yvon vernaillen

Contactgegevens yvon vernaillen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data yvon vernaillen: address, phone, fax, email, website, opening hours

yvon vernaillen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): nieuwe rolleweg 100, vilvoorde, be 1800, België

Telefoon (phone): 3226502349 3226502349

Fax (fax): +32 (19) 478-66-82 +32 (19) 478-66-82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) yvon vernaillen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "yvon vernaillen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "yvon vernaillen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van yvon vernaillen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen yvon vernaillen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of yvon vernaillen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees yvon vernaillen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti yvon vernaillen
Products information yvon vernaillen

BTW identificatienummer (tax): BE04523315429
Ondernemingsnummer: 3218963623
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 625,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in yvon vernaillen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor yvon vernaillen
(Get full report from official database of BE for yvon vernaillen)

Aanvulling soorten activiteiten voor yvon vernaillen
Addition kinds of activities for yvon vernaillen

807100. Medische laboratoria | Medical laboratories
14990200. Mica mijnbouw | Mica mining
20769907. Saffloer olie | Safflower oil
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
29110701. Butadieen (petroleumraffinage) | Butadiene (petroleum refining)
29110702. Brandstofadditieven | Fuel additives
34440506. Hoppers, plaatwerk | Hoppers, sheet metal
41110101. Buslijn operaties | Bus line operations
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec

Werken bij yvon vernaillen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in yvon vernaillen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor yvon vernaillen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for yvon vernaillen. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Magazijnier (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket voor de functie van magazijnier zijn de volgende: o Het in- en uitpakken van mechanische onderdelen o Het controleren van de mechanische onderdelen o Voorraadbeheer o Stockcontrole en aanvulling o Dagelijks klaarzetten van leveringen o Inkomende controle van onderdelen die van behandelaars komen o Het op orde houden van het magazijn

  • Machine operator - Verfindustrie Machelen (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grootschalige producent in coatings en chemicaliën zijn wij op zoek naar afvuloperatoren Je wordt ingeschakeld bij het afvullen van verf volgens de ingeplande opdrachten als ook het stickeren/etickeren van de potten Het afpakken van de verfpotten van de band en stapelen op paletten behoort ook tot jouw taken Je houdt je werkplek netjes en veilig Je bent tijdig aanwezig op je werkplek Je bent onmiddellijk beschikbaar

  • HUISHOUDHULPEN GALMAARDEN (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit GALMAARDEN zoeken hulp in het huishouden. Dit is vooral het schoonmaken van hun woning en kan worden aangevuld met strijk en koken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten (18+) - orderpicken - zomervakantie - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken tijdens de zomervakantie. Je voert algemeen magazijnswerk uit en werkt in dagdienst/2 ploegen.

  • Jobstudent carwash (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent medewerker carwash sta je in voor een kwalitatieve externe schoonmaak van de trekkers en opleggers van de onderneming. Je werkt in team en rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Je bent flexibel ingesteld en arbeidsintensief werk schrikt jou niet af. Je wordt ingeschakeld op zaterdagvoormiddag.

  • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

  • fytotherapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een fytotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • Nachtwaker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HOTEL ECU

    Type: Flexijob

    Als nachtwaker ben je het aanspreekpunt van de gasten tijdens de nacht. Je bent verantwoordelijk voor de goede werking van het onthaal en (tele)communicatie. Je maakt regelmatig een rondgang door het hotel om de veiligheid van onze gasten te waarborgen. Je staat in voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en je bereidt het ontbijt voor. Jij zorgt ervoor dat de gasten zich welkom voelen en maakt deel uit van het gastvrije team van het hotel. Jouw functie · Check-in van de late gasten · Check-out van de vroeg vertrekkende gasten · Nodige informatie geven aan gasten · Bediening telefoooncentrale · Verzorgen van de wekdienst · Onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes · Waarborgen van de veiligheid van gasten en het gebouw · Eventuele problemen/klachten oplossen · Beheren van de rust in het hotel · Aanvullen van de verschillende stockages · Voorbereiden van het ontbijt · Klaarzetten van de meetingzalen

Zoek naar antwoorden van yvon vernaillen in sociale netwerken
Look for responds of yvon vernaillen in social networks

Lees alle opmerkingen voor yvon vernaillen. Laat een reactie achter voor yvon vernaillen. yvon vernaillen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for yvon vernaillen. Leave a respond for yvon vernaillen. yvon vernaillen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie yvon vernaillen op de google maps. Adres en contacten yvon vernaillen
Location of yvon vernaillen on the google maps. Address and contacts of yvon vernaillen

Andere gerelateerde bedrijven als come yvon vernaillen yvon vernaillen: BRUIDSWAGENS CORONA | HUIS ANN | IDA HAESAERTS | Favoreel Ronny | JOZEF VERMEIREN

Other related companies as yvon vernaillen: BRUIDSWAGENS CORONA | HUIS ANN | IDA HAESAERTS | Favoreel Ronny | JOZEF VERMEIREN

yvon vernaillen is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is yvon vernaillen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04523315429. Het bedrijf yvon vernaillen bevindt zich op het adres: nieuwe rolleweg 100, vilvoorde, be 1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 625,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in yvon vernaillen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van yvon vernaillen is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van yvon vernaillen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van yvon vernaillen, openstaande posities, locatie van yvon vernaillen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

yvon vernaillen is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is yvon vernaillen, company assigned to the tax number BE04523315429. The company yvon vernaillen is located at the address: nieuwe rolleweg 100, vilvoorde, be 1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 625,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in yvon vernaillen were not found.
The main activity of yvon vernaillen is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of yvon vernaillen is not available. You also can look at reviews of yvon vernaillen, open positions, location of yvon vernaillen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over yvon vernaillen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf yvon vernaillen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about yvon vernaillen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company yvon vernaillen, employees, financial statistics.