YOUR BUSINESS CARD

Contactgegevens YOUR BUSINESS CARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YOUR BUSINESS CARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

YOUR BUSINESS CARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss e Romaine, 794 Wemmel, B-1780, België

Telefoon (phone): 3224611465 3224611465

Fax (fax): 3224611475 3224611475

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YOUR BUSINESS CARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YOUR BUSINESS CARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YOUR BUSINESS CARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YOUR BUSINESS CARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YOUR BUSINESS CARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YOUR BUSINESS CARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YOUR BUSINESS CARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YOUR BUSINESS CARD
Products information YOUR BUSINESS CARD

BTW identificatienummer (tax): BE09084564208
Ondernemingsnummer: 8631652832
Hoofdstad (capital): 246,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 524,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in YOUR BUSINESS CARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YOUR BUSINESS CARD
(Get full report from official database of BE for YOUR BUSINESS CARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor YOUR BUSINESS CARD
Addition kinds of activities for YOUR BUSINESS CARD

1542. Nonresidential bouw, nec | Nonresidential construction, nec
26310305. Verpakkingsbord | Packaging board
26750401. Fleskappen en tops, die-cut: van aangekochte materialen | Bottle caps and tops, die-cut: from purchased materials
30110200. Pneumatische banden, alle soorten | Pneumatic tires, all types
37310207. Transportschepen, troep: bouw en reparatie | Transport vessels, troop: building and repairing
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec

Werken bij YOUR BUSINESS CARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YOUR BUSINESS CARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YOUR BUSINESS CARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YOUR BUSINESS CARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Heftruckchauffeur met een feeling voor de bierbrouwerij (Puurs) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zet je de leveringen en afhalingen klaar, laadt en los je de vrachtwagens en stockeer je de goederen om de continuïteit van het distributieproces te waarborgen. Eventueel kan je werken met een heftruck met dubbele vorken.

  • Technieker - 2 ploegen - regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een voedings firma in de regio Lokeren, zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker (2 ploegen). Doel: Samen met het team van techniekers sta je in voor het preventief en curatief onderhoud. Verder tracht je zo snel als mogelijk voorkomende storingen op te lossen. Je takenpakket: Als technieker sta je in voor het elektrisch en mechanisch onderhoud in de plant. Afhankelijk van de geplande werken doe je herstellingen aan machines, pompen, installaties,... Indien een machine stilvalt heeft dit uiteraard prioriteit op de dagdagelijkse onderhoudstaken. Verder werk je ook mee aan verbeteringen met betrekking tot het volledige machinale gedeelte van de plant.

  • Handlanger / monteur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw. Je komt terecht in een gekend bouwbedrijf met een familiale sfeer, er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. 

  • Poetshelden regio Wommelgem. Solliciteer per sms! (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Wommelgem, Borsbeek en Deurne. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Student Bediening weekend (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Genk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten voor bij te springen in de zaal en keuken in het weekend. Bedrijfsprofiel:

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Centric Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van YOUR BUSINESS CARD in sociale netwerken
Look for responds of YOUR BUSINESS CARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor YOUR BUSINESS CARD. Laat een reactie achter voor YOUR BUSINESS CARD. YOUR BUSINESS CARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YOUR BUSINESS CARD. Leave a respond for YOUR BUSINESS CARD. YOUR BUSINESS CARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YOUR BUSINESS CARD op de google maps. Adres en contacten YOUR BUSINESS CARD
Location of YOUR BUSINESS CARD on the google maps. Address and contacts of YOUR BUSINESS CARD

Andere gerelateerde bedrijven als come YOUR BUSINESS CARD YOUR BUSINESS CARD: GUSTAVE D´HOORE | Smout NV | MARIE-CLAUDE DONNER | JACQUES FRIPIAT | LA POSTE

Other related companies as YOUR BUSINESS CARD: GUSTAVE D´HOORE | Smout NV | MARIE-CLAUDE DONNER | JACQUES FRIPIAT | LA POSTE

YOUR BUSINESS CARD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YOUR BUSINESS CARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09084564208. Het bedrijf YOUR BUSINESS CARD bevindt zich op het adres: Chauss e Romaine, 794 Wemmel, B-1780. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 246,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 524,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in YOUR BUSINESS CARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van YOUR BUSINESS CARD is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YOUR BUSINESS CARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YOUR BUSINESS CARD, openstaande posities, locatie van YOUR BUSINESS CARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

YOUR BUSINESS CARD is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is YOUR BUSINESS CARD, company assigned to the tax number BE09084564208. The company YOUR BUSINESS CARD is located at the address: Chauss e Romaine, 794 Wemmel, B-1780. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 246,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 524,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in YOUR BUSINESS CARD were not found.
The main activity of YOUR BUSINESS CARD is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YOUR BUSINESS CARD is not available. You also can look at reviews of YOUR BUSINESS CARD, open positions, location of YOUR BUSINESS CARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over YOUR BUSINESS CARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YOUR BUSINESS CARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YOUR BUSINESS CARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YOUR BUSINESS CARD, employees, financial statistics.