Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

Contactgegevens Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): De Manlaan 50c, Varsenare, n/a 8490, België

Telefoon (phone): 050 394354 (+32-050 394354) 050 394354 (+32-050 394354)

Fax (fax): 050 394221 (+32-050 394221) 050 394221 (+32-050 394221)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw
Products information Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

BTW identificatienummer (tax): BE01997833251
Ondernemingsnummer: 5137451171
Hoofdstad (capital): 554,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 678,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw
(Get full report from official database of BE for Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw
Addition kinds of activities for Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

357299. Computer opslagapparaten, niet inbegrepen | Computer storage devices, nec
22990506. Roves, vlas en jute | Roves, flax and jute
27549908. Werkdruk: gravure | Job printing: gravure
32290106. Servies, glas of glaskeramiek | Tableware, glass or glass ceramic
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Manifestbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in 2000 Antwerpen zijn we op zoek naar een MANIFEST BEDIENDE BREAKBULK (M/V). Je bent verantwoordelijk voor het invullen, verwerken en opvolgen van scheepsdocumenten, en je verzorgt hier ook het klassement van. Je controleert of alle laadbrieven binnen zijn, op basis van vergelijking met de booking list. Je controleert of alle connossementen in het dossier zitten door vergelijking met het manifest. Je communiceert met je collega's om tijdige verschepingen te garanderen.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Kasterlee (Lichtaart en Tielen) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT VIJVER/VIS WINKEL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een vijver en viszaak gelegen te Boortmeerbeek zoeken wij een student voor de maand augustus. Taken: * in en uitpakken van goederen * klanten verderhelpen * kassa

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • Verantwoordelijke Automatisatie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Verantwoordelijke Automatisatie stuur je een team van ongeveer 10 Automation Engineers aan. Je zorg voor een goede werking van de afdeling en ziet toe op de naleving van de procedures. Je neemt de taakverdeling en de organisatie van de afdeling op jou. Je verstrekt technisch advies en bent aanspreekpunt voor de engineers. Je waakt over een tijdige doorstroming van de projecten en bewaakt de vooropgestelde planning. Indien nodig ga je proactief op zoek naar extra capaciteit. Bedrijfsprofiel: De organisatie is wereldleider in de ontwikkeling en productie van geavanceerde oplossingen voor de assamblage-, testing- en productie-apparatuur.

  • Procesoperator (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Jouw dag als procesoperator… Als procesoperator bij Oleon ben je verantwoordelijk om het productieproces van A tot Z in goede banen te leiden: Je start je dag met een kort overleg. Samen met je collega’s zorg je voor een goede shiftoverdracht zodat je perfecte inschatting kan maken van de gebeurtenissen in de vorige shift. Daarna is je takenpakket afwisselend: het ene moment werk je als paneloperator, het andere moment als fieldoperator. Als fieldoperator voer je, na het overleg, controlerondes uit tussen onze installaties. Je voert hierbij metingen uit, je neemt stalen, je verpompt onze producten, … Daarnaast maak je werkbonnen aan en voer je kleine technische verrichtingen uit. Als paneloperator werk je vanuit het hart van het proces. Parameters controleren en aanpassen, het proces opvolgen en bijsturen zodat je een kwalitatief eindproduct kan produceren.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

Zoek naar antwoorden van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw in sociale netwerken
Look for responds of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Laat een reactie achter voor Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Leave a respond for Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw. Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw op de google maps. Adres en contacten Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw
Location of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw on the google maps. Address and contacts of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: RAYMOND SELLIER | L'OMBRAGE | FRITERIE DUBOIS | STOLLE LUC | GUIDO VANGANSEWINKEL

Other related companies as Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw: RAYMOND SELLIER | L'OMBRAGE | FRITERIE DUBOIS | STOLLE LUC | GUIDO VANGANSEWINKEL

Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01997833251. Het bedrijf Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw bevindt zich op het adres: De Manlaan 50c, Varsenare, n/a 8490. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 554,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 678,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, openstaande posities, locatie van Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, company assigned to the tax number BE01997833251. The company Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is located at the address: De Manlaan 50c, Varsenare, n/a 8490. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 554,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 678,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw were not found.
The main activity of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw is not available. You also can look at reviews of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, open positions, location of Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Woon- en zorgcentrum Avondrust vzw, employees, financial statistics.