WebVisie

Contactgegevens WebVisie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WebVisie: address, phone, fax, email, website, opening hours

WebVisie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudaan 15/33, Antwerpen, 2000, België

Telefoon (phone): 32 3 206 72 72 32 3 206 72 72

Fax (fax): 32 3 234 93 82 32 3 234 93 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WebVisie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WebVisie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WebVisie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WebVisie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WebVisie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WebVisie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WebVisie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WebVisie
Products information WebVisie

BTW identificatienummer (tax): BE02910247802
Ondernemingsnummer: 7150695800
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in WebVisie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WebVisie
(Get full report from official database of BE for WebVisie)

Aanvulling soorten activiteiten voor WebVisie
Addition kinds of activities for WebVisie

2392. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
359699. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
20480102. Alfalfa, in blokjes | Alfalfa, cubed
21319903. Snuif | Snuff
28190101. Alkali-metalen: lithium, cesium, francium, rubidium | Alkali metals: lithium, cesium, francium, rubidium
32119902. Kathedraal glas | Cathedral glass

Werken bij WebVisie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WebVisie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WebVisie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WebVisie. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is op zoek naar een magazijnier Deze magazijnier heeft tot taak de goederenontvangst en de goederenopslag alsmede het interne transport van de goederen gestructureerd en overeenkomstig planning te laten verlopen  Tevens verpakken/tellen en controleren van goederen  laden en lossen van vrachtwagens en containers 

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Huishoudhulp in Pulle-Zandhoven (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Peer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Afwasser (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: - Afwas

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Handige monteur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld als monteur van stut- en schoringswerken, waar je verantwoordelijk bent voor de montage en de demontage. Je werkt dagelijks op verplaatsen over heel België.

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Assistent projectleider | werfvoorbereider residentiële bouwprojecten (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Bijstaan projectleider van werfvoorbereiding tot oplevering Opvolgen van veiligheid van de werf en planning Je werkt mee aan de technische, praktische en administratieve voorbereiding van diverse projecten Je blijft tijdens de uitvoering van een project de technische, praktische en administratieve ondersteuning van het project op je nemen als assistent van de projectleider Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf Je werkt nauw samen met iedereen binnen het bouwteam

  • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

Zoek naar antwoorden van WebVisie in sociale netwerken
Look for responds of WebVisie in social networks

Lees alle opmerkingen voor WebVisie. Laat een reactie achter voor WebVisie. WebVisie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WebVisie. Leave a respond for WebVisie. WebVisie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WebVisie op de google maps. Adres en contacten WebVisie
Location of WebVisie on the google maps. Address and contacts of WebVisie

Andere gerelateerde bedrijven als come WebVisie WebVisie: CONFISERIE RICHIR | LA TERRIENNE DE WAVRE | FRAN?OIS MEEUS | Lampaert B | Jousten A G

Other related companies as WebVisie: CONFISERIE RICHIR | LA TERRIENNE DE WAVRE | FRAN?OIS MEEUS | Lampaert B | Jousten A G

WebVisie is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WebVisie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02910247802. Het bedrijf WebVisie bevindt zich op het adres: Oudaan 15/33, Antwerpen, 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in WebVisie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WebVisie is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WebVisie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WebVisie, openstaande posities, locatie van WebVisie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WebVisie is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is WebVisie, company assigned to the tax number BE02910247802. The company WebVisie is located at the address: Oudaan 15/33, Antwerpen, 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in WebVisie were not found.
The main activity of WebVisie is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WebVisie is not available. You also can look at reviews of WebVisie, open positions, location of WebVisie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WebVisie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WebVisie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WebVisie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WebVisie, employees, financial statistics.