stack (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een .NET Developer voor onze klant De duur van de missie is één jaar geleden Merelbeke.     Vind de informatie hieronder  Je staat in voor het ontwikkelen en aanpassen van webapplicaties en desktopapplicaties, dit zowel binnen project-, onderhoud- als incidentwerking.  Je zal deel uitmaken van een DevFactory of een Applicaties Team, deze teams werken op een Agile manier.   Je zal multifunctioneel ingeschakeld worden op front- en backend ontwikkelingen over de gehele portfolio van applicaties.   Maar vooral binnen .NET ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het team van "Applicaties Asset Manangement" waarbij je zal in geschakeld worden in de ontwikkeling van de applicatie die instaat voor het beheer van openbare verlichting en onze bovengrondse assets.   Taken Je schrijft, test (unit tests) en documenteert je ontwikkelingen.  Je hebt ervaring met het designen van software, waarbij je ervaring hebt met het implementeren van design patterns  Je houdt hierbij rekening met ontwikkelingsrichtlijnen en de interne IT-standaarden. Je werkt aan het technisch ontwerp en het ontwikkelen van de oplossing. Je bent in staat om problemen om te zetten in concrete oplossingen. Je werkt actief aan de kennisborging en kennisoverdracht naar je collega's. Je werkt nauw samen met de collega's binnen het ontwikkelteam en alle betrokkenen. Je communiceert met de verschillende betrokken partijen waaronder de service desk, projectleiders, infrastructuurbeheerder, en de hiërarchie. Je ondersteunt collega ontwikkelaars bij het ontwikkelen en het zoeken naar een optimale oplossing. Je werkt mee aan de inschatting en planning van de ontwikkelactiviteiten.    Profiel Je hebt een sterk analytische geest en beschikt over didactische kwaliteiten Doorgedreven kennis van de gebruikte technologieën en tools (aangetoond in de CV van de voorgestelde kandidaat): Uitgebreide en diepgaande kennis van de VB.NET en C#.NET ontwikkelingsomgevingen. ASP.NET 4.5 & MVC 5 ervaring gebruik makend van C# WCF HTML5, JavaScript, JQuery, CSS Sass en Less Doorgedreven kennis Unit testing is een must ! Database servers MS SQL Server 2008-2012, Oracle 11 Visual Studio 2015 en Team Foundation Server 2015 Toad / SQL Server Management Studio Coded UI Testing  CSS JavaScript - Bootstrap  Ervaring: Je hebt ervaring als developer in dezelfde technische omgeving. Je hebt ervaring met ASP.NET, C#. Je hebt ervaring binnen een procesgestuurde organisatie op basis van de ITIL proceswerking. Je hebt ervaring met projectwerking en methodologieën, voornamelijk Agile (Kanban & Scrum) werking. Je hebt ervaring in het bouwen van asset management Vaardigheden: Je beschikt over een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen. Je gaat grondig en zeer nauwkeurig tewerk. Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig werken. Perfecte mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands   Vaardigheden geselecteerd  Vaardigheid   -   Gevraagd   -   Type antwoord Implementatie en werken met designpatterns Medior (5,00 jaar) Aantoonbare ervaring met de agileprincipes Medior... ...

Zoek naar antwoorden van ZB22 in sociale netwerken
Look for responds of ZB22 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZB22. Laat een reactie achter voor ZB22. ZB22 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZB22. Leave a respond for ZB22. ZB22 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZB22 op de google maps. Adres en contacten ZB22
Location of ZB22 on the google maps. Address and contacts of ZB22

Andere gerelateerde bedrijven als come ZB22 ZB22: TIRABOSCHI | Vandecruys P | CONTAINERPARK WIJNEGEM | BUTERA | MARJAN TERRIERE

Other related companies as ZB22: TIRABOSCHI | Vandecruys P | CONTAINERPARK WIJNEGEM | BUTERA | MARJAN TERRIERE

ZB22 is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZB22, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01931640625. Het bedrijf ZB22 bevindt zich op het adres: rue Gabriel de Moriame, 20, Malonne, Namur 5020 BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 544,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 484,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ZB22 zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ZB22 is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZB22 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZB22, openstaande posities, locatie van ZB22 op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZB22 is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZB22, company assigned to the tax number BE01931640625. The company ZB22 is located at the address: rue Gabriel de Moriame, 20, Malonne, Namur 5020 BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 544,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 484,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ZB22 were not found.
The main activity of ZB22 is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ZB22 is not available. You also can look at reviews of ZB22, open positions, location of ZB22 on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZB22, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZB22, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZB22, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZB22, employees, financial statistics.