WIJNS, PHILIPPE V. C.

Contactgegevens WIJNS, PHILIPPE V. C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJNS, PHILIPPE V. C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJNS, PHILIPPE V. C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Terlindenstraat, TERNAT, België

Telefoon (phone): 3225823268 3225823268

Fax (fax): 3225823268 3225823268

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJNS, PHILIPPE V. C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJNS, PHILIPPE V. C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJNS, PHILIPPE V. C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJNS, PHILIPPE V. C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJNS, PHILIPPE V. C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJNS, PHILIPPE V. C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJNS, PHILIPPE V. C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJNS, PHILIPPE V. C.
Products information WIJNS, PHILIPPE V. C.

BTW identificatienummer (tax): BE05362670898
Ondernemingsnummer: 3618865966
Hoofdstad (capital): 548,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 393,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in WIJNS, PHILIPPE V. C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJNS, PHILIPPE V. C.
(Get full report from official database of BE for WIJNS, PHILIPPE V. C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJNS, PHILIPPE V. C.
Addition kinds of activities for WIJNS, PHILIPPE V. C.

596301. Drankdiensten, directe verkoop | Beverage services, direct sales
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
25420205. Fixtures, winkel: behalve hout | Fixtures, store: except wood
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
38610402. Reels, film | Reels, film
67339900. Trusts, nec, nec | Trusts, nec, nec
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij WIJNS, PHILIPPE V. C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJNS, PHILIPPE V. C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJNS, PHILIPPE V. C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJNS, PHILIPPE V. C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • Polyvalent medewerker tankstation (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tankstation regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker! De tewerkstelling zou gaan tem eind december 2018. Takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de winkel en het tankstation, kassa & verkoop - pompen, terras, carwash schoonmaken - winkel poetsen, koffiemachines uitkuisen, vuilbakken leegmaken - Winkel bediening; kassa, verkoop - Shiften van 6u-14u, van 8u-15u, van 14u-22u

  • Metser (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

  • Onderhouds / Storingstechnieker (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen en preventief onderhoud van de machines - Je spoort storingen op en zorgt voor een doeltreffende oplossing op lange termijn - Je werkt actief mee aan diverse projecten zoals machineverbetering en de opbouw van nieuwe installaties

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • (Assistent) Leidingwerkinspecteur (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Hoboken, actief in preventief onderhoud, zijn we op zoek naar een assistent leidingwerkinspecteur. Als leidingwerkinspecteur zorg je voor een correcte invulling van alle inspectiewerkzaamheden aan leidingwerk, tanks en andere voorkomende inspecties binnen de productiebedrijven van onze industriële relaties. Na een interne training en een uitgebreid inwerktraject waarbij we je leren wat deze inspecties precies inhouden, wanddiktemetingen leren uitvoeren en heel belangrijk het vastleggen van je inspectie bevindingen, ga je zelfstandig op pad om uitvoering te geven aan de lopende inspecties. Je beantwoord op locatie vragen van klanten en denkt met ze mee over het verder uitbouwen van het inspectief onderhoud. Uiteraard verzorg je heldere rapportages over de door jouw uitgevoerde werkzaamheden en werk je de verbetervoorstellen zelf uit. Je wordt hierbij ondersteund door onze Site Manager Leidingwerkinspectie.

  • WERFLEIDER / PROJECTLEIDER INFRA - Regio Herentals - Westerlo (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werf-/projectleider infra ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op de werf. opvolgen van de voorgang der werken opmaken en bewaken van de uitvoeringsplannen en bijsturen indien nodig Afroepen van materieel en materiaal, opvolgen van kosten en opbrengsten Maandelijks vorderingstaten voorbereiden Werfvergaderingen bijwonen Communiceren met werftoezichters

  • Distributie chauffeur C (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DS TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Als bloeiend distributievervoerder zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur in het bezit van rijbewijs C Profiel U hebt een rijbewijs C (een attest ADR colli is een pluspunt). U woont in de ruime regio van Sint-Niklaas. U kan veilig en zelfstandig werken en bent ook collegiaal. U bent ordelijk, stipt, zorgvuldig, klantvriendelijk en u past zich snel aan aan wijzigende omstandigheden. Een goede geografische kennis is als chauffeur uiteraard onmisbaar. U bent in het bezit van een eigen vervoermiddel.

