Volwassenenonderwijs LBC-NVK

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Volwassenenonderwijs LBC-NVK
Private companiesMotion Pictures • Volwassenenonderwijs LBC-NVK

Contactgegevens Volwassenenonderwijs LBC-NVK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Volwassenenonderwijs LBC-NVK: address, phone, fax, email, website, opening hours

Volwassenenonderwijs LBC-NVK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sudermanstraat 5, Antwerpen, 2000, België

Telefoon (phone): 32-3-2208711 32-3-2208711

Fax (fax): 32-3-2208983 32-3-2208983

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Volwassenenonderwijs LBC-NVK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Volwassenenonderwijs LBC-NVK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Volwassenenonderwijs LBC-NVK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Volwassenenonderwijs LBC-NVK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Volwassenenonderwijs LBC-NVK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Volwassenenonderwijs LBC-NVK
Products information Volwassenenonderwijs LBC-NVK

BTW identificatienummer (tax): BE02247497558
Ondernemingsnummer: 2158233642
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Volwassenenonderwijs LBC-NVK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK
(Get full report from official database of BE for Volwassenenonderwijs LBC-NVK)

Aanvulling soorten activiteiten voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK
Addition kinds of activities for Volwassenenonderwijs LBC-NVK

6719. Holdings, nv | Holding companies, nec
20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
22410408. Strapping webs | Strapping webs
38220302. Humidistats: wand, kanaal en skelet | Humidistats: wall, duct, and skeleton
39319901. Harmonica's | Harmonicas
76990108. Surveying instrument reparatie | Surveying instrument repair
89990302. Auteur | Author

Werken bij Volwassenenonderwijs LBC-NVK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Volwassenenonderwijs LBC-NVK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Tekenaar machinebouw/solidworks (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het tekenen met het programma Solid Works 3d van offerte tot eindproduct. U doet de opvolging van de lopende projecten in de werkplaats. U plaatst bestellingen en volgt deze ook op. U staat in voor het tekenen van transportbanden, kettingtransporten, doseermachines, ...

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • PLAATSER VERLICHTING - Elektricien (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: LICHTARCHITECTUUR MOL (LICHTHUIS)

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het leveren en plaatsen (en herstellen) van onze design LED verlichting.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Volwassenenonderwijs LBC-NVK in sociale netwerken
Look for responds of Volwassenenonderwijs LBC-NVK in social networks

Lees alle opmerkingen voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Laat een reactie achter voor Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Volwassenenonderwijs LBC-NVK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Leave a respond for Volwassenenonderwijs LBC-NVK. Volwassenenonderwijs LBC-NVK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Volwassenenonderwijs LBC-NVK op de google maps. Adres en contacten Volwassenenonderwijs LBC-NVK
Location of Volwassenenonderwijs LBC-NVK on the google maps. Address and contacts of Volwassenenonderwijs LBC-NVK

Andere gerelateerde bedrijven als come Volwassenenonderwijs LBC-NVK Volwassenenonderwijs LBC-NVK: MARQUIS | Spaepen T | Van Royen Ingrid | BOULANGERIE REMS | Boissellerie De Redemont SPRL

Other related companies as Volwassenenonderwijs LBC-NVK: MARQUIS | Spaepen T | Van Royen Ingrid | BOULANGERIE REMS | Boissellerie De Redemont SPRL

Volwassenenonderwijs LBC-NVK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Volwassenenonderwijs LBC-NVK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02247497558. Het bedrijf Volwassenenonderwijs LBC-NVK bevindt zich op het adres: Sudermanstraat 5, Antwerpen, 2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Volwassenenonderwijs LBC-NVK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Volwassenenonderwijs LBC-NVK is Motion Pictures, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Volwassenenonderwijs LBC-NVK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Volwassenenonderwijs LBC-NVK, openstaande posities, locatie van Volwassenenonderwijs LBC-NVK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Volwassenenonderwijs LBC-NVK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Volwassenenonderwijs LBC-NVK, company assigned to the tax number BE02247497558. The company Volwassenenonderwijs LBC-NVK is located at the address: Sudermanstraat 5, Antwerpen, 2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Volwassenenonderwijs LBC-NVK were not found.
The main activity of Volwassenenonderwijs LBC-NVK is Motion Pictures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Volwassenenonderwijs LBC-NVK is not available. You also can look at reviews of Volwassenenonderwijs LBC-NVK, open positions, location of Volwassenenonderwijs LBC-NVK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Volwassenenonderwijs LBC-NVK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Volwassenenonderwijs LBC-NVK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Volwassenenonderwijs LBC-NVK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Volwassenenonderwijs LBC-NVK, employees, financial statistics.