Voyage Magazine

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Voyage Magazine
Private companiesLegal Services • Voyage Magazine

Contactgegevens Voyage Magazine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Voyage Magazine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Voyage Magazine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 28 av. Princesse Paola, Waterloo, 1410, België

Telefoon (phone): 561 3627395 (+32-561 3627395) 561 3627395 (+32-561 3627395)

Fax (fax): +32 (14) 910-33-98 +32 (14) 910-33-98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Voyage Magazine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Voyage Magazine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Voyage Magazine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Voyage Magazine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Voyage Magazine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Voyage Magazine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Voyage Magazine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Voyage Magazine
Products information Voyage Magazine

BTW identificatienummer (tax): BE03722686767
Ondernemingsnummer: 5535156250
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 835,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Voyage Magazine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Voyage Magazine
(Get full report from official database of BE for Voyage Magazine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Voyage Magazine
Addition kinds of activities for Voyage Magazine

31999907. Handgrepen, zweep of bagage: leer | Handles, whip or luggage: leather
32920304. Pijpbedekking (warmte-isolerend materiaal), behalve vilt | Pipe covering (heat insulating material), except felt
39910301. Borstels voor stofzuigers, tapijtvezels, enz. | Brushes for vacuum cleaners, carpet sweepers, etc.
50729901. Bouwers hardware, nec | Builders' hardware, nec
57350101. Video discs, vooraf opgenomen | Video discs, prerecorded
65310202. Condominium manager | Condominium manager

Werken bij Voyage Magazine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Voyage Magazine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Voyage Magazine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Voyage Magazine. Looking for open vacancies in other companies

  • Ontbramer (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ontbramer. Taken: ontbramen, balanceren en montage van metaalonderdelen.

  • Tijdelijk Customer Service Medewerker (m/v/x) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kan jij oproepen en e-mail vlot beantwoorden in het Nederlands & Engels? Streef jij naar een hoge klantentevredenheid? Dan ben jij wellicht de Customer Service Medewerker (m/v/x) die wij zoeken! Benieuwd naar jouw taken? Lees dan zeker verder! - Verwerken van outbound orders volgens de verschillende WMS systemen en procedures; - Behandelen van allerhande klantgerichte activiteiten; - Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders en zorgdragen voor een optimaal relatiebeheer met de klant tav operationele zaken met als doel de klanttevredenheid te verhogen; - Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; - Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden, rekening houdend met het belang van zowel de klant als de eigen organisatie; - Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijk gestelde vragen van de klant (leveringen, retours, transportproblemen, afwijkende condities, spoedorders, enz), na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan; - Het aanleveren van gegevens voor rapporteringen en KPI’s volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en).

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Technisch tekenaar / werkvoorbereider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant biedt interieuroplossingen aan op maat. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen van de werkplannen alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Je kan productieplannen uittekenen met behulp van een tekenprogramma. (In hout, metaal en glas) Je kan opmetingen uitvoeren.

  • Werkvoorbereider schrijnwerkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Stegmann

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant zijn wij op zoek naar een enthousiaste werkvoorbereider voor de schrijnwerkerij. Jouw taken: Uitvoeren van opmetingen Bestellen van materialen Opmaken van tekeningen, productielijsten zodat de ateliermedewerkers vlot kunnen produceren Communicatie met projectverantwoordelijke, atelier, klanten en monteurs Het betreft totaalprojecten richting interieur- en kantoorinrichting, binnenschrijnwerkerij, ...

  • HUISHOUDHULP Regio Ardooie en Omstreken (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette woning? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je betrouwbaar, discreet en kan je zelfstandig werken? Je levert nauwkeurig werk af? Je hebt zin in orde, netheid en hygiëne? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als huishoudhulp. U staat in voor de huishoudelijke schoonmaak bij mensen thuis. Zoals: afstoffen, poetsen, ramen lappen, strijken, eten koken, enz... Uren zelf te kiezen! Wij komen zelf de dienstencheques om de 2 weken ophalen! Vanaf de eerste werkdag heb je maaltijdcheques! Je kan je vlot verplaatsen met de fiets, brommer of wagen?

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Voyage Magazine in sociale netwerken
Look for responds of Voyage Magazine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Voyage Magazine. Laat een reactie achter voor Voyage Magazine. Voyage Magazine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Voyage Magazine. Leave a respond for Voyage Magazine. Voyage Magazine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Voyage Magazine op de google maps. Adres en contacten Voyage Magazine
Location of Voyage Magazine on the google maps. Address and contacts of Voyage Magazine

Andere gerelateerde bedrijven als come Voyage Magazine Voyage Magazine: AUTORIJSCHOOL BREYDEL | RESTAURANT LA BERGAMOTE | Senza Piu BVBA | AU CHALET | DE TEGELHAL

Other related companies as Voyage Magazine: AUTORIJSCHOOL BREYDEL | RESTAURANT LA BERGAMOTE | Senza Piu BVBA | AU CHALET | DE TEGELHAL

Voyage Magazine is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Voyage Magazine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03722686767. Het bedrijf Voyage Magazine bevindt zich op het adres: 28 av. Princesse Paola, Waterloo, 1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 835,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Voyage Magazine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Voyage Magazine is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Voyage Magazine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Voyage Magazine, openstaande posities, locatie van Voyage Magazine op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Voyage Magazine is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Voyage Magazine, company assigned to the tax number BE03722686767. The company Voyage Magazine is located at the address: 28 av. Princesse Paola, Waterloo, 1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 835,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Voyage Magazine were not found.
The main activity of Voyage Magazine is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Voyage Magazine is not available. You also can look at reviews of Voyage Magazine, open positions, location of Voyage Magazine on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Voyage Magazine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Voyage Magazine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Voyage Magazine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Voyage Magazine, employees, financial statistics.