  • Technieker op de baan rolbruggen - bedrijf regio Ruddervoorde m/v (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Zoek je een job als Technieker op de baan met specialisatie in rolbruggen / hijstoestellen? Servicetechnieker gezocht regio Ruddervoorde ! Als technieker kom je terecht bij een jong bedrijf regio Torhout-Brugge dat zijn team van specialisten wil uitbreiden met een nieuwe collega. Je werkt in klein team dat bestaat uit monteurs , lassers en de servicetechnieker. Als Technieker ga je ongeveer 80% van je werktijd op de baan , combinatie van installatie en service. De nadruk ligt in jouw job op service uitvoeren aan rolbruggen / hijstoestellen. Wat kan jouw takenpakket inhouden? Taken: onderhoud van rolbruggen en hijstoestellen voorbereidend werk in het atelier laswerk en constructie montage reparaties ter plaatse bij de klant

  • European People & Talent Development Partner (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672093-inline.html?cid=Partner_VDAB Bakker & Partners is a leading search, recruitment and selection agency that stands ‘by your side’. Being there for people is our number one priority. We therefore go in search of what employees and organizations truly value. This enables us to stand united behind both candidate and client, and make the perfect match. More info on www.bakker.be. Our client is a leading international company in the chemical industry with more than 6000 employees worldwide. The head office is in the Antwerp province (Kempen). For this growing international company we were looking for a European People & Talent Development Partner. We are looking for an enthusiastic European People and Talent Development Partner who will develop, establish, implement and measure defined learning and development opportunities for the European businesses. You will bring the talent management experience to help create a best-in-class people and talent management vision for an industry leading organization. As a proven talent and people development professional, you will have the opportunity to build and develop excellence for the organization. You will report to the European HR Director. Key Responsibilities You can start from a clean slate: create, structure and evaluate all development initiatives within the European organization. You work directly with the business leaders on creating a development mindset within the organization. You are responsible for all talent/people development initiatives on European level. You co-design and execute development initiatives to accelerate organizational and team performance specifically in the areas of growth and senior level. You support the business in building leadership capability within the organization through strategically assigning individuals in roles that build skills and experience. You deploy learning and development resources as appropriate to support the learning and development strategy. You establish measurements systems for the learning and development strategy.

Zoek naar antwoorden van WIJNS, PHILIPPE V. C. in sociale netwerken
Look for responds of WIJNS, PHILIPPE V. C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJNS, PHILIPPE V. C.. Laat een reactie achter voor WIJNS, PHILIPPE V. C.. WIJNS, PHILIPPE V. C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJNS, PHILIPPE V. C.. Leave a respond for WIJNS, PHILIPPE V. C.. WIJNS, PHILIPPE V. C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJNS, PHILIPPE V. C. op de google maps. Adres en contacten WIJNS, PHILIPPE V. C.
Location of WIJNS, PHILIPPE V. C. on the google maps. Address and contacts of WIJNS, PHILIPPE V. C.

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJNS, PHILIPPE V. C. WIJNS, PHILIPPE V. C.: J. VAN DOORNE | Boulanger Roland | Aluconfort SA | COIFFURE AQUARELLE | MAXI FISH

Other related companies as WIJNS, PHILIPPE V. C.: J. VAN DOORNE | Boulanger Roland | Aluconfort SA | COIFFURE AQUARELLE | MAXI FISH

WIJNS, PHILIPPE V. C. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJNS, PHILIPPE V. C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05362670898. Het bedrijf WIJNS, PHILIPPE V. C. bevindt zich op het adres: Terlindenstraat, TERNAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 548,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 393,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in WIJNS, PHILIPPE V. C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WIJNS, PHILIPPE V. C. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJNS, PHILIPPE V. C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJNS, PHILIPPE V. C., openstaande posities, locatie van WIJNS, PHILIPPE V. C. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WIJNS, PHILIPPE V. C. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJNS, PHILIPPE V. C., company assigned to the tax number BE05362670898. The company WIJNS, PHILIPPE V. C. is located at the address: Terlindenstraat, TERNAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 548,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 393,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in WIJNS, PHILIPPE V. C. were not found.
The main activity of WIJNS, PHILIPPE V. C. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJNS, PHILIPPE V. C. is not available. You also can look at reviews of WIJNS, PHILIPPE V. C., open positions, location of WIJNS, PHILIPPE V. C. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJNS, PHILIPPE V. C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJNS, PHILIPPE V. C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJNS, PHILIPPE V. C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJNS, PHILIPPE V. C., employees, financial statistics.