WoonService Steyvers en Papillon

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • WoonService Steyvers en Papillon
Private companiesAgricultural Services • WoonService Steyvers en Papillon

Contactgegevens WoonService Steyvers en Papillon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WoonService Steyvers en Papillon: address, phone, fax, email, website, opening hours

WoonService Steyvers en Papillon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hogeweg 28, Gent, Oost-Vlaanderen 9000, België

Telefoon (phone): 32.(0) 32.(0)

Fax (fax): Inc, Addr.com (+32-Inc, Addr.com) Inc, Addr.com (+32-Inc, Addr.com)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WoonService Steyvers en Papillon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WoonService Steyvers en Papillon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WoonService Steyvers en Papillon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WoonService Steyvers en Papillon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WoonService Steyvers en Papillon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WoonService Steyvers en Papillon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WoonService Steyvers en Papillon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WoonService Steyvers en Papillon
Products information WoonService Steyvers en Papillon

BTW identificatienummer (tax): BE07713470458
Ondernemingsnummer: 5151184082
Hoofdstad (capital): 882,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in WoonService Steyvers en Papillon zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WoonService Steyvers en Papillon
(Get full report from official database of BE for WoonService Steyvers en Papillon)

Aanvulling soorten activiteiten voor WoonService Steyvers en Papillon
Addition kinds of activities for WoonService Steyvers en Papillon

4783. Verpakking en kratten | Packing and crating
176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
252102. Houten kantoor kastkastjes en boekenkasten | Wood office filing cabinets and bookcases
23990601. Visnetten | Fishing nets
32290000. Geperst en geblazen glas, anders | Pressed and blown glass, nec
42129903. Leveringsdienst, voertuig | Delivery service, vehicular

Werken bij WoonService Steyvers en Papillon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WoonService Steyvers en Papillon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WoonService Steyvers en Papillon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WoonService Steyvers en Papillon. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Staalmonteur (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te As zijn wij op zoek naar een staalmonteur. Het bedrijf is gespecialiseerd in staalbouw bij particulieren (woningen). 

  • verkoopsmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Fun Edegem is op zoek naar een verkoopsmedewerker (M/V) Voor de klant ben jij het gezicht van FUN, die rol als ambassadeur van FUN neem je ter harte. Je bent verantwoordelijk voor het winkelbeeld, daarvoor kan je handig gebruik maken van je gevoel voor orde. Altijd goedgemutst, verzorg je met plezier de animatie in de winkel (en binnen je team). Je verdiept je op regelmatige basis in een FUN product om een demo of workshop te kunnen geven. Als teamplayer houd je het moreel binnen je team hoog. Je oprechte interesse in het FUN product, zorgt ervoor dat je dagelijks bijleert van je Shop Manager Assistant. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en staat dan ook altijd voor hen klaar. Je beschikt over een uitzonderlijk inlevingsvermogen die je –in combinatie met je groeiende productkennis- toepast op de FUN klant om hen te helpen bij hun keuze. Je rapporteert rechtstreeks aan je Shop Manager / Shop Manager Assistant.

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

  • Productiearbeider voeding (M/V) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Oostende zijn wij op zoek naar productiearbeiders. U kunt terecht komen op de verschillende afdelingen van het bedrijf: Afdeling bakkerij: maken van deeg, bakken van brood, voornamelijk namiddag en avondwerk Afdeling logistiek: bestellingen klaarzetten per vrachtwagen: voornamelijk avond en nachtwerk Afdeling patisserie: afwerken van taarten, boterkoeken, ..., voornamelijk dagwerk

  • ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULP REGIO PEER (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Trixxo Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Student supermarkt (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Heusden-Zolder zoeken we gemotiveerde studenten die minstens 1 dag per weekend beschikbaar is. Je wordt ingezet om winkelrekken aan te vullen en aan de kassa.

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Financieel medewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf vlak aan het station van Leuven zijn we op zoek naar een financieel medeweker om het back office team te versterken. Ben je vlot in beide landstalen, ben je analytisch aangelegd en op zoek naar een job met je neus in de cijfers? Dan lijkt dit een erg interessante opportuniteit voor jou. Jouw takenpakket als financieel medewerker: Je functioneert in het sociaal secretariaat als tussenpersoon tussen de klanten en de overheid aangaande sociale aangiftes en de daarbij horende facturen en betalingen Je staat in voor een goede service inzake facturatie en betalingen naar zowel klanten als de overheid toe Je spoort eventuele fouten op in dit proces, zoekt naar de oorzaak van de problemen en helpt mee oplossingen te zoeken voor de klant Je staat klanten met vragen of problemen inzake aangiftes, betalingen en facturen te woord Je analyseert dagelijks of de rekeningen van alle betrokken stakeholders in evenwicht zijn Je volgt steeds de gestandaardiseerde processen en methoden, maar je neemt ook initiatief inzake verbetering of optimalisatie en je schat potentiële risico's in Je ondersteunt je team waar nodig met financieel-administratieve taken

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van WoonService Steyvers en Papillon in sociale netwerken
Look for responds of WoonService Steyvers en Papillon in social networks

Lees alle opmerkingen voor WoonService Steyvers en Papillon. Laat een reactie achter voor WoonService Steyvers en Papillon. WoonService Steyvers en Papillon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WoonService Steyvers en Papillon. Leave a respond for WoonService Steyvers en Papillon. WoonService Steyvers en Papillon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WoonService Steyvers en Papillon op de google maps. Adres en contacten WoonService Steyvers en Papillon
Location of WoonService Steyvers en Papillon on the google maps. Address and contacts of WoonService Steyvers en Papillon

Andere gerelateerde bedrijven als come WoonService Steyvers en Papillon WoonService Steyvers en Papillon: VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE | Sumo Int. | BUR. DEMECHELEER-VANSNICK | AU CROISSANT D'OR | INSTITUT LA CHRYSALIDE

Other related companies as WoonService Steyvers en Papillon: VANDERSTRAETEN-VERHAEGHE | Sumo Int. | BUR. DEMECHELEER-VANSNICK | AU CROISSANT D'OR | INSTITUT LA CHRYSALIDE

WoonService Steyvers en Papillon is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WoonService Steyvers en Papillon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07713470458. Het bedrijf WoonService Steyvers en Papillon bevindt zich op het adres: Hogeweg 28, Gent, Oost-Vlaanderen 9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 882,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in WoonService Steyvers en Papillon zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WoonService Steyvers en Papillon is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WoonService Steyvers en Papillon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WoonService Steyvers en Papillon, openstaande posities, locatie van WoonService Steyvers en Papillon op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WoonService Steyvers en Papillon is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is WoonService Steyvers en Papillon, company assigned to the tax number BE07713470458. The company WoonService Steyvers en Papillon is located at the address: Hogeweg 28, Gent, Oost-Vlaanderen 9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 882,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in WoonService Steyvers en Papillon were not found.
The main activity of WoonService Steyvers en Papillon is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WoonService Steyvers en Papillon is not available. You also can look at reviews of WoonService Steyvers en Papillon, open positions, location of WoonService Steyvers en Papillon on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WoonService Steyvers en Papillon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WoonService Steyvers en Papillon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WoonService Steyvers en Papillon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WoonService Steyvers en Papillon, employees, financial statistics